با این سرعت یه وقت پرواز نکنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
مواظب خودت باش:n08::n08:
Printable View
با این سرعت یه وقت پرواز نکنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
مواظب خودت باش:n08::n08:
نقل قول:نقل قول:
نميدونم والا بخندم گريه كنم موندم چي كنم . بدبختي اينجاست كه از حجمم تا اول ارديبهشت فقط 1.5 گيگ مونده و گرنه جهنم ميزدم همش دانلود بشه يه دفعم با سرعت بالا حال كنيم عقده هامون خالي بشه . اين سوزشش خيلي بيشتره .
از الان بشین دعا کن ساعت رایگان سرعتت انقدر باشهنقل قول:
امشب بهت حال بده خوبه سرعتش حداقل 800 تا بشه////////////نقل قول:
شبانه رایگان هستش دیگه؟
نقل قول:
ايشالله . خدا از دهنت بشنوه .
دوستان واقعا دليل درست حسابيشو كسي نميدونه چرا بعضي وقتا اينجوري سرعتا قات ميزنه ؟ چه اتفاقي ميفته اينجوري ميشه ؟
چه جوري ميشه كه مثلا امروز فقط براي من اينجوري ميشه چرا اگه قراره قات بزنه خوب بايد براي همه پارس آنلايني هاي حداقل تو مركز مخابراتي ما اينجوري بشه . (چون الان زنگ زدم دوستم كوچه پاييني ماست مال اون گفت درسته )
يا مثلا اين دوستمون كه آسياتك داره و پورتش از ديروز يه دفعه رفته رو 6مگ
اگه قرار بود اینجا همه چیش رو حساب کتاب باشه که اسمش ایران نبود!!!!!نقل قول:
سلامنقل قول:
بله دوست عزيزم از 2 تا 7 رايگانه . اما با اين شانسي كه من دارم بعيد ميدونم تا شب اينجوري بمونه . بازم توكل به خدا صبر ميكنيم تا شب ببينم چي ميشه .
ديروز مال اين دوستمون كه آسياتك داره قات زد من ديشب پستشو ديدم تعجبم كردم امروزم مال خودم اينجوري شد (كاشكا از خدا يه چيز ديگه ميخواستم) ولي فكر كنم يه ربطي داشته باشه اين isp ها از ديشب يه چيزيشون شده !
اگه برای من اینطور بشه من از همتون بیشتر میسوزم فقط 200مگ دارم اونم 15 روز از سرویسم مونده تازه شبانش هم نیم بها هستش.نقل قول:
آقا يكي ديگم پيدا شد كه سرعتش از ديروز قات زده : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سه نفر شديم . داره حدسم كم كم به واقعيت نزديك ميشه .
یا علی...............نقل قول:
این دیگه چیه؟
حدست چی بود؟