سلام ایا کسی تا حالا اینجا خدمت کرده؟میدونه چطوره راحته سخته؟
«مرکز آموزش شهید باهنر کرمان»
یه لحظه اول فکر کردم همون ۰۵معروفه ،اما دیدم مال نیرو انتظامیه،خطر از جفت گوشم رد شد:n02:
Printable View
سلام ایا کسی تا حالا اینجا خدمت کرده؟میدونه چطوره راحته سخته؟
«مرکز آموزش شهید باهنر کرمان»
یه لحظه اول فکر کردم همون ۰۵معروفه ،اما دیدم مال نیرو انتظامیه،خطر از جفت گوشم رد شد:n02:
سلام کسی جواب نمیده ؟نقل قول:
اقا من رفتم میگن تمدید یه بار میزنیم ما ... جریان چیه که بعضی از دوستان تا سه بار هم حتی تونستن ولی من نمیتونمنقل قول:
الان تاريخ اعزام براي 96/04/01 هست اگه مي خواين توي اين تاريخ اعزام بشيد تا اعزام اين تاريخ به پايان نرسيده بايد دفترچه رو پست كنيدنقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
قبلا از طريق سايت evazifeh.epolice.ir و با داشتن كد سخا امكان تميد و تعجيل براي بار دوم وجود داشت ولي متاسفانه حدود ٢٠ روزي هست كه ديگه امكان ثبت درخواست تمديد و تعجيل از طريق اين سايت حذف شده است.نقل قول:
ممنون حالا اومدیم فرستادیم تاریخ اعزام افتاد اول اسفند یا اردیبهشت یا هر تاریخی بجز اول تیر باید چکار کنم؟نقل قول:
اسفند كه خيلي وقته بسته شده و امكان نداره كه واسه اون تاريخ بيوفتيد ارديبهشت هم وضعيتش به همين شكله و حتي اگه هم قرار بود تاريخ شما ارديبهشت باشد به راحتي مي توانستيد يك دوره تمديد كنيد و براي تير اعزام شويد. مي توانيد قبل از پست كردن دفترچه از يكي از دفاتر پليس +١٠ سوال نماييد كه تاريخ اعزام در حال حاضر براي چه تاريخي است و بعد از مطمئن شدن در مورد تاريخ اعزام دفترچه را پست نماييد.نقل قول:
ممنون پس الان باید برا تمدید دوم چکار کنیم؟نقل قول:
فعلا درخواست تمديد و تعجيل فقط از طريق پليس +١٠ امكان پذير است. من دقيقا اطلاعي ندارم كه امكان تمديد مجدد از طريق پليس +١٠ امكان پذير است يا نه ولي به نظر من شما براي اطمينان بيشتر به چند پليس +١٠ مراجعه كنيد و ببينيد آنها چه مي گويند چون اطلاعات دفاتر پليس +١٠ خيلي كامل نيست و بعضا در مواردي در دفاتر مختلف حرفهاي متفاوتي درباره امكان تمديد مجدد زده شده است.نقل قول:
نقل قول:
از اینجا سریال ثبت نام خریدم :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی لینک دانلود دفترچه برام نداد! دوستان لینک دانلود آخرین دفترچه رو دارن ؟ من هرچی پیدا کردم قدیمی بود !
درضمن برای پرکردن دفترچه ثبت نام اعزام بخدمت به کدام فرم ها نیازه تا پرینت کنم؟
ممنون
شما درست متوجه نشدید کد مازاد خوردن با غیبت و اضافه خوردت تفاوت داره مازاد یعنی برای شما در این تاریخ جا نداشتن و مکان انتخاب نکردن و همان روز باید نظام وظیفه براتون تعیین کنه کجا برید، 27 ماه خدمت کجا بود خدمت شما همون 21 ماه هست.نقل قول:
سلام. من دوبار در تاریخ 1 تبرم 95 و 1 آبان 95 به خدمت اعزام شدم ولی مراجعه نکردم.
الان چقدر غیبت میخورم؟ و برای اعزام باید دوباره دفترچه پست کنم؟
و اینکه محل زندگی به یه استان دیگه تغییر کرده . میتونم از محل زندگی جدیدم دفترچه ارسال کنم و این امکان وجود داره محل آموزشیم که قبلا نیروی دریایی سیرجان بوده تغییر کنه؟
عزیزان هیشکی برای کفالت تا حالا اقدام به تهیه دادخواست کفالت کرده میخوام ببینم مراحلش چجوریه؟
سلام داداشنقل قول:
شما درست متوجه نشدید کد مازاد خوردن با غیبت و اضافه خوردت تفاوت داره مازاد یعنی برای شما در این تاریخ جا نداشتن و مکان انتخاب نکردن و همان روز باید نظام وظیفه براتون تعیین کنه کجا برید، 27 ماه خدمت کجا بود خدمت شما همون 21 ماه هست.
میدونم کد مازاد با غیبت فرق میکنه تو صفحات قبل دوستان راهنمایی کردن
من غیبت داشتم و تو برگی که از پلیس +10 گرفتم 180 روز اضاف خدمت داشتم و خدمت هم 21 ماه هست با 180 روز میشه 27 ماه
حالا نمیدونم اضاف خدمت میبخشن یا نه به نظر میاد بخششی در کار نیست:n15:
اگه اشتباه نکنم6ماه اضاف خدمت میخوری بهتره از پلیس +10 بپرسینقل قول:
برای اعزام باید دوباره دفترچه پست کنی از هر استانی که فعلا سکونت داری دفترچه پست کن و تا جایی که میدونم محل اموزشی تغییر میکنه
از اینجا سریال ثبت نام خریدم :
ولی لینک دانلود دفترچه برام نداد! دوستان لینک دانلود آخرین دفترچه رو دارن ؟ من هرچی پیدا کردم قدیمی بود !
درضمن برای پرکردن دفترچه ثبت نام اعزام بخدمت به کدام فرم ها نیازه تا پرینت کنم؟
ممنون
- - - Updated - - -
دوستان یه سوال اگه کسی پیش از ورود به غیبت شرایطی برای کفالت داشته باشه میتونه زمان غیبتش درخواست کفالت بده؟
نقل قول:
برادر شما چرا اینطوری کردی،میرفتی پلیس +۱۰اونا خودشون برگه هارو دارن،فقط کافی بود همون موقه با کارت ۸۰۰تومن همونجا برات بکشه و تموم بشه بره،
برای فرم ها هم فرم واکسیناسیون ،فرم پزشکی که خوده پلیس +۱۰پرینت میکنه، و برگ وضعیت ،،،،،البته اگه دنبال معافیت کفالت رهبری یا هرچی دیگه غیر معافیت پزشکی میگردی اونا هم فرم دارن
سلام دوستان، یک سوال دارم درمورد تقسیم نیرو بعد از دوره ی آموزشی، من تک فرزند ذکور هستم و پدرم 63 سالشه، با این وضعیت احتمالش هست که سربازی رو شهر خودم بیفتم؟ فکر کنم قبلا همچین قانونی بود الان هنوز برقراره؟
اول از همه امیدتون به خدا باشه، بعدش الآن 22 بهمن نزدیکه ظاهرا 2 یا 3 سال هست که اضافه ها رو نبخشیدن احتمال اینکه امسال بخشیده بشه وجود داره پس حواستون باشه و گوش به زنگ باشید، ثانیا شما علاوه بر این 22 بهمن میتونید 2 تا 22 بهمن دیگه رو هم ببینید که اونجا هم احتمال وجود داره، در هر صورت دو سوم از 6 ماه میتونه توسط فرمانده پادگان بخشیده بشهنقل قول:
امیدوارم اضافه ها امسال بخشیده بشه
راستی غیبت شما بابت چه بود؟
دوستان برای اعزام که 19 هست ایا مستقیم مارو میبرن اموزشی یا اول لباس میدن بعد میگن که بعدا فلان ترمینال بیان فلان تاریخ؟نیام الکی چیز با خودم ببرم نوزدهم.لطفا جواب بدید
دوستان کی مشخص میشه اعزامیای یک اسفند آموزشیشون کجا افتادند؟ مُردیم از بلاتکلیفی بخدا
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
سلام دوستان
راسته که میگن حداکثر کسری بسیج فعال 4ماه شده؟
در صورت داشتن دوره تکمیلی همون سقف 6 ماه هستشنقل قول:
Sent from my LG-K430 using Tapatalk
دوستان هنوز منتظر جوابما چرا کسی جواب نمیده؟نقل قول:
کسی که واکسن و معاینه پزشکی رفته و تایید شده اگر از دانشگاه قبول بشه و بره دانشگاه بعدا که میخواد دوباره اعزام بشه این برگ معاینه پزشکی و واکسن رو دوباره باید طی کنه؟
سلام اره،واکسن اثرش میره ،تا بعد دانشگاه هم معلوم نیست وضعیت جسمانیتون چطوره،یدفه دیدی چشمات ضعیف شد عینکی شدینقل قول:
سلامنقل قول:
مشخص نیست دقیقا... بعضیا میگن یه هفته مرخصی میدن برای اندازه کردن لباس، بعضیا هم میگن هیچ مرخصی نمیدن و کسایی که لباس اندازشون نیست عوض میکنن با بقیه. به نظر من با وسایل کامل برید بهتره حداقل خیالتون راحته از این لحاظ
سلامنقل قول:
15-20 بهمن اعلام میکنن شما رفتین پلیس+10 سوال کنید؟!
از بچه های همین انجمن شنیدم قانون مشخصی وجود نداره اما تک فرزند ذکور اولویت داره که در شهر خودش خدمت کنه منم تقریبا شرایطم مثل شماستنقل قول:
ممنون داداشنقل قول:
دلیل غیبت منم مشکلات زندگی بود:n03:
طبق گفته بچه ها ی انجمن اول با اتوبوس میبرنت پادگان و اونجا لباس میدن اگه اموزشی تو شهر خودت باشی بهت مرخصی میدن اما به این فکر کن اموزشی بیفتی یه شهر خیلی دور پس یه سری وسایل لازمه با خودت ببری پست اول همین تاپیک ببین وسایل مورد نیاز معرفی شده برو پلیس +10 ببین اموزشی کدوم شهر افتادینقل قول:
داداش من 20 سالشه معاف شد.مدرک دیپلم
دلیل : نمره آستیگمات چشم راستش 6.25 بود . قانون : نمره آستیگماتیسم یک چشم بالای 6 معاف. مدرک دیپلم.
اما مدرک لیسانس و بالاتر نمره چشم هم بالاتر باید باشه.
سلام کل کسری بسیج تا 6 ماه هست که سقفش تو هر استان بستگی به مسئول نیروی انسانی سپاه کربلا داره استان های شمالی مخصوصا مازندران بسیجی های بیشتری به نسبت جاهای دیگه داره کسری 6 ما رو به هرکسین میدن باید عضو شورا طی چندسال باشید وامیتاز فعالیت تون به حد خاصی برسه.نقل قول:
یه خبرخوش برای دوستانی که تاسال بعد اعزام هستن: طی صحبت هایی که شده احتمال اینکه برای تابستون سال بعد مجددا دوره تکمیلی بزگزار بشه هست امسال هم بخاطر مسائل مالی تشکیل نشد
سلام
دوستانی که می خواستند تمدید کنن، جهت اطلاع ، سایت پلیس +۱۰ بخش تمدید و تعجیل رو اضاف کرده، ولی من که وارد میشم تاریخ ۱۹ بهمن و ۱ اسفند فقط هست، برای شما هم اینجوریه!؟؟
Sent from my H60-L04 using Tapatalk
سلام خسته نباشید اقا من اعزامی 1/12 هستم من کارامو درست کرده بودم ک بیفتم سپاه تیپ 45 جعفر اباد دیروز رفتم نظام وظیفه اسممو زد تو سیستم گفت افتادی ارتش نیرو هوایی سمنان کد خوردی الان من چیکار میتونم کنم تا اونجا نرم بیفتم سپاه لطفا هر راه حلی داره بگید انجام بدم تو نظام وظیفه اشنا هم دارم ولی میگه کد خوردی تو رو خدا هر کی راهنمایی بلده بگه بهم ؟؟؟؟؟
پدر من نامه کسری جبهه از یگان خدمتیش گرفته توش زده 2 ماه کسر خدمت برای فرزند، حالا این نامه رو باید برد پلیس +10 ثبت سیستم کنه؟ یا مستقیم من ببرم یگانم تحویل بدم
کسی از مراحلش خبر داره؟
دو سه هفته بعد کسر خدمت توی سیستم پلیس +10 ثبت میشه. لازم نیست ببرید پلیس +10 .نقل قول:
Sent from my LG-K430 using Tapatalk
اهان ممنون ازتنقل قول:
عزیزان در مورد کفالت دو پسر بالای ۱۸ سال باشه و بزرگی بابت کم توانی ذهنیش معاف شده باشه و پدر هم بالای هفتاد سال باشه اون یکی میتونه کفالت پدرشو بگیره؟
سلام
دوستان كدهاي اول اسفند اومده!؟ كسي مراجعه كرده تا امروز؟؟؟
Sent from my iPad using Tapatalk
دوستان بنده نیروی انتظامی خدمتم شده،اموزشی که هیچ ،اما خدمت اصلی رو سختیش چقده؟بیشتر سروکله زدن با مردمه یا بقیه درجه دارا هم هست؟یکی میگه بعد سپاه اسونترینه،یکی میگه از همه سختتره