سلام دوست مننقل قول:
کتاب شیمی پایه 2-3 کانون
اولا روش های خیلی جالی رو نگفتند. درسنامه ضعیفی دارند.
و دوما پر از اشکال هستند.
کتاب پیش تقریبا خوب هست (ولی نه نسبت به بقیهه انتشارات خیلی خوب) ولی باز هم اشکال زیاد داره-
سلام دوست مننقل قول:
کتاب شیمی پایه 2-3 کانون
اولا روش های خیلی جالی رو نگفتند. درسنامه ضعیفی دارند.
و دوما پر از اشکال هستند.
کتاب پیش تقریبا خوب هست (ولی نه نسبت به بقیهه انتشارات خیلی خوب) ولی باز هم اشکال زیاد داره-
سلام نظرتون راجب کتابهای زیر چیه؟
فیزیک3:نشرالگو
شیمی3:مبتکران
هندسه2:میکروگاج
حسابان:نشرالگو
جبر:یا گلواژه یا تست مبتکران یا پرسمان گاج
عربی:گاج سبز
:46:
به نظر من هندسه پايه گاج خوبه تحليلي هم خوبه شيمي 3 بهترين ها مبتكران و خيلي سبز هست خصوصا پايه مبتكران عاليه حسابان نشر الگو سطحش بالاست مسلط بشي فوق عاليه!
دوستان فیزیک پیش دانشگاهی تجربی برای درس نامه و آموزش روان درست حسابی درس که روش های تستی خوبی هم گفته باشه بهترین کتاب چیه؟(فقط سطحش در حد کنکور باشه.بعضی کتابا شورشو در میارن انقدر سختن بعد اسمش رو گذاشتن برای کنکور).
مثلا از فیزیک مبتکران اصلا خوشم نمیاد.مطالب خارج از کتابش در حد یوفا چمپینز لیگ و یه کتاب در هم بر هم هستش.سبکش اصلا مثل این نباشه.
الان خودم جوکار دارم (نویسنده ی قبلی فیزیک گاج که خودش انتشاراتی مستقل زده).ولی درس نامه هاش به نظرم بهتر از این کتاب دیگه ای می تونه باشه.ولی برای تست فکر کنم کافی باشه چون تالیفی شاید کمتر از 15 تا داشته باشه.
خواهشا سریع جواب بدید.
ممنون.
اگه فقط میخوای آموزش باشه فیزیک 1 پیش نشر دریافت محمود ذهبی(جلد آموزشش)نقل قول:
اگه میخوای تست و آموزش باشه فار.
اگر میشه همین دوتایی رو که گفتین بیشتر مقایسه کنید.البته من تعریف فار رو خیلی زیاد شنیدم.نقل قول:
مهم برام آموزش بهتر و راه حل های تستی است.تست نه,چون جوکار برای تست دارم.از بین این دو تا کدوم بهتره؟
ممنون.
اينا رو ميخواي بخري؟نقل قول:
سلامنقل قول:
ببين آموزش فار عاليه از نظره من....
كتابه ذهبي رو من واقعا خيلي سطحي تو كتابفروشي ورق زدم ولي به نظرم خوب نيومد نميدونم چرا....مطمدنا نميشه رو الين نظر حساب كرد
ضمنا كتابايه پيشه الگو هم خيلي خوبه...
نظره نهاييه من فــــــــــاره آموزشش شايد طولاني باشه ولي تو مغزت جا ميندازه موضوع رو
دوستان برای کنکور کاردانی به کارشناسی جامع علمی کاربردی رشته فناوری اطلاعات درسهای ریاضی عمومی و فیزیک عمومیش از چه کتابای استفاده کنم بهتره
دوستان دین و زندگی همگامان ویرایش مطابق با کتاب درسی جدیدش موجوده؟
دقیقا اطلاع ندارم ولی چند روز پیش برای دوستم خریدم که مطابق با کتاب قبلی بود رفتیم پس دادیم گاج گرفتیم. همون گاج رو بخری بهتره خیلی کامل و جامع هست ترکیبی هم توضیح دادهنقل قول: