سلام
حالا میشه این فایل تقویت صذا رو از روی گوشی برداشت یا نه ؟
Printable View
سلام
حالا میشه این فایل تقویت صذا رو از روی گوشی برداشت یا نه ؟
نقل قول:
نوشته شده توسط vahidjon
خواستم زبان گوشيمو فارسي كنم و R252211LD_U_85.98.70R_Lang0033_reflash با RSD_LITE_3_6 ريختم رو گوشيم كه اين phone failed initial security verification checks.HAB error 0x8D ارورو داد
كمك كنيد. گوشيم روشن ميشه ولي هيچ كاري نميكنه . نميشه مسيجامو بخونم
تازه خريدم به خدا. حالم گرفته شد
البته من هم به چنين مشكلي برخوردم ... ظاهرا فقط يك راه داره اون هم اينه كه گوشيت رو فلش كني.. فكر كنم مشكل از اين بوده كه ما فون بوك مون رو پاك نكرده بوديم...
cancellation
به احتمال قوی گوشیتون یا voodaphon بوده یا لودرش با لودر پک زبانت یکی نبوده.به هر حال این ایراد رو روی همهی گوشی ها میده ولی شانسه تو احتمالا گوشیت هم خونی نداشته.باید فلشش کنی.نقل قول:
میتونی به پستهای قبلی سری بزنی و فایل فلش رو دانلود کنی.
توی لینک زیر هم میتونی فایل فلش مورد نظرت رو پیدا کنی.
آدرس لینک:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی اگه میخواستی اس ام اسات رو داشته باشی با p2k برو توی سیستم و 3 فایل MDSM_FAT_FILE و mdsm_file و MDSM_MSG_BLK_FILE رو کپی کن بعد از اینکه فلش کردی بفرست سر جاش.:20:
آره میشه.با P2K برو توی سیستم گوشیت و همونجایی که فایلت رو ریختی.اگر از فایل قبلیت بک آپ گرفتی دوباره بریزش روی فایل صدات.نقل قول:
اگه نداری بگو تا برا آپلود کنم بگیریش.اینطوری گوشیت میشه مثل اولش:27: .
saead_hcc_3000 سلام
ممنون از اینکه جوابمو میدی
من از فایل قبلی آپ نگرفتم اگه میشه برام آپلودش کن
سلام بچه هاا ما هم امدیم
آقا سعید اگه ممکنه اینجا بزار ما هم استفاده کنیم
بعد یه سوال برای اینکه بخواهیم فایل تقویت صدا رو پاک کنیم باید همه ولوم هارو هم دوباره بزاریم روی 2 ؟
آقا یه سوال دیگه اونم این که من وقتی V3x خریدم یهنی موتو جونم از همون اول لنگوییج پک 0032 روش بود
این یعنی چی ؟
یعنی ممکنه فلش شده باشه ؟
سلام
دوتا سوال داشتم :
1-میگم این گوشی من موقعی که می خوام باهاش تماس بگیرم برای بار اول که صدام اصلا به اون طرف نمی ره ولی من صدای اون طرف رو میشنوم ولی اگه قطع کنم و دوباره تماس بگیرم درست میشه مشکلش چیه ؟
2- وقتی که مثلا 10 دقیقه باهاش صحبت میکنم گوشی خیلی گرم میشه میخواستم بدونم گوشیم مشکل داره یا در کل همینجورین ؟
سلام ehsan جان.نقل قول:
متاسفانه بخاطر يك مشكل كاري اومدم يزد ولي تا 3 روز ديگه بر ميگردم و فايل ها رو برات ميزارم.چشم:31: