من هنوز بین x1 و hd گیر کردم که کدام رو بگیرم..........میشه مقایسه کنید و کمکم کنید
Printable View
من هنوز بین x1 و hd گیر کردم که کدام رو بگیرم..........میشه مقایسه کنید و کمکم کنید
یک سوال دیگه توی ویندوز موبایل اچ تی سی خوبه یا ای میت؟؟؟؟
من پاکت پی سی می خام که تا 350 بیشتر نباشه
و من اهنگ زیاد گوش میدم با موبایل و توی اوقات بی کاری بعضی اوقات بازی میکنم پس بازی و موسیقی خیلی مهم
نظر شما چی viva خوبه؟؟؟؟ یا JAMA 101 ؟؟؟؟
راستی ویندوز موبایل 6.1 با 6 تفاوتش چقدره و ایا برنامه یا بازی هست که روی 6.1 نصب بشه ولی روی 6 نصب نشه؟
و اخرین سوال هم این که ایا ویندوز موبایل رو مش شه عوض کرد مثلا وقتی خراب شد؟؟؟ یا دیگه به درد نمی خوره؟؟؟
البته من خودم از تیریپ viva بیشتر حال میکنم
------------
بعد از ویرایش:
راستی هنگام خرید پاکت پی سی باید به چه چیزای توجه کرد مثلا وقتی سونی اریکسون می خری ی کد هست که می زنی همه چیزو چک می کنی
و نوکیا ی کد دیگه ......مال پاکت پی سی ها چطوره؟؟؟؟ و این که کشور سازنهدهی گوشی رو کجا میزنه که هنگام خرید گوشی no name نخریم؟؟؟؟؟
پشت viva رو نگاه کردم همیچ کشور سازنده ای نبود؟؟؟؟؟؟!!!!!
سلیم جان هر دو تا هم گوشیهای عالی هستند.ولی دو نکته در مورد htc hd بگم که اولا که کیبورد نداره و اکسپریا داره و تو اینترنت و sms و اکثر موارد خیلی بدرد میخوره.ثانیا هم که باطری اکسپریا واقعا عالیه و باطری hd محاله که به پای اکسپریا برسه .سعی کن گوشی که میخری باطری خوبی داشته باشه.اینم قبول دارم که ال سی دی hd بزرگه و خودش یک مزیت بزرگ حساب میشه. ولی مطمئن باش ال سی دی 3 اینچ اکسپریا راضیت میکنه.نقل قول:
موفق باشی.
دوست عزیز معلومه که htc بهتره.نقل قول:
اگه بین خرید viva و jama 101 گیر کرده ای معلومه که viva رو بخری بهتره.اگه به سایت gsmarena.com سری بزنی میبینی که از همه لحاظ htc viva بهترینه.در ضمن فکر کنم jama101 ریلیز نشده چون comingsoon زده بهش.
در مورد تفاوت ورژن ویندوز موبایل هم بگم که معلومه که 6.1 بهتره.چون همه برنامه های ویندوز موبایل 6 رو میشه به 6.1 ریخت ولی برعکش ممکن نیست.پس سعی کن ویندوز موبایل بروز رو بخری که همون 6.1 هستش.
منظورت از خراب شدن چی؟چون قضیه ویندوز موبایل مثل ویندوز کامپیوتر نیست.
اکثر گوشیهای htc ساخت تایوان و چین هستند و خوشبختانه تو خرید پاکت پیسی لزومی نداره حساسیت به خرج بدی چون تا اونجایی که اطلاع دارم اکثر گوشیهای htc با گارانتیهای معتبر یاس و پرشین تله کام به فروش میرسند.
در کل بگم htc viva بهترین گزینه هست.
موفق باشی.
نقل قول:
سلام.
سلیم جان یه چیزی و برا خودت حل کن..ال سی دیه بزرگ می خوای یا کیبورد؟؟:13:..چون دست گذاشتی روی دو تا گوشییی که دو تا حسن بارز دارن...کیبورد..ال سی دی
ببین میدونی که منم دنبال پاکتم...ولی دیگه من تصمیمم و گرفتم...کیبورد خیلی به کارم میاد..پس بین pro و x1 انتخابم و کردم... pro...البته بعد از کلی کلنجار رفتن با خودم...(اینجا(اهواز) که اختلاف قیمتش با تهران 100 تومنه و گذاشتم یه ماه دیگه که اومدم تهران بخرمش)
خیلی ممنون از پاسخت دوست عزیز بعضی ها می گن VIVA به درد نمی خوره سی پی یوش کمه من رو به شک انداختن!!!!!!!!!!
----------------
درضمن مثلا توضیح بعضی برنامه ها رو می نویسن ورژن 2002 و 2006 نصب شود روی 6.1 جواب می ده؟؟؟؟
همه ی برنامه و بازی ها روی 6.1 اجرا می شه در مورد این هم اگه می شه ی توضیحی بدید رمنده سوالات زیاد بود چون تا به حال ppc نداشتم
============
منظورمم از خراب شدن اینه که مثلا ویروسی شده باشه و... با ویندوز کامپیوتر خیلی تفاوت داره؟؟؟؟؟؟
حالا کلا می شه ویندوز رو عوض کرد؟؟؟؟؟
مستر ریست چی داره مثلا ی کاریش می کنی خراب می شه یا مثلا ی برنامه ای نصب می کنی باعث خرابی ویندوز می شه مستر ریست داره که به روز اولش برگرده؟؟؟؟؟؟؟؟//
بازی های جاوا رو اجرا می کنه؟؟؟ چطور می شه بازی کرد وقتی کیبورد نداره؟؟؟ (یا کلا هر بازی یا جاوا یا مخصوص ppc اگه بازی نیاز به کیبورد داشته باشه چه می شه کرد بیخیال بازی کردن شد؟؟؟؟)
---------
با تشکر فراوان
خوب اگه بخواهی cpu این گوشی رو با گوشیهایی نظیر htc touch pro و experia و htc hd مقایسه کنی که کمه.201mhz کجا و 528mhz کجا.یا 350 تومن کجا و 840 یا 900 تومن کجا.نقل قول:
هر چه قدر پول بیشتر بدی که خودت میدونی....
در کل هر چقدر cpu بیشتر باشه سرعت اجرای برنامه ها بهتر میشه .
اکثر برنامه های 2002 و 2006 رو میشه روی ویندوز موبایل 6.1 نصب کرد. و همچنین بازیها رو هم میشه نصب کرد.
من خودم الان اکسپریا دارم .و یک بار هم در مورد ویروسی شدن پاکت پیسی از مهران خان تو تاپیک xperia x1 سوالی پرسیدم میتونی مراجعه کنی و اونجا مهران جان توضیحات کلی داده.ولی اگه میخواهی انتی ویروس تو موبایل بریزی میتونی به سایت kaspersky.com مراجعه کنی و انتی ویروس ویندوز موبایل رو که 30 روزه هست دانلود کنی و تو مدت 30 روز استفاده اگه دیدی واقعا بدردت میخوره و بری یه پک اورجینال که 25 یا 27 تومن هست بگیری که نمایندگی اصلیش هم اواژنگ سیستمه تو ایران و به مدت یک سال رو موبایلت استفاده کنی و بعد از یک سال با پرداخت 30 درصد همون پول باز هم تمدید کنی و ازش استفاده کنی.
در مورد مستر ریست و هارد ریست هم اگه به صفحه 136 تو تاپیک اکسپریا سر بزنی باز هم مهران خان توضیحات کافی در موردش داده و تو همه پاکت پیسی ها یکیه و فرقی نمیکنه.
باید بازیهای جاوا رو ساپورت کنه چون viva جاوا داره.فکر کنم viva دکمه های چهار طرفه داره و میشه بازی کرد.ولی دوست عزیز در کل ppc برای بازی کردن ساخته نشده و اگه اهل بازی هستی که بهت psp رو پیشنهاد میکنم چون بازیهای جاوا کیفیت خوبی ندارند.
موفق باشی.
من بیشتر برای این مشکل دارم که
1=اکشپریا روتیت نمی کنه که اگه میکرد 100 در صد می گرفتمش
2=اگر یک کدام از اینها خروجی تی وی داشت باز هم 100 در صد اونی که داشت رو می گرفتم.
3=یکی دیگه هم اینه که من می ترسم x1 بگیرم و ارزون شه..........چون برند های سونی اریکسون نوکیا خیلی افت می کنند
4=اگه pro السی دی 3 داشت می خریدمش.........
واقعا گیر کردم............
چون از یک طرف که فکر می کنم می بینم به کیبورد نیاز ندارم اما کمی بیشتر می اندیشم می بینم که به کار میاد......
باطری hd میگن راحب 1.5 روز دوام میاره............
تازه ی خبر که تو یکی از فروم ها دیدم گفته شده بود که نمایندگی پرشین اعلام کرد باطری جدید داره واسه diamond و hd میاد که تقریبا عمر باطری رو 2 برابر می کنه........
یکی از دوستام با hd حدود 300 تا عکس گرفت بدون شارژ کردن.........یعنی با 1 شارژ......تازه می گفت 3 ساعت موزیک هم گوشی دادم......
نقل قول:
x1__1 که اتو روتیت و داره (البته اگه منظورت اتو روتیته)
2__پسر خوب hd که خروجی tv داره...
3__شک نکن این اتفاق میفته..کی فکرش و میکرد p990 که به خاطر قیمت بالاش کسی طرفش نمی رفت و تقریبا 4-5 ماه قیمتش رو 800-900 تومن ثابت شده بود...در عرض 1 ماه بشه 300 تومن:18::18:دلیلشم اینه که سونی اریکسونه..که توی ایرانم این برند حسابی جا افتاده...در ضمن به احتمال خیلی زیاد سونی اریکسون تا چند وقت دیگه که x1 کم کم جا افتاد گوشیای بیشتری رو تو این کلاس بیرون میده...و اونوقته که x1 هم به سرنوشت p990 دچار میشه...کل این جریانات تا 5-6 ماه دیگه اتفاق میوفته..حالا دیگه این بستگی به نظر خودت داره که می ارزه الان یه گوشییی بگیری که تا 5-6 ماه دیگه افت قیمت زیادی داره یا اینکه نمی ارزه...(البته اینا همش فرضیس..ولی از روی تجربه)
4__ال سی دیه pro اندازش 2.8__و x1 اندازه ی ال سی دیش 3___به نظر من این تفاوت کوچیک قابل بخششه..:11:
در مورد باطری دیگه بستگی به نیاز خودت داره دیگه...برا من که قبلش n95 داشتم که باید هر شب شارژش می کردم ، باطری pro از سرمم زیاده:31:
البته من در مورد باطری hd زیاد اطلاعی ندارم ولی خودت داری میگی دیگه...
به اطلاعاتت اضافه کن این ها رو تا کسی که ازت مشاوره می گیره بعدا بهت فوش نده........
1=x1 اتو روتیت نداره و این گفته هزاران بار بحث شده در بارش
2=hd هم خروجی tv نداره که این هم در بارش بحث شده بود چون مدل هایه قبلیش داشتند{pro}
شاید من هم pro گرفتم...........با خداست.......الان که فکر می کنم می بینم این طور که من اس ام اس میدم صفحه لمسی بعد 1 ماه باید ساعت 9 شب بزارمش بیرون........{معموران شهرداری بیان ببرنش}