سلام
آقا یکی کمک کنه من بتونم general رو آنلاین بازی کنم
من سی دی generals ZH رو دارم ولی موقع نصب میگه که باید جنرالز نصب باشه نمیشه یه کاری کرد که اون ورژن رو نخواد بعدش میشه آنلاین بازی کرد؟
Printable View
سلام
آقا یکی کمک کنه من بتونم general رو آنلاین بازی کنم
من سی دی generals ZH رو دارم ولی موقع نصب میگه که باید جنرالز نصب باشه نمیشه یه کاری کرد که اون ورژن رو نخواد بعدش میشه آنلاین بازی کرد؟
آقای منصوری رفت که برنگرده!!!!!بابا بیا دیگه دلمون یه ذره شده واست
سلام
آقای منصوری خبری ازت نیست
این پچ ایران چی شد
راستی چرا دیگه عکس نمیزارید؟؟//
سلا منقل قول:
آقا یو ن از همه شما معذر ت می خوام مدتی نمی تونم بهتون سر بزنم .....
بر ای بازی مشکلات فنی پیش آمده بود که به حمد الله رفع شد و حالا می تونید بازی رو بدو نیاز به نصب جنرال و جنرال زرو و بد ون نیاز به هیچ کرک و و پچ 1.04 وسر یال نا مبری نصب و استفا ده کنید .. و البته در هنگام باز هم هیچ سی دی دیگه نیاز نداره و تا جائی که امکان داشت مشکلاتی که احتمال می دادم به وجود بیاد که سوالات و در گیر یهای اکثر شما بود رو رفع کردم و در گیر این کار ها بو دم و یک مشکل بز رگ که رفع شد ....
این چند وقت سرم خیلی شلو غه در مورد آموزشم چشم قول دادم انجام مم می شه قط صبر کنید این پک منتشر شه بعد من خیلی گرفتارم آموزشم خیلی خیلی کار پر در دسری اگه بخواهید واقعا یا د بگیر ید نه مثل کسی که این تایپیک رو زد و رفت حاجی حاجی مکه.....
اگه می خواهید واقعا یاد بگیرید با ید یک سری مدمات رو یاد بگیر ید و سپس با کمک هم بر یم جلو و به صور ت مشق و تمرین این کا انجام بشه ........
پس اینقدر سوال نپرسید صبر کنید پله به پله بر یم جلو ......
یک سری آموزشم بر اتون می خوام آما ده کنم ولی وقت نکردم به خاطر یک سری مشکلا ت.
ولی بر اتون کلی تانک و اضا فات بازی آماده کردم که بعد از منتشر شدن پک آر ما گدون طر یقه کار و اضا فه کردن و در چه فایلی چی اضافه کنید رو به صورت کلی بهتون آموزش می دم اینجوری که هر کی یک سو ال کنه و جواب بخواد فقط وقت هدر کردنه و جواب نمی گیر ید و بعد از مدتی خسته و دلسر د می شید ....
این کار نیاز به صبر و حوصله و دقت بسیار بالای داره و دو ستان یاید بسیار با دقت عمل کنید من بعد از انتشار پک آدرس یک سایت و یک تالار گفتمان مجزا با امکانات فر اوان و فضا به همتون می دم تا او نجا به صور ت کاملا اصولی و آکا دمیک کار کنیم و هر کس بخواد آموزش بگیر ه باید حتما عضو او ن تالار و سایت بشه چون نمی خوام کار نصفه کاره ازدست بره و تا همتو ن کامل مبحثی رو یا د نگر فتید بر یم سر مبحث دیگه و تماما مشق بشید و کار هاتو ن رو تحویل بدبید در او ن فضا که بهتو ن می دم تا همه از کار های هم استفا ده و مطلع بشیم .....
پس عجله نکنید این صنعت یک صنعت تازه وارد در کشور ماست و بسیار جوان پس بیاید آکا دمیک کار کنیم ........
اون دوستمونم که نوشته بود شتر در خواب بیند پنبه دانه.....
نه دو ست عزیز ائ نجوری ا هم نیست یک بار گفتم این کار کار بسیار پر دردسریه انشا ء الله که خودتون دست به تعقییر و سا خت زدید می بینید چقدر وقتگیر و سخته ...
پک ایر ان هم در حال گر فتن مجوزه عکس و فیلم هم چشم ADSL من تموم شده به محض اینکه دو باره وصل شم عکس و فیلم رو ادامه می دم ....
اون دوستانی هم که پر سیده بودند من کجا یا د گرفتم من خودم باتمر ین و صبر و حو صلهو مطالعه بسیار این کار رو کردم و جائی آموزش ندیدم بقیش بماند.......:46:
با کمال تشکر و قدر دانی از تو جه و عنایت شما
منصوری
شاید قبلا جنرال را نصب کردی ولی نه به طور کامل اول چک کن اگه پیدا کردی همه رو حذف کن بعد بازی را نصب کننقل قول:
اگه درست نشد احتمالا cd مشکل داره »:31:
یو هوو :19::19::19::19:
کسی نیست بتونه کمکم کنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:20::20:
:19::19::19::19::19:نقل قول:
میشه آموزش ساختن شل مپ رو بزارید من اشکالاتم رو گفتم .:19:
من گفتم تغییر دادن شل مپ برای من کاری نداره . من می خوام یه شل مپ جدید بسازم.
ممنون.:40:
سلام آقای منصوری.مود آماده نشد؟
سلا م
مود ایر ان رفت ارشاد ولی فعلا توی ارشاد همچی به هم ریخته است از او نجائی که می گند رئیس روئسا عوض شد ند کار ا همه تلمبار شدند و دو ماهی هست به هیچ بازی جدیدی مجوز ندادند .....
نمی دو نم خودم خسته شدم ....
نقل قول:
بابا مجوز و ارشاد مرشاد و همه رو بیخیال شو
بده به یکی که سرعت نتش بالا هست اپلود کنه.
مطمئن باش به دست همه می رسه
سلام دوستهای عزیز
اگر مسئولین فروم پیام من رو به عنوان تبلیغ حذف نکنند ! براتون یک خبر جالب دارم !
مجموعه C&C Generals All In One 1.7 در فروشگاه اینترنتی می شاپ عرضه شد .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موارد موجود در این مجموعه =
بازی : Command & Conquer Generals Deluxe
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خصوصیات :
1- نصب بسیار ساده و بدون نیاز به عملیات کرک کردن و ...
2- هر دو بازی ( C&C Generals & C&C Generals Zero Hour ) با هم نصب می شوند .
( حاوی : Patch ها - نرم افزار و سریال مخصوص انلاین بازی کردن , ... )
command & conquer generalscommand & conquer generals Zero HourC&C All in one : Mods (کل : پچ ها یا Mods)
Axis Of the Matrix beta 0.98Reborn V4.0 The Rise To Power
Reborn V5.0 The Last Stand
Reborn V6.0 public Beta
Contra 0.02Contra 0.06 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]Contra 0.04
Rise of the Reds [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ShokWave 9.5 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2.6 Nproject beta [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Beng's Laser Demo Nuke Mod [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
MidEast Crisis 1.9 Final [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Crazy Mod Version 0.5 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
The End of Days [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
An Act of War ( جنگ آمریکا و عراق ) به زودی از می شاپ
Iraq War: Global Conflict به زودی از می شاپ
- این پچ بهترین پچ بازی جنرالز خواهد بود : و ارتش های ان شامل
(عراق - روسیه - ایران - چین - امریکا - اسراعیل و سایر کشور های خاورمیانه خواهد بود )
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
عرضه شده در فروشگاه اینترنتی می شاپ