اخرین جی تی ای که بازار اومده این بودهGrand Theft Auto IV: Episodes From Liberty City که شامل دو قسمت جداگانه The Lost and Damned و The Ballad of Gay Tony هستش 4تاdvdهم هست
Printable View
اخرین جی تی ای که بازار اومده این بودهGrand Theft Auto IV: Episodes From Liberty City که شامل دو قسمت جداگانه The Lost and Damned و The Ballad of Gay Tony هستش 4تاdvdهم هست
نه عزیزم شما تو رشت هستی فکر میکنی فقط همینه جی تی ای 11 امده با 2 دی وی دینقل قول:
جی تی ای تازه قراره پنجش بیاد.شما می گید 11 اومده؟؟؟؟؟؟؟؟:18:نقل قول:
نه عزیزم شما تو رشت هستی فکر میکنی فقط همینه جی تی ای 11 امده با 2 دی وی دی
اونایی که شما میگید رو با نصب یه سری ماشین و تفنگ و گاهی ماموریت جدید به نام یه جی تی ای جدیدی معرفی می کنن.
شما یه سری به سایت های راکستار و گیم اسپات بزنی می بینی GTA V قراره تازه بیاد. من اصلا حواسم به GTA IV:EFLC نبود (در جواب اون دوست عزیز که آخرین ورژن رو پرسیدن) ولی فک کنم IV قشنگتر باشه...نقل قول:
نه عزیزم شما تو رشت هستی فکر میکنی فقط همینه جی تی ای 11 امده با 2 دی وی دی
سلام باباشوخی کردم ولی 5 که من دارم بازی میکنم چطور میگی میخواد تازه بیاد داداش:11:نقل قول:
منظور از gta 5 همون GTA V که تازه میخواد بیاد V توی اعداد رومی به معنی پنجنقل قول:
اونی که داری San Andreas هستش ولی هیچ جا ننوشته 5 درسته؟نقل قول:
بعد از GTA III بترتیب Vice city و بعدشم San Andreas اومد و بعدش GTA IV و حالا قراره GTA V بیاد...
سلامنقل قول:
بله داداش درسته
مخواستم بدونم خرید نسخه اصل این بازی چه مزیتی داره ؟
منظورم اصل اروپایی است نه کرک شده های توی بازار ایران ؟
در کل میخوام ارزیابی کنم ببینم ارزش خرید داره یا نه
ضمنا اگر کسی جایی را برای فروش نسخه اصل اروپایی سراغ داره معرفی کنید
با تشکر
نسخه اصل به طور کلی در بازی ها فقط برای آنلاین بدرد میخوره و یکسری آیتم هایی که تو بازی باز میکنه اگه مثلا شما آنلاین باشی و آمارت آپلود شه. اینا رو میخوای؟؟؟