نقل قول:
حسین جان این فابل 45 مگیی که گفتی رو میشه بزاری؟
من یه فایل خیلی بزرگ از صدای تماشاچیا رو دانلود کردم ( همونی که 1 گیگ و خوورده ای بود ) ، جالب هست اما آدم نمیتونه باهاش ارتباط برقرار کنه چون کاری به فضای بازی نداره و چه توو حمله باشه چه توو دفاع همونو میخوونه... اینی که تو میگی این مشکل رو میتوونه حل کنه و صداهارو واقعی تر جلوه بده؟
این که من گفتم فایل نیست یک برنامست که میشه باهاش افکت ورزشگاه رو روی چنت ها پیاده کرد . منم حدود 700 مگ چنت دانلود کردم . همونطوریکه خودت هم متوجه شدی این چنت ها رو مردم از توی ورزشگاه ضبط کردن اما انعکاس صدا ورزشگاه درشون وجود نداره چون فقط صدای همون عده دور و برشونه .اما با این برنامه میشه به صدای تماشاگران افکت خوبی داد ( حالت انعکاس و پیچیدن صدا در محیط ورزشگاه ) .
این آدرس نسخه 1.5 این برنامست کرک برنامه هم همونجا وجود داره :
کد:
http://p30city.net/showthread.php?t=7274
اما در مورد اینکه شما گفتی صدای تماشاگران تغییر نمیکنه باید بگم یکی دو ماه پیش یک نفر فایلهای مربوط به واکنش تماشاگران رو ساخت که یکی از بچه ( مهدی ) اونا رو توی تاپیک خودمون گذاشت . اگه تا الان دانلودشون نکردی باید بگم خیلی ضرر کردی چون خیلی به بازی هیجان میدن . این فایلها مربوط میشه به واکنش تماشاگران نسبت به اتفاقات درون زمین مثل موقعیتهای خطرناک , به ثمر رسیدن گل , واکنش به تصمیمات داوری و مسائلی از این دست . توی تاپیک ویرایش بازی آدرسش هست .