من از مخابرات فارس میگیرم ... آقا حرف نداره ... عالیه 512 سرعت 120 بهم میدن.....512 ماهانه 2 گیگ قیمت 4900
Printable View
من از مخابرات فارس میگیرم ... آقا حرف نداره ... عالیه 512 سرعت 120 بهم میدن.....512 ماهانه 2 گیگ قیمت 4900
داشتم با پشتیببانیش حرف میزدم گفت که خطتت به نامه گفتم نه بعد گفت پس خداحافظنقل قول:
یعنی وقتی که داری می گیری به جای اینکه ازت استقبال کنن ، بدتر پست میزنن ، حالا تو فکرشو بکن وقتی ازشون سرویس بگیری ، جواب سلامتو هم نمیدن ، به خاطر همون نرفتم طرفش ! :n02:
دلتونو به مخابرات خوش نکنید اگه خوب بود من همینجا موندنی بودم دیگه!بدرد دانلودم نمیخوره قیمتشم که خیلی گرونه سایتم که میخوای باز کنی باید یه دور تو پی سی بزنی :n02: باید قبول کنید اینجا ایرانه :n05:
دانلود دیشب با سرویس 2 مگ پارس که از ساعت 3 شروع به دانلود کردم حدود 13 گیگ دانلود شده :n16:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خداییش مخابرات خوبه (نسبت به پارس و شاتل و صبانت و....) یه وی پی ان ایرانی میگیری برا وبگردی و کاهش پینگ برای دانلود هم لینکها رو ریموت میکنی روی سرور های داخلی:n20:نقل قول:
اینا همش دلو صابون زدنه! از سرور داخلی میگیرم 60KB میده دیگه خارجی بگیرم که حدود 15-20 :n27: رفیقه خودم تو همین محدوده پارس گرفته داره شبا 400KB دانلود میکنه :n28: تاحالا هم محدود نشده :n03: منم گرفتم دیگه ببینیم چی میشه ایشالا :n01:نقل قول:
شکایت کردم.. ازم 2 شنبه ادرس گرفت... اگه دوباره شکایت کنم میگه پست هست دیگه ممکنه دیر و زود بشه... دوباره دو شنبه شکایتشون میکنم... واقعا خسته شدم از دست اینانقل قول:
نسبت به اینرنت خودم گفتم شاید از شما کلا خرابه نمیدونم نمیخام از مخابرات دفاع کنم ولی حداقل تو کرمان و مرکز مخابراتی ما به نظرم مخابرات برا من بهتر جواب میدهنقل قول:
تجربه ثابت کرده هیچ ISP تو ایران خوب نیست :n08:شما هم مخابرات اگه چند وقت استفاده کنی انقد سرعت داغونش دلتو میزنه که میگی صد رحمت به بغیه :| معایب مخابرات = سرعت داغون ، قیمت بالا ، سرعت لود صفحه ... :| شبو روزم فرقی نداره تقریبا رو 60-70کیلوبایت قفله...نقل قول:
دوستان یکم کم لطفی میکنن اگر به همون 200-300 راضی باشید میتونید لذت ببرید از اینترنت ! اما اگر قرار باشه همش تست بگیریم که یکم از میانگین اومد پایین سریع ناراحت شیم اون موقع اینترنت نیشه بلای جون آدم.البته اون دوستانی که سرعتشون اسمی شده حق دارن غر بزنن :n02:
مخابرات اصلا خوب نيست من از مخابرات اومدم پارس آفلاين. چند روز همش قطع ميشه. سرعت هم مثل گذشته بالا نيست و پينگم همينطور. شكايت هم كردم اتفاقي نيافتاد.
دوستان بالاترين سرعتي كه ميبندن چنده ؟
لطفا يك عكس ازش بزارين.ممنون
Sent from my iPhone using Tapatalk
دوستان این فیسبوک پارس آنلاین مال خودشونه یا تقلبیه؟
خودشون میگن اینا نقشی تو این که کاربر از چه مسیری به اینترنت وصل میشه ندارن و مسئولیت با شرکت زیر ساخته. منم چند وقته ( از همون وقتی که کیفیت سرویس های پارس آنلاین یه دفعه از این رو به اون رو شد) از این آی پی های عجیب و غریب خیلی میاد واسم. چند روزه تو اسپید تست محلمو تو نقشه به جز سلیمانیه عراق که همیشه بود اصفهان یا کهکیلویه و بویر احمد میزنه :n02:نقل قول:
مرسی از توضیجاتت. حالا ما اگه بخوایم پینگمون بهتر بشه (نه تو بازی) این کارهارو بکنیم تاثیری داره؟نقل قول:
آقا یکی این سوال منو جواب بده دیگه :n14:
نقل قول:
من سرویسم 2 مگی هست که روی 9 مگ بسته شده. بالاترین سرعت روز در بهترین حالت حدود 6 مگابیت بر ثانیه هست. ولی بیشتر رو حول و حوش 3 مگابیت بر ثانیه میچرخه. اینم تست الانم:نقل قول:
سرعت شب هم بین 0 مگابیت بر ثانیه تا 80 مگابیت بر ثانیه متغیره. شب اگه بیدار بودم عکسشو میذارم واست.
منم ٢ مگ دارم روي ٩مگ بسته شده ولي ديدم بعضي دوستان گفتن روي ١٧ بسته شده ميخواستم بدونم بالاترين سرعتي كه ميبندن چنده + عكس.
Sent from my iPhone using Tapatalk
به نظر من که تاثیری نداره.....نقل قول:
سرعت شبانه با وی پی ان داخلی خوب میشه؟
Sent from my GT-I9300
از دوستان کسی تا حالا پهنای باند اختصاصی از پارس گرفته؟ قیمت هاش رو کسی میدونه؟! من 4 شنبه 5 شنبه هر چقدر تماس گرفتم کسی برنداشت! یعنی خیلی جالب بود بعد 45 دقیقه که صبر کرده بودم میگفت شما نفر اول هستید ولی کسی ورنمی داشت!
بعد یه سوال دیگه الان من پهنای باند اختصاصی بگیرم مثلا 512 یا 1 مگ
سرعت 512 همون 512 باید باشه 1 مگ هم 1mb درست میگم؟!
برای خانگی هم میخوام که اینم نمیدونم به خانگی میدن یا فقط شرکت و سازمان ها...:n13:
خدا رو شکر وضعیت خوبه ولی شبانه آشغاله. نهایت سرعت شبانه 100 با دانلود منیجر.
بچه ها اگه میشه از این DNS ها پینگ بگیرید و بزارید ببینم چطوره واسه شما:
209.244.0.3
209.244.0.4
خدایا یکم شانسم به ما بده تست تک لینک ما 5 کیلو:n08:نقل قول:
داداش باور کن 3 روزه اینطوری شده:n02:. قبلا زیر 2 مگ بود:n14:نقل قول:
دوستان شب ها بیدار نیستین تست بزارین؟ :n13:نقل قول:
وضعیت نامحدود کلا همه جا همینه !! :n15:نقل قول:
دوستان دانلود تورنتتون چطوریه ؟ من تقریبا کل دانلودم تورنته. سرعتش چقدر با دانلود معمولی متفاوته ؟
بخوام پارس بگیرم یکدفعه نشه مثل این مبین نتم ! شب و روز دانلود ازاد یا اصلا رو همون حاب حجی و روزانه .... دانلود نمیکنه اصلا ! هفته ایی یه روز فوقش کار کنه برا تورنت!
میخوام 128 نامحدود بگیرم پارس؟خوبه تا چقدر محدود میکنن؟
نقل قول:
دور سرویس های نا محدود پارس آنلاینو خط بکش به نظرم اگه نا محدود می خوای بهترین گزینه مخابراته
اینم یه تست همین الان
تائیید میشه.اما دوست عزیز حداکثر سرعتت 16KB/s هستش....که با این سرعت کار خاصی نمیتونید بکنید.:n16:نقل قول:
داش شبا چقدر میشه سرعتت؟ تو این تاپیک هیشکی سرعت دانلود شبانه نمیذاره چرا :n27: فقط عکس مقدار حجم دانلود شدشو میذارن فردا صبش :n22:نقل قول:
نقل قول:
من شبا هم زیاد گذاشتم اگه بیدار باشم میزارم چون کارم زیاد شده حوصله ندارم فایل بچینم دانلود شه واسه اونه :D
نقل قول:
من پسر داییم 512 مخابرات داره سرعتش تا 70 کیلو میره کیفیتشم زیاد بالا پایین نمیشه پینگ بدیم نداره یعنی تو یوتوب فایل تصویری میشه باهاش دید
تست تک لینک پارس یعنی ادمو نابود میکنه:n08::n08::n08::n08::n08::n08:(خدای ش ما با همین رکوردا زنده ایم)
ایا کسی توان رقابت داره؟؟؟؟؟؟؟؟
نبود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟:n07:نقل قول:
حالا رفقا خارج از شوخی کسی نمیدونه چه جوری میشه وضعیت تک کانکشن و سرور خارج رو درست کرد؟؟؟؟؟؟ از این وی پی ان های ایرانی هم گرفتم فایده نداشت؟؟؟؟؟ سرویس های igame و idownload چی؟؟؟؟؟؟ کسی میدونه اکانت تستشو کجا میشه گیر اورد؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
مال منم همچی مالی نیس.... سرعت تک کانکشن من که از 260 هیچ وقت بیشتر نمیشه....تازه الان با اینکه نصفه شبه به همونم نمیرسه:نقل قول:
حالا خطها رو که رو 16 ببندن فکر کنم بشه 20 کیلو اونوقت با هم حسابی رقابت میکنیم...:n09:
سرعت تک کانکشنت از سرورای داخلی خوبه؟ از سرور خود پارس چطور؟نقل قول:
128 نامحدود
تک کانکشن فول سرعت رو میده
نه داخلی هم داغونه بابا بخدا از من اگه 256 کیلو بود راضی بودمنقل قول:
داخلیت خراب باشه راهی نداره... البته به جز فش دادن به پشتیبانی :n02:نقل قول:
تورنت مشکلی نداره... محدودیت خاصی نیست...نقل قول:
================
ساعت سه و نیم گذشته منم این پستو توی خواب فرستادم :34:
سرویس 512 حجمی.
سرعت درست شده فک کنم مشکلات این چند وقت بخاطره کمبود پهنای باند و شلوغی شبکه بوده...