و اما نقد من:
- از آواتار امین خفن خوشش میاد، هر وقت عوض بشه در کمتر از سی ثانیه تاپیک تقدیر و تشکر و نظرسنجی راه می اندازه که به نظرم چندان جالب نیست. البته فکر کنم ترک کرده، نمی دونم
- این که پر حرفه وعاشق تبلیغات و بزرگنماییه کاملا مشخصه
- بعضی مواقع به بعضی تاپیکا زیاد گیر می ده و تا یه بلایی سر تاپیک نیاره آروم نمی شینه. از هر فرصتی برای این کار استفاده می کنه و به هر حربه ای هم متوسل می شه
- به اینترست هاش اینا رو هم اضافه کنه: xbox، مرحوم psp، دربند، ایستک، نیکول، ماتریکس
- شب و روز نداره، 1 روز کامل می خوابه، 3 روز کامل بیداره. چه جوری تا حالا دووم آورده من نمی دونم!
- نخوام بگم تقریبا 3/3 با قاطعیت می تونم بگم 2/3 از عمرش رو تو پی سی می گذرونه، یا لااقل امسال تابستون که این جوری بوده
- هالف لایفو به کانتر ترجیح می ده
- بعضی مواقع به یه تاپیک گیر می ده بعد باز یه مدت بی خیالش می شه، مثل وال فیلم ها
- واقعا واسه انجمنشون وقت می ذاره و اگه کمکی از دستش بر بیاد دریغ نمی کنه
- اطلاعاتش تو زمینه های که می کاره (همون کار می کنه) خیلی بالاس
- در زمینه ی استعداد یابی گیمر ها هم ید طولایی داره
- با وجود این که رشته اش کامپیوتره من ندیده ام تو این زمینه هم فعالیتی داشته باشه. فکر نمی کنم جز فیلم و بازی و گاهی متفرقه، انجمن دیگه ای پا شو بزاره
- فکر می کنم از اون دسته آدماییه که دوست داره دائما تو دید باشه، رو بورس باشه،همه ی کارایی که می کنه مورد توجه واقع بشه، موفقیت هاش و تلاش هاش خیلی به چشم بیاد.
- یه آدم برون گرا که سریع احساساتی می شه(سریع خشن می شه، سریع ناراحت می شه و ...) و این احساساتشو بروز هم می ده
- خیلی عجوله و همین باعث می شه بعضی مواقع شتابزده عمل کنه
- با اعتمادبه نفس بالا و تا حدی پر رو!
- این جمله ی امضاش هم خیلی باحاله
آدما یا پیشرفت میکنن یا میگندن ::: کلینت ایستوود
دستم پکید بس تایپیدم اما خوب بالاخره نقدیدم!!!