از نظر فضای سبز که شدنیه هر چند رشد همدیگه رو کم میکنن اما اگه برای میوه دهی میخوای اصلا خوب نمیشه ریشه هاشون میره تو هم خاک رو خفه میکنه شاید هم بعضیهاشون اصلا رشد نکنن و کوتوله بمونننقل قول:
برای میوه دستکم 3 متر باید فاصله باشه
Printable View
از نظر فضای سبز که شدنیه هر چند رشد همدیگه رو کم میکنن اما اگه برای میوه دهی میخوای اصلا خوب نمیشه ریشه هاشون میره تو هم خاک رو خفه میکنه شاید هم بعضیهاشون اصلا رشد نکنن و کوتوله بمونننقل قول:
برای میوه دستکم 3 متر باید فاصله باشه
با درود دوستان گرامی
دوستان گرامی من امسال توی زمینم که نزدیک به دو هزار متر هست یه سری درخت کاشتم. بعد این درخت ها و نهال ها همشون گرفته بودن تا همین دو ماه پیش که هوا گرم بود و ... بعد یک سری از این درخت ها نزدیک به ده تاشون در حالی که کاملا سبز بودن یکباره خشک شدن. چندتاشون رو با اره بریدم که ببینم داخلشون سوراخ نباشه و سوسک نباشه که چنین چیزی نبود. (البته گونه ی درخت ها رو دقیق نمی دونم چیه)
نشانه ی این درخت ها اینه که همشون پایینشون سمغ بیرون زده. که سعی کردم عکس ازشون بگیرم که در زیر می بینید. شیوه ی آب دهیم هم غرق آبی هست که این گودال رو پر می کنم و در هفته دوبار آبشون می دادم که برای نزدیک به شاید نیم ساعت آب پای درخت می موند
از اونجایی که یکی از این درخت های خشک شده در پایینش جونه زد من همچنان دارم بهشون آب می دم در حالی که یه چوب خشک هستند.
می خواستم بدونم این مشکل از کجا هست؟ آیا قارچ هست؟ برای درمان باید چکار کنم؟ و اینکه من امسال اینها رو دَر بیارم و جاشون درخت بکارم یا اینکه ممکنه اینها جوانه بزنن توی بهار و ... چون یه نوع ریسک هست که اگر دوباره جوانه نزنن یک سال عقب می افته رشد درخت ها و ...
با سپاس
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
آقا اول باید بدونم چه درختی کاشتید و در کدوم نقطه آب و هوایی الکی که نمیشه جواب داد
ببینید درخت ها آلو و زرد آلو و از این دست درخت ها هستند ولی اینکه بخوام دقیقا گونه ی درخت رو بگم بدبختانه نمی دونم چون درهم کاشتمنقل قول:
آب و هوا هم نزدیک شیراز هست و کمی سردتر. تابسون امسال هم خب گرم بود همه جا به ویژه شیراز
لطفا بفرمائید. آواکادو چند گونه دارد و گونه ها هرکدام چه فرقی باهم دارند.
سلامنقل قول:
به احتمال 99 درصد کرم ساقه خوار هست و لارو از بالا شروع به خوردن مغز ساقه میکنه تا اینکه یا بخشکه ویا از قسمت انتحایی قطع بشه.از اون جوانه ها مراقبت کنید و سال دیگه با گرم شدن هوا سم پاشی انجام بدید
اگه کود شیمیایی هست و گرون هم خریدید بزارید زمان اوج نیاز درخت یعنی قبل از گل دهی درخت در بهار وبه میزان توصیه شده به صورت دوره ای اسنفاده کنید و اگه کود حیوانی دارید از الان میتونید استفاده کنید .نقل قول:
به نظر من بهترین گزینه همون پسته هستش که خودتون اشاره کردید.من درخت پسته دیدم که نیم کیلو بار داده بود در حالی که فقط 100 میلیمتر بارندگی دریافت کرده بودنقل قول:
دوستان برای کاشت نهال استفاده از کود انسانی چطور هست؟ سودی داره؟
خوبه ولی باید فراوری بشه یعنی چندماهی یه جایی باشه که افتاب بخوره و چندبار زیرو رو کنی وشسستشو بدی تاکلروسدیم زیاد ان کم بشه و همچنین تجزیه و ضدعفونی و قابل جذب برا درخت بشه البته کودحیوانی هم تقریبا باید همین کار رو انجام داد ولی مواظب باش اگه از جایی که تخلیه میشه با مواد شوینده مخلوط نباشه.نقل قول: