2 مگ نامحدود چطور هست سرعتش که پایین نمیادبعد از مدتی ..........نقل قول:
Printable View
2 مگ نامحدود چطور هست سرعتش که پایین نمیادبعد از مدتی ..........نقل قول:
زنگ زدم 2020 اعلام میکنه شهرستان فسا دیگه خط خالی ندارد باید 10 الی 15 روز صبر کنم تازه اگر خالی بشه داخل شهر ما اسیاتک هست پارس انلاین یک عارفان نت امده که قیمتش خیلی بالا 1 ماه بگیرم شاید خدا کرد مهر امد دانشگاه شروع شد خط ها خلوت تر شد.......
فکر کنم مسیر خروجی من و بچه های مخابرات یکی شده ... 3 4 روزه این شده رنج پینگ من ... بچه های مخابرات اعلام وضعیت کنن ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2مگ نامحدود محدود اسیاتک منظورتون هست؟!:n08:نقل قول:
اسیاتک اصلا توصیه نمیشه!
256 پارس انلاین سرعت اولیه اش بالاست بعد از مدتی که زیاد مصرف کنی تازه میاد رو سرعت 32 کیلو بایت قانونی!
به نظر من پارس انلاین بگیر!نقل قول:
من بازی آنلاین می زدم قبل از این خرابی چند روز پیش همه چیز خوب بود الان هم همه چیز نرمال شده سایت باز کردنها و پینگ ها نرماله و لی باز مشکل داره لوگین نی مش ه به زور لوگی نیم شه یا همش لگ داره اینجوری نبود بخدا
مرکز مدرس هستمنقل قول:
دوستان الان من میخواهم یک مگ نامحدود بگیرم برای بازی آنلاین و هم دانلود یک جورای پینگ و تایم اوت هم برا مهمه البته الان نزدیک به 5 ساله شاتل هستم به قول دوستان شیرازی بازی در اوردم حال نداشتیم جا بجا کنیم :n09:
الان به نظر دوستان برم روی مخابرات یا روی فن آوا ؟؟؟؟
نقل قول:دو رقم اول تلفنتون 72 هست؟نقل قول:
فقط میدونم اسیاتک مرکز مدرس وضعش خوب نیست!
ممنون ولی من سوالم اینه :نقل قول:
دوستان الان من میخواهم یک مگ نامحدود بگیرم برای بازی آنلاین و هم دانلود یک جورای پینگ و تایم اوت هم برا مهمه البته الان نزدیک به 5 ساله شاتل هستم میخواهم عوض کنم خیلی قطعی دارن
الان به نظر دوستان برم روی مخابرات یا روی فن آوا ؟؟؟؟
کسی تست کرده روی این دو شرکت مرکز من مدرس هستش 722 ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟ بابا هیشکی نیست ؟؟؟:n13::n13:
مخابرات(20نت) جدیدا پینگش و سرعتش خراب شده بود نمی دونم وضعیتش درست شد یا نه!نقل قول:
دوستانی که مرکز مدرس از مخابرات و فناوا دارن باید نظر بدن! سرعت دانلود شبانه و پینگ و ...