سلامنقل قول:
جفت نمره ها تو معدل کل تاثیر میذاره . راهی برای بی تاثیر کردن نمره ی مردودی وجـــود نداره.
Printable View
سلامنقل قول:
جفت نمره ها تو معدل کل تاثیر میذاره . راهی برای بی تاثیر کردن نمره ی مردودی وجـــود نداره.
من شنیدم اگه نمره بالای 14 بگیریم نمره قبلی را حذف میکنن. این درسته؟نقل قول:
نقل قول:
والا فعلا مغزم شدید هنگه :n02: ولی تا اونجایی که دارم به مخم فشار میارم همچین چیزی رو نشنیدم ..... :n13:
در مورد درس حفظ جز 30 قرآن اینجوری هست اما ..
دوست عزیز ممنونم از راهنماییتون از دوستان دیگه اگه درمورد این موضوع اطلاعات دقیقی دارن لطف کنن و راهنمایی کنن.نقل قول:
الان که دقیق فکر کردم مطمئن شدم ... همچین چیزی وجود نداره
به هرحال برای اطمینان دوستان دیگه نظر بدن ... ! :n16:
اختصاصی پیام نورنا /
تمدید مهلت ارائه مدرک پیش دانشگاهی برای پذیرفته شدگان بهمن ماه ۹۱ نوبت بیست و چهارم فراگیر پیام نور
پایگاه خبری دانشجویان پیام نور ” PNUNA.COM ” : مهلت ارائه مدرک پیش دانشگاهی برای پذیرفته شدگان نوبت بیست و چهارم ورودی بهمن ماه 91 فراگیر دانشگاه پیام نور تمدید شد.
به گزارش پایگاه خبری دانشجویان پیام نور (پیام نورنا): بر اساس نامه شماره ۱۲۰۷۱ مورخ ۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۲ سازمان سنجش آموزش کشور درخصوص پذیرفته شدگان ورودی بهمن ماه ۹۱ آزمون فراگیر نوبت بیست و چهارم که موفق به ارائه مدرک پیش دانشگاهی (تا تاریخ ۳۰ بهمن ۱۳۹۱ ) نشده اند ارسال و به آگاهی می رساند:
بر اساس نامه مذکور در صورت ارائه مدرک پیش دانشگاهی تا تاریخ (۳۱ شهریور ۱۳۹۲) ثبت نام و ادامه تحصیل پذیرفته شدگان از نیمسال اول ۹۳-۹۲ بلامانع می باشد.
پذیرفته شدگان ورودی بهمن ۹۱ فراگیر نوبت ۲۴ دانشگاه پیام نور در صورت اخذ مدرک پیش دانشگاهی تا ۳۱ شهریورماه ۹۲ به مرکز قبولی خود مراجعه تا ثبت نام از انها به عمل آید.شایان ذکراست نیمسال دوم ۹۲-۹۱ مرخصی تحصیلی ثبت می گردد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]برای مشاهده بخشنامه در سایز اصلی بر روی آن کلیک کنید
نقل قول:
من شنیدم اگه نمره بالای 14 بگیریم نمره قبلی را حذف میکنن. این درسته؟
براي ورودي هاي 92-91 به بعد اگر درسي رو مردود شده باشند و در امتحان بعدي نمره آن درس را بالاي 14 بگيرند ، نمره مردودي انها حذف مي شود.
فقط براي ورودي ها 92-91 به بعد اين بخشنامه اعمال مي شود.
مگه نگفته بودن که قضیه زوج و فرد شایعه است؟
ولی برای درس های ما که اعمال شده یعنی برای درس های ترم زوج در ترم فرد کلاس نشکیل نمیشه
امروز رییس دانشگاه رو هم دیدم اونم این قضیه رو تایید کرد:n27:
بله ، ظاهرا تا به الان که زوج و فرد شده ... من به شخصه به دانشگاه درخواست دادم که کلاس تشکیل بدن ... چون واقعا ترم های آخر هستیم ونقل قول:
دستمون برای انتخاب درسهای دیگه باز نیست ... گویا تا به الان از طرف دانشگاه پاسخی نیومده :n02:
سلام دوستان. کتاب راهنمای مدیریت مالی (1) رو میخوام بگیرم.
هم انتشارات استادی موجود هست و هم انتشارات پیام دانشگاهی.
به نظرتون کدوم بهتر و کامل تره؟ کدومو بگیرم؟