اگه میخوای به Remote Desktop وصل شی قائدتاً بعد از Enable کردن باید بتونی از بیرون به IP خودت ریموت بزنی مگه اینکه پورت 3389 رو بسته باشه ISP و یا تنظیمات Firewall روی مودمت باشه . میتونی از Teamviewer هم استفاده کنی .نقل قول:
Printable View
اگه میخوای به Remote Desktop وصل شی قائدتاً بعد از Enable کردن باید بتونی از بیرون به IP خودت ریموت بزنی مگه اینکه پورت 3389 رو بسته باشه ISP و یا تنظیمات Firewall روی مودمت باشه . میتونی از Teamviewer هم استفاده کنی .نقل قول:
موضوع بحث بنده هم این قاعدتا هست که حرف من اینه که های وب تمامی پورت ها از بیرون را بسته و نباید این کار را می کردنقل قول:
اقا کسی میدونه این ارور crc برا چی چطور درستش کنم اخه سرعتم میاره پایین
اقا کسی میدونه این ارور crc برا چی چطور درستش کنم؟ اخه سرعتم میاره پایین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون میشم اگه دوستان راهنمایی کنن . من میخام منحصرا از remote desktop استفاده کنم و تنها چیزی که برام مهمه اینه که مثلا از عصر تا 11 شب افت سرعت نداشته باشم .الان 10 مگ مخابرات رو دارم که افتضاح هست و عصرها افت سرعت شدیدی داره .به نظر شما های وب از این نظر مناسب هست ؟
کسی در عصرها افت سرعت داره و ایا ضریب اشتراک یک به هشت مشکلی ایجاد نمیکنه >؟
چرا از تیم ویوور استفاده نمیکنی
Sent from my iPhone using Tapatalk
در جواب به تمام دوستان که تیم ویو را به عنوان جایگزین معرفی می کنندنقل قول:
فرضا اگر کامپیوتر شما در دفترتان هست و از خونه می خواهید آن را ببینید ، در صورتی که از ریمت دسکتاپ استفاده کنید ، بسته های IP مربوطه فقط بین دو کامپیوتر و در داخل آن شهر جابجا می شوند و این باعث delay بسیار کم و response time خیلی زیاد میشه و هم چنین امنیت بالا هست
در تیم ویو ، بسته ها یک با به سرور اون شرکت که در خارج هست منتقل می شوند و دوباره به ایران بر می گردند ، این یعنی تاخیر خیلی بیشتر و امنیت کمتر
پس در جایی که امکان ریموت دسکتا وجود داره ، هیچ آدم عاقلی از تیم ویو استفاده نمی کنه ، مگه این که هر دو طرف پشت firewall باشند
برای کارهای گرافیکی اصلا تیم ویور به درد نمیخوره .rdp خیلی بهتر بهینه شده هست .هر چند تمام نرم افزارهای تحت لینوکس رو هم تست کردم و دیدم rdp از همه بهتره.
آقا کسی هنوز جواب نداد. آیا در عصرها (4 عصر تا 11 شب) افت سرعت دارید ؟
سلام
دوستان کسی 1 مگ داره ؟ ساعت شبانه اش چجوریه ؟ سرعت چقدره ؟
من دانلود بالاست کدوم یکی از سرعت ها مناسبه ؟ شبا چقدر میشه دان کرد ؟