یه کتابی هست به اسم وجود متعالی انسان تصمیم بگیرید ازاد باشید این کتاب به انسان واقعا کمک میکنه
اگه تونستید بد نیست مطالعه کنیدش:20:
Printable View
یه کتابی هست به اسم وجود متعالی انسان تصمیم بگیرید ازاد باشید این کتاب به انسان واقعا کمک میکنه
اگه تونستید بد نیست مطالعه کنیدش:20:
بچه ها يه چنتا كتاب تاريخي ميخوام مثله سينوهه و كنيز ملكه مصر كه واقعا شاهكار بودن...فرقي نداره كه مال ايران باشه يا غيره...فقط جذاب باشه!!!
اگه ميشه يه توضيح مختصرم در موردش بدين ممنون ميشم (:
اگر واقعا به تاریخ علاقه داری، بهت مجموعه تاریخ جهان از نشر ققنوس رو پیشنهاد می کنم.نقل قول:
خودم کتاب های انقلاب فرانسه، رنسانس، بنیانگذاری آمریکا، عصر روشنگری، جنگ سرد، جنگ جهانی دوم، انقلاب روسیه، عصر استعمار و عصر فئودالیسم رو از همین ناشر خریدم و نکته ی قابل توجه در مورد این کتاب ها ، مستدل بودن، سیر روایی مناسب که مباحث تاریخی رو به یک رمان نزدیک می کنه و باعث کشش در خواننده می شه، دوری از حاشیه پردازی و نظرات شخصی تاریخ نگاران و ... هست.
برای افرادی که قصد دارن دنیای مدرن رو بهتر بشناسن و در اوایل راه هستند مجموعه ی فوق العاده ایه. مثلا کتاب جنگ جهانی دوم از این سری مجموعه ها، کل سیر تاریخی این جنگ رو با چگالی بالا در 128 صفحه خلاصه کرده. در نقطه مقابل اگر مثل بنده به این واقعه تاریخی جذب شدی می تونی کتاب ظهور و سقوط رایش سوم نوشته ی ویلیام شایرر رو در 1331 صفحه مطالعه کنی.
من آخرین کتابی که خوندم کتاب این مردم نازنین نوشته ی رضا کیانیان بود که از خاطراتش نوشته...
سباستين جان واقعا ممنون! آره كتابهاي تاريخي رو كلا ترجيح ميدم به رمان خشك و خالي! البته با رمانم زياد حال ميكنما ولي بيشتر دوست دارم واقعياتي كه روي اين كره خاكي گذشته رو بدونم تا تخيلات و ايده هاي يه نويسنده خاص! بازم ممنون...
اول سعي دارم تاريخ باستان رو بخونم...تو چه كتابهايي پيشنهاد ميكني كه اول بخونم؟!
با عرض سلام مي خواستم بگم اگه دوستان كتابي رو معرفي مي كنن لطفا سبك و حال و هواي كلي كتاب رو مطرح كنن و به كلمه فوق العادس , عاليه و... اكتفا نكنن من چند وقت پيش تو همين صفحات تعريف بسياري از كتاب 100 سال تنهايي ماركز خوندم قبلا هم از اين نويسنده كتابي نخونده بودم حتي به امانت گرفتن كتاب هم فكر نكردم رفتم كتاب رو خريدم 8 تومن ناقابل :46:راهي سفر بودم با خودم هم بردم تو راه بخونم تا 40 50 صفحه اول كه بدجوري خورد تو ذوقم چون چيزي نفهميدم البته شايد مشكل از گيرايي بنده بوده ولي من كتابهاي زيادي مطالعه كردم فكر نمي كردم كتابي تا اين حد تو ذوق بزنه تا صفحه حدودا 200 رو به اجبار همراه با خوندن اسامي مزخرف و بلند اونها سپري كردم به هيچ نتيجه ايي هم نرسيدم به جز يكي دوتا جمله خوب كه ياداشت كردم بقيه ش رو ديگه نخوندم حالا روي سخن من اينه لطف كنين سبك رو معرفي كنين تا خواننده كتاب خودش انتخاب كنه اين سبك رو دوست داره يا نه من از كتابهاي تخيلي اصلا خوشم نمي ياد نمونش بيگانه آلبر كامو البته دوست نداشتن بنده يا ساير مخاطبين كتاب دليل بر بد بودن آن كتاب نيست همان گونه كه كتاب صد سال تنهايي برنده نوبل ادبيات هم شده .شايد اين مشكل براي بقيه هم پيش اومده باشه . پيشاپيش از محبتتون ممنونم
آخرين كتابي كه به توصيه يك كتاب فروش خوندم بادبادك باز بود رمان قشنگي بود بيشتر حوادث داستان در افغانستان اتفاق مي افته و داستان زندگي دو شخصيت كتابه كه يكي ارباب زاده و ديگري رعيت هستند بقيه ش رو خودتون بخونين .خوشبختانه رماني پيدا شده كه به موضوعات اجتماعي بپردازه و صرفا عشقي نباشه مضمونش هم بيشتر به واقعيت نزديكه .
کافکا در ساحل
هاروکی موراکامی - مهدی غبرایی
کافکا در ساحل روایت موازیست از دو شخصیت که از زادگاه خود دور می شوند و در این بین اتفاقاتی که برایشان رخ میدهد. یکی کافکا تامورا که در روز تولد 15 سالگی اش از خانه فرار کند و به شهری کوچک پناه می برد و در طرف دیگر ناکاتا پیرمرد است که به علت اتفاقی که در کودکی برایش رخ داده دچار عقب افتادگی شده و نه می تواند چیزی بنویسد و نه بخواند فقط می تواند با گربه ها حرف بزند و دنبال گومو است.
در کنار پس از تاریکی و کجا ممکن است پیدایش کنم(که هر دو هم کتاب های خوبی بودن مخصوصا کجا ممکن ...) ، کافکا در ساحل سومین کتابی بود که از موراکامی می خوندم و در یک کلام کتاب برایم شاهکار بود و به راحتی می تونم بگم موراکامی تبدیل شده به نویسنده ی محبوبم. روایت سورئال موراکامی بسیار ساده و به دور از تملق است که در دنیای مدرن میگذرد و با آدمهایی معمولی که هر یک دنبال پیدا کردن چیزی هستند. ریتم تند کتاب شگفت انگیزه انگار هیچ وقت قرار نیست آروم بگیره، آنقدر سریع شروع می شود و اتفاقات عجیب و غریب رخ می دهد اصلا متوجه نمی شویم کی شروع شده و کی پایان یافته به همین خاطر از حدود صفحه صد رها کردن شخصیت و زمین گذشتن کتاب مشکل است.
همراه شدن با کافکا که آدم رو یاد هولدن کالفیلد یا آنتوان دوانل میندازه و یا ناکاتا پیرمردی دوست داشتنی که همه کودن خطابش می کنند و دوستی ندارد بسیار ساده است، شما هم کم کم در کتاب و دنیای خلق شده ی موراکامی حل می شوید به طوری که در پایان دیگر کافکا در ساحل جزئی از وجود شما شده و از هر چیز به واقعیت نزدیک تر است.
ارجاع های کتاب به چیزهایی که شما و شخصیت های درون کتاب دوست دارند از بتهون، رولینگ استونز و لد زپلین گرفته تا ارجاع به فرنسوا تروفو و چهارصد ضربه و به پیانیست شلیک کن یه حس خوبی به آدم میده یه جورایی لذت بخشه.
کافکا در ساحل رو خیلی دوست داشتم، خواندنش لذت بخش بود وقتی تموم شد بود میخواستم برگردم یه بار دیگه بخونمش، جزو کتابهاییه که همیشه ازش یاد خواهم کرد.
پ.ن: کتاب دو ترجمه ی دیگه داره یکی گیتا گرکانی و انتشارات کاروان و یکی هم پروانه و آسیه عزیزی انتشارات بازتاب نگار. ترجمه ی مهدی غبرایی که من خوندم زیاد چنگی به دل نمی زد و زیاد در متن کتاب دست برده بود. اشکال های مترجم هم کم نیست و سانسور هم بدجوری به بخش هایی از کتاب لطمه زده
...
بخشی از کتاب: داشتن چیزی که نماد آزادی باشد، آدم را خوشحالتر از رسیدن به آزادیی می کند که آن چیز نماد آن است
من آخرین کتابی که خوندم قرآن بود.خدا حرفای جالبی داشت واسه گفتن پیشنهاد میکنم یه سری بهش بزنین!
ممنون می شوم اگر از دوستان عزیز کسی لینک دانلود کتاب معروف فلورانس اسکاول شین را معرفی کند ...