به کی بفروشیم من کسی رو پیدا نکردم وگر نه همرو میدم برهنقل قول:
درسته . واقعا هزینه ها زیاده، از خودتون شروع کنید. این کتاباتونو که دیگه به دردتون نمیخورند رو بفروشین.
Printable View
به کی بفروشیم من کسی رو پیدا نکردم وگر نه همرو میدم برهنقل قول:
درسته . واقعا هزینه ها زیاده، از خودتون شروع کنید. این کتاباتونو که دیگه به دردتون نمیخورند رو بفروشین.
ولی بذار من بگم من ابتدایی رو مدرسه ی دولتی خوندم تو یکی از ضعیف ترین مدارس دولتی اردبیل، حتی چهارم ابتدایی (سال طلایی کل دوران تحصیل من) افتادم سر کلاس ضعیف ترین معلم همون مدرسه ی ضعیف ولی خلاقیتی داشتم که امروز حسرت اون روزا رو می خورم هر چی دبیر بی سرو ته حرف می زد خودم می فهمیدم چی می خواد یادمون بده درسا رو از تو کتاب یاد می گرفتم همه ی زنگارم پای تخته بودم هر چی معلم درس می داد دوباره من به بچه ها توضیح می دادم و اون سال برای اولین بار هیچ کدوم از شاگردای اون دبیرمون توی هیچ درسی نیافتادن بعدشم که رفتم پنجم بدون حتی یه دونه کتاب غیر کتاب درسی نمونه دولتی قبول شدم (اگه می خوایی میزان ضعف مدرسه رو بفهمی کافیه بدونی که مدیر مدرسه اصلا آزمون سمپاد شرکت کنه) بعدشم رفتم نمونه دولتی معلمامون خوب بودن ما رو تشویق می کردم خوب درس بخونیم و خودشونم خوب درس می دادن ولی هنوز هیچ کدوم اون قدرا هم خوب نبودن! که بیان چیزی فراتر از کتاب درسی به ما یاد بدن کسی نکته ها و تله ها رو واسه من دیکته نمی کرد و اونجا من خودم از روی استنباط های شخصی خودم به قول خودم فرمول های میانبر کشف می کردم خلاقیتم هنوز پا بر جا بود ولی دیگه خودم سعی نمی کردم مطالب رو از روی کتاب یاد بگیرم چون این کارو دبیرا سر کلاس انجام می دادن و یواش یواش دیگه نمی تونستم ذهن دبیرو بخونم چون همه چیزو خودش واضح می گفت و من دیگه تلاشی واسه این کار انجام نمی دادم به هر حال راهنمایی گذشت و من فقط با سه تا کتاب 20آزمون ریاضی (مال سه سال) بدون کلاس و معلم خصوصی از سمپاد قبول شدم رفتم که دبیرستان دبیرامون عالی بودن دیگه با دبیرایی درس می خوندم که از اون سالی که من رفتم اونجا هر سال یه تک رقمی و کلی دو-سه رقمی تحویل دادن تو کنکور (من اولو شروع می کردم:شیما موسوی8، من دومو شروع می کردم:الناز عزیزیان 7 ،من سومو شروع می کرم:مینا شریفی 9،من پیشو شروع می کردم:ساحل شریفی6) اینجا همه ی دبیرا (حداقل تو دروس اختصاصی عربی و زبان) خیلی خوب درس دادن نکته هایی گفتن که خیلیاشونو تو هیچ کتابی ندیدم فرمولای پیچیده رو ساده کردن گفتن خیلیاشون نشستن مطالبو طبقه بندی کردن بهتر یاد بگیریم خیلیاشون اومدن در کنار اینکه هر مطلبی رو یاد می دن یه ترفندی هم برای به خاطرسپاری اون مطلب یادمون دادن و اینجا بود که دیگه اون نکته ها و فرمولای کوچولویی که خودم بعد از ساعت ها تلاش پیدا می کردم ارزششونو در برابر فرمولای مبتکرانه ای که در عرض چند دقیقه توسط دبیر توضیح داده می شد از دست دادن دیگه اینجا شد که سال به سال تلاش خلاقانه ی من از سال قبل کمتر شد تا اینکه پیش دانشگاهی به خودم اومدم و دیدم که باید تلاش کنم اما چه تلاشی؟ تلاش دیکته ای نه اون تلاشی که تو ابتدایی و راهنمایی داشتم، امسال من به ازای هر کتاب درسی عمومی دست کم دو و به ازای هر کتاب اختصای دست کم سه تا کتاب کمک درسی و تستی تهیه کردم و سر کلاس دبیرایی نشستم که پول هر یک جلسه ی کلاس خصوصی شون کمتر از 70-80 تومن نمی شه و آخرشم رفتم تا اولین سوال ریاضی رو دیدم که جواب نمیاد فوری جا زدم رفتم سر فیزیک در حالیکه اگه چهار سال پیش بود حتما جسورانه ادامه می دادم ولی همون طور که اشاره کردم رتبه های تک رقمی اردبیل هم سر کلاس همین دبیرا درس خوندن پس مشکل از کجاست؟ خب واضحه مشکل از منه که با بهتر شدن من سال قبل یه کتاب دیفرانسیل از کتاب مدرسه گرفتم که یه سوالو نگاه کنم اونجا اتفاقا دیدم کتاب مال شریفی هاست (سایه و ساحل-رتبه های 6 و 35 منطقه2 سال گذشته) که تقدیمش کردم به مدرسه ؛ می دونی اینو از کجا فهمیدم از حاشیه های کتاب اونا در مورد تک تک سوالای گاج جداگانه نظرات شونو نوشته بودن ( این طوری بود که مثلا=> "سایه:من فکر می کنم این سوال اشتباه داره چون..." و زیرش "ساحل: نه به نظر من مشکلی نداره ولی فکر می کنم بدونم تو کجا اشتباه کردی که این فکرو می کنی...") و واسه ی اکثر سوالا کنار جواب یه جواب کوتاهتر نوشته بودن و منتظر ننشسته بودن دبیر واسه شون حل کنه و نکته بگه اونا با وجود اینکه دبیرا کلی نکته یادشون می دادن هنوز خودشون رو ملزم به تلاش و تمرین خلاقیت کرده بودن و خودشون نکته در میاوردن از توی کتابا اما می دونین من بعد دیدن اون کتاب چی کار کردم؟ عوض اینکه یادم بیافته که منم باید در مورد سوالا یه همچین برخوردی داشته باشم و نحوه ی درس خوندن اونا رو یاد بگیرم بلافاصله رفتم کتابو از کتابخونه تا آخر سال امانت گرفتم-البته مدرسه اجازه ی همچین کاریو به پیش دانشگاهیا داده بود- تا بشینم نکته هایی هم که اونا پیدا کردن حفظ کنم شاید به دردم بخوره:41: و این طوری بود که اونا شدن تک رقمی و دو رقمی و من با وجود اینکه همه ی نکاتی رو که اونا تو گاج دیف شون نوشته بودنو می شه گفت خوب یاد گرفتم ولی ریاضی رو زدم 20 درصد یعنی حالا بقیه رم بذاریم کنار همون دیفرانسیلم نتونستم کامل جواب بدم ...همه ی اینا رو توی این پست طولانی نوشتم واسه تون که بگم اصلا مهم نیست که کجا هستیم مهم اینه که چقدر تلاش صحیح می کنیم من اینو از آنتونی رابینز یاد نگرفتم چیزیه که تو مراحل زندگی هر چند کوتاه خودم یاد گرفتم:20:نقل قول:
تو همین فروم به کسایی که میان تاپیک کنکور 90 و اینا تو پروفایلشون پیغام بذار. استقبال میکنن.نقل قول:
به کی بفروشیم من کسی رو پیدا نکردم وگر نه همرو میدم بره
تو مدرسه تون هم 1سال پایین تری ها هستن.
تو انقلاب هم شاید بتونی بفروشی
اگر مشهدی برو جمعه بازار کتاب, به غرفه دارها بفروش.
اگر نیستی, برو انجمنهای پرشن تولز تو قسمت بازارچه, اون جا کتابهات رو به فروش بذار. پیدا میشن کسانی که بخرن. زیاد هستند.
اونائی که تهران هستن میتونن برن انقلاب بفروشن .... البته من میخواستم یه کتابخونه ای تو تهران پیدا کنم برم کتابا رو بدم اونجا ... هنوز پیددا نکردم ... ولی شایدم فروختم یه 100 تومنی گیرم بیاد !!
نقل قول:
تو انقلاب هم شاید بتونی بفروشی
کاملا تایید میشه
به شخصه ( تجربه شخصی بوده نه از کس دیگه ای نقل قول کنم ) با یکی از دوستام رفته بودیم انقلاب
یه 3 4 تا کتاب نو بودش بهترین مغازه تو پاساژهای انقلاب با چونه زدن که آقا اصلا یه کلمه هم توش ننوشتم و تمیز چند صفحه بیشترش رو نخوندم و .... به زور نصف قیمت برمیداشتن :دی :دی
بعضیا بودن که کلا هر جور کتابی ( موضوع/مبحث کتابش رو یادم رفته ولی قیمتش یادمه ) قیمتش فک کنم 5 6 تومن بود میخواستن 1.700 یا حداکثر با مکاس فراوان 2 برداره :دی کلا اگه به سال پایینی ها بدین ثوابش هم بیشتره یه عمر هم دعاتون میکنه :دی :دی ( خدایی هیچی مثه دعای خیر نمیشه :دی )
همون 1700 هم خیلیه ... بهتر از اینه که حواله ش کنی سمت انباری خونه تون ....
من که دیگه دوروبرم کنکوری ندارم ! داشته باشم هم دیگه خورده به حذف کنکور و اینا!
معمولا یه سری مغازه های زیر زمینی!!! هستن اونا بهترن ... من رفته بودم اندیشه سازان بخرم خییلیا برای فروش اومده بودن ... اینقدر هم اونجا کتاب بود سرگیجه گرفتم :دی
---------- Post added at 02:26 PM ---------- Previous post was at 02:24 PM ----------
من 196 تا کتاب دارم اگههههه تا 2 تومن هم هر کدوم رو بخرن حدودا نزدیک یه 200 تومنی میشه :دی نه؟
مثل اینکه ریاضی و فیزیک امسال برای هر دو رشته سخت بود . هم تجربی و هم ریاضی .
یکی از بچه های تجربی شهر ما که خیلی هم خرج کلاس و کنکور کرد و همه رو تنهایی میرفت و چند بار هم میرفت میگن بعد از جلسه داشت گریه میکرد . البته میره کلاس استفاده میکنه و میخونه. زرنگه .ولی مثل اینکه خراب کرد ... ولی از یک مرد بعید بود ... چقدر بی اراده و سست عنصر هستن این افراد ...
ریاضیات هر دو رشته سوالاتی بودن که ...
گفتن تو دریا هم پیدا میشه(گاج سفید...) ولی چه کنیم که جایی که ما توش نشستیم کویر لم یزرعی بیش نیست...
گفتن از پدر و مادر پول نمیگیرن و با پول خودشون کتاب هاشون رو تهیه میکنن...ببخشید روزی چند ساعت کار می کردید؟ شغلتون چی بود؟ درآمد خوب بوده؟ چقدر فرصت کردید درس بخونید؟(وضعیت در آمد شهر های کوچیک هم که مشخصه!)
گفتن بیا اعتراض کن معلمت رو اخراج کنن...اعتراض کردیم نزیک بود خودمون اخراج بشیم و معلم ترفیع درجه...
گفتن ترافیک داریم و اعصاب خرابی یکی دو ساعته....شما چیزی از گرد و خاک های 30 برابر حد مجاز شنیدی یا نه؟از گرمای که مرغ رو بریون می کنه چیزی شنیدی یا نه؟ شنیدی 1 بار تهران گرد و خاک شد صداش تا سازمان ملل رفت یا نه؟ شنیدی اینجا 5 ساله گرد و خاکه ولی 1 نفر ککش نگزیده یا نه؟ و الی آخر....
از این گفتنی ها زیاده ... بچه های منطقه یک شک نکنید که هر چیزی که شما فکر می کنید براتون بده واسه ما 100 درجه بدترش رو هست...
پ.ن:شرمنده که یه خورده داره از بحث خارج میشه...ولی واقعیات منطقه 3 اینا هست.
نقل قول:
همون 1700 هم خیلیه ... بهتر از اینه که حواله ش کنی سمت انباری خونه تون ....
من که دیگه دوروبرم کنکوری ندارم ! داشته باشم هم دیگه خورده به حذف کنکور و اینا!
معمولا یه سری مغازه های زیر زمینی!!! هستن اونا بهترن ... من رفته بودم اندیشه سازان بخرم خییلیا برای فروش اومده بودن ... اینقدر هم اونجا کتاب بود سرگیجه گرفتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 02:26 PM ---------- Previous post was at 02:24 PM ----------
من 196 تا کتاب دارم اگههههه تا 2 تومن هم هر کدوم رو بخرن حدودا نزدیک یه 200 تومنی میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نه؟
البته برای بچه های سال بعد اگه خوش شانس باشن بیان از این کتابا بخرن بعضا کتابایی گیرشون میاد که توش داوطلب قبلی نکات و تجربش رو نوشته که یه چیز فوق العاده محسوب میشه براش ولی خب باید بین اون همه کتاب دسته 2 3 4 ..... خوش شانس باشه که برای یه تست زن حرفه ای گیرش بیاد :دی :دی خوش به حالشون :دی من که همه کتابام رو از صفر شروع کردم =)))) :دی :دی