آره خوب ! :31:نقل قول:
سوال دیگم اینکه قیمت یه سه تار معمولی چنده از چه قیمتایی تا چه قیمتایی هست ؟؟! من کاملا مبتدی ام اینم لحاظ کن
راستی از کجا باید خرید ؟
نسبت یه گیتار سختره تا بخوایم یه نت رو بزنیم باهاش؟
سوال دیگم اینکه قیمت یه سه تار معمولی چنده از چه قیمتایی تا چه قیمتایی هست ؟؟! من کاملا مبتدی ام اینم لحاظ کن
راستی از کجا باید خرید ؟
نسبت یه گیتار سختره تا بخوایم یه نت رو بزنیم باهاش؟
والا من قیمت تولید کننده رو دارم که بستگی به کیفیت سه تار از 15 تومن هست تا 200 تومن. البته به طور میانگین 50 تومن یه سه تار معمولی قیمتشه. حالا دوستان میتونن قیمت فروشگاه رو هم بذارن. نظر من اینه که یه سه تار بگیر که بعدا نخوای عوضش کنی. یعنی چون مبتدی هستی دلیل نمیشه که بخوای سه تار مثلا بیست تومنی بخری. ولی یه چیز معمولی خوب بخر. سعی کن نقش و نگار هم نداشته باشه چون پول نقش و نگار رو هم ازت میگیره بعد میبینی کلی پول دادی ولی کیفیت نداره.نقل قول:
نسبت به گیتار به نظر من میتونه مشکل تر باشه ولی در کل این دوتا قابل مقایسه نیستند.
راستــش اگه بخوایم بشینیم در مورد این تفاوتــها و شباهتــــ های این مدلــها صحبت کنیم ؛نقل قول:
خیلی باید وقتــــ صرف تایپ کردن و سوالات موجود بکنیم یا به اصطلاح خیلی وقت گیره !
شما برای بررسی و مقایسه میتونید آبجکت های مورد نظرتون رو مشخص و به مراکز آموزشی موسیقی سر بزنید و با [آدمش] در مورد موضوع مورد نظرتون به گفتگو بپردازید . :20:
موفق باشید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام، نمیدونم این جا، جاش هست یا نه، ولی قصد تهیه یه پیانو الکتریک داشتیم، برای کسی که تازه میخواد شروع کنه، دور و بر 1.500.000 حالا کمی بالا پایین مشکلی نیست.
غبر از برند های معروف مثل یاماها، از Dynatone هم تعریف شنیدیم( از فروشنده) میخواستم ببینم این چه طوره...؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.
موفق باشید.
سلام دوستان.
به نظرتون مدل افکت Zoom G2 چه قیمت هست؟
سالمه سالم هست. اینم عکسش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینک ابعاد بزرگ تصویر:
موفق باشید.کد:http://www.up.98ia.com/images/uu8qbh6xav07b5rgqplz.jpg
دوستان لطف میکنین؟؟؟!:11:نقل قول:
سلام، نمیدونم این جا، جاش هست یا نه، ولی قصد تهیه یه پیانو الکتریک داشتیم، برای کسی که تازه میخواد شروع کنه، دور و بر 1.500.000 حالا کمی بالا پایین مشکلی نیست.
غبر از برند های معروف مثل یاماها، از Dynatone هم تعریف شنیدیم( از فروشنده) میخواستم ببینم این چه طوره...؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.
موفق باشید.
130 تومنه .مگه میخوای بفروشی؟؟:31:نقل قول:
با سلامنقل قول:
آره :31: میخوام یه دونه پدال دار بگیرم :20: :31:
یک گیتار آکوستیک 6 سیم می خوام که کات دار هم باشه ، حدود 800 تومن
چی پیشنهاد میدید ؟
من راهنمایی قطعی نمیتونم بکنم. فقط همینقدر بگم که من گیتار آکوستیک کات اوی پیک آپ دار خوب دیدم از 300 تا 450 . با 800 تومن میشه سازهای خیلی عالی ای گرفت. یه سر به Amazon بزن. گیبسون آکوستیک های خیلی خوبی میسازه که خیلی ها (مثلاً دیوید گیلمور) ازشون استفاده میکن. فکر کنم اسم مدل هم جی 200 باشه. قیمتش رو نمیدونم و تو آمازون دات کام یا میوزیشن فرندز دات کام میتونی قیمتش رو ببینی و قیمتش در ایران رو باید حدس بزنی.نقل قول: