اون یکی توی یک غار بود اگه اشتباه نکنم باید برید اون بالای آبشاره :46:نقل قول:
Printable View
اون یکی توی یک غار بود اگه اشتباه نکنم باید برید اون بالای آبشاره :46:نقل قول:
اگر بري بالاي آبشار روبرو رو نگاه كني روبروي آبشار يه پل چوبي ميبيني بصورت عمود كه پشتش يه غاره ولي اونجا راهش نيست و بايد دوتا چرخ دنده رو پيدا كني و اين طرف آبشار كه نردبون داره بري بالا و چرخ دنده هارو بكاري و بري
بالاي بالا اگر بري راهشو پيدا ميكني كه ميرسه به همون غاري كه گفتم
جلوتر دايناسورم ميبيني پس مجهز برو جلو : دي
ببینید من تمام کارهای کردنی رو کردم فقط لطف کنید به دو تا سوال من پاسخ بدید : 1) در مخفی زیر آب کجاست و چجوری باید برم اونجا؟ 2) چرخ دنده ی سومی کجاست؟ درضمن کدوم غار؟ من الان تو همون محدوده ی آبشار رفتم توی یه غار ( که باید سرتو خم کنی و بری اون طرف) یه خرس بود اونو کشتم و دیگه هیچی... دو تا ستون هم هست که بالای اونها پریدم اما نمیشه کاری کرد یه سطح شیبدار هم هست لطفا واضح جواب بدهید. متشکرمنقل قول:
نقل قول:
دوست عزیز خوب توجه کن:
یکی از چرخ دنده ها که همون اول پایین افتاده اونو که برداشتی باید ببری بذاریش جای مخصوص خودش (از نردبون برو بالا) بعد اهرمش رو بکشی بعد میله ی که به یه چرخ دنده وصله(بالای سرت) شروع به حرکت کردن میکنه باید بپری و اونو بگیری بعد بپری به میله ی بعدی بعد نردبونو بگیری بری بالا به بالاترین نقطه ای که رسیدی خودتو باید به یه طناب که آویزونه برسونی بعد با اون طناب بپری به اون طرف که وقتی میفتی رو پل قسمتی از پل خراب میشه اگه اشتباه نکنم از همونجا یه راهی هست باید بری جلو تا برسی به یه منطقه ی پر از علف سه تا دایناسور میاد که باید اونا رو بکسی بعد دوباره سه تا دایناسور دیگه میاد اونارم باید بکشی بعد یه دایناسور بزرگ میاد اونم که کشتی یه راهی برات باز میشه ( کنار دایناسور) چرخ دنده هم فکر کنم همونجا باشه اون راهو ادامه بده تا برسی به مکان اولت دوباره از نردبون برو به بالاترین نقطه و چرخ دنده رو تو جای مخصوصش قرار بده و اهرم بکش یه صفحه ی متحرک شروع به چرخیدن میکنه بپر رو اون بعد برو جلو تا چرخ دنده ی دیگه رو هم پیدا کنی به یه اهرم دیگه هم میرسی اون اهرمو که کشیدی در پایین آبشار برات باز میشه دوباره باید برگردی و چرخ دنده ی آخرو تو جای خودش قرار بدی تا در کاملا از پشت آبشار نمایان بشه از اونجا برو تو تا مرحله تموم شه
(شاید اشتباهی هم تو توضیحات رخ بده چون این مرحله رو خیلی وقت پیش رفتم.)
موفق باشی
هرجایی که مشکل داشتی بگو تا راهنمایی کنم
ايول من دوماه پيش تموم كردم خداييش خيلي از اينا يادم نبود :20:نقل قول:
همينه عزيزم دوستمون به نحو احسنت گفتن راهشو ديگه بايد پيدا كني :11:
سلام.نقل قول:
نه دوست عزیز شما توجه نکردید من گفتم همه ی کارها رو کردم . اون طناب آویزان و بعد خراب شدن قسمتی از اون پل رو هم داشتم فقط الان وقتی میرم همونجا یه غاره که اصلا علفی نداره فقط یه خرس میاد اونو میکشم بعد از اون یه خشاب کالیبر 50 رو زمینه که اونو برمیدارم . اونجا دو تا ستون چوبی هم هست که نمیدونم برای چی اونجا گذاشته شدند چون اصلا کاری نمیشه کرد.یک سطح شیبدار هم هست که نمیتونم از اون بالا برم لیز میخورم به پایین و مطمئنم که راهش همون سطحه است حالا یادتون اومد لطفا راهنمایی کنید . خیلی ممنون
اگه اشتباه نکنم باید بری بالا اونجا(به سطح شیبدار کاری نداشته باش،اصلا به اونطرف نپر) یه چوبه که سمت راست باید بپری روش بعد بپری اونطرف..........................نقل قول:
دقیقا باید از همین غار بری به اونطرف راهش همینجاست اگه یکمی تمرکز کنی حتما پیدا میکنی:46:
ااگه نتونستی سیوشو بذار تا ببینم و راهشو دقیقا بهت بگم ( البته تا شنبه به کامپیوترم دسترسی ندارم)
باز هم نشد !!!!!!!!!!نقل قول:
من با PS2 بازی میکنم...
دوستان من بازی رو 1 سال پیش تموم کردم بعد راهنمای بازی رو یکی از دوستان در صفحه 68 زحمت کشیدن گذاشتن میتونین از اون استفاده کنین
نقل قول:
لینکش خرابه اگه شما داری بذار تا بچه ها استفاده کنن