خدا وکیلی خجالت هم خوب چیزیه!نقل قول:
چقدر داری از شاتل میگیری که اینجوری چند ماهه کار و زندگتو رها کردی چسبیدی به طرفداری از شاتل توی این تاپیک؟
والا، اگه حقوقش خوبه منم کارمو بذارم کنار بیام شاتل طرفداری!!! :31:
Printable View
خدا وکیلی خجالت هم خوب چیزیه!نقل قول:
چقدر داری از شاتل میگیری که اینجوری چند ماهه کار و زندگتو رها کردی چسبیدی به طرفداری از شاتل توی این تاپیک؟
والا، اگه حقوقش خوبه منم کارمو بذارم کنار بیام شاتل طرفداری!!! :31:
شرمنده ها، ولی متاسفانه شما خودتون تفاوت سرویس اشتراکی و اختصاصی رو نمیدونید، اگر میدونستید، میفهمیدید که وقتی رو سایتشون جلوی توضیحات سرویس های Art نوشتن Valid به این معنیه که IP اختصاصیه!نقل قول:
البته کاملا مشخصه که این هم از ترفندهای تبلیغاتی شاتله...
آقا جان خودتو زدی به اون راه یا مارو گرفتی یا خدای ناکرده .... من دارم میگم وظیفه شاتل اینه که ار همون روز اول که مشتری میاد و کاربر شاتل بشه همون روز اول به طرف بگه اقا جان شما اگر اینقدر دانلود مجانی کنی محدود میشی باید اینقدر دانلود کنی که محدود نشی و آقای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] همه دوست دارند از شب تا صبح دانلود مجانی کنند ولیهیچ کسی نمیدونه که سقف دانلود چقدره همه هم دانلوذهای حجیم مثل بازی و فیلم دارند پس این وظیفه شاتل هست که بجای ماست مالی کردن به کاربرش همون روز اول بگه که شما اگر در ماه از 15 گیگ بیشتر دانلود کنی محدود میشی پس وقتی نمیگه و با گفتمن کلمات اشتراک و این حرفها حرف اصلی رو نمیزنه این یعنی اینکه صداقت در کار نیست حالا دوباره شما بیا باز همون حرفهای تکراری پشتبانان شاتل رو برای من بگو که این وظیفه ما نیست که بگیم تو قرارداد نو.شته اشتراکی اشتذاکی یعنی تقسیم شده به 10 نفر سرعت مجاز شما 16 هست شما نباید زیاد دانلود کنی و....... من تمام حرفم اینه که روز اول باید بگه اگر اینقدر بیشتر دانلود کنی محدود میشی میدونی چرا نمیگن برای اینکه اگر همون روز اول بگن سقف دانلود شما در ساعات رایگان 15 گیگی بیشتر نیست شک نکن که خیلی ها میگن خیلی ممنون و خدانگهدار پس تنها دلیل نگفتنش اینه که طرف نترسه و فرار نکنه چون خودشون هم میدونند خیلی ها فقط برای دانلود رایگان میان به این شرکت و اون شرکت فقط جون هر کسی اگر باز می خوای حرفهای تکراری بزنی خودتو خسته نکن چون منم باز میام همین حرفم رو کپی پیس میکنم دوباره سعی کن حرف جدیدی بزنینقل قول:
مشکل من برطرف شد و دیشب سرعت 260 k ! داشتم امیدوارم موقتی نباشه. تو ایملشون جواب داده بودند که با توجه به سرویسنقل قول:
512 من سرعت قانونی من باید بین 6.4 تا 64 باشه !
سلامنقل قول:
ایشالا که درست شده باشه.
ولی داداش ببخشید ها دلت خوشه ، سیاست کلی یه شرکت که یکدفعه عوض نمیشه:18:. برای من هم دیشب سرعت خوب بود ولی چند روز دیگه...
من خیلی وقته مشتری شاتل هستم یاد م نیست فکر کنم 5 یا 6 ساله... خیلی راضی ام.از هر لحاظ... مثلا انصافا سرعت 512 تو روز نباید بیش از 64 باشه ولی تو اغلب مواقع 260 هست... اگر هم مشکلی بوده خیلی کم پیش اومده که به خاطر خود شاتل بوده اکثرا مشکل سراسری بوده. همانطور که گفتم من خیلی کم دانلود شبانه دارم نمی تونم بگم رسیدن سرعت من به 10 همیشگی بوده ولی به هر حال گاهی هم پیش اومده که ار سرویس شبانه هم استفاده کردم و راضی بودم و حتی با سرعت بداش میشد قشنگ یه سی دی را دانلود کرد... دیشب که معرکه بود... 260 k یعنی فقط کافیه بیدار باشی از 1 شب تا 8 صبح فکر کنم یه 5 گیگ رو بتونی دانلود کنی... من حدس میزنم این سرعت کم چند شب قبل یه مشکل موقتی بوده ...چون یه هفته قبلم سرعت شبانه k 260 بود. ولی خوب بازم باید زمان بگذره تا در باره سرویس شبانه شون قضاوت کرد... من سعی می کنم هر چند وقت یه بار در این مورد گزارشی بدم.نقل قول:
موفق باشیدنقل قول:
اینم بگم: شما برای شاتل مثل هلو میمونید چون اکثرا از شبانش استفاده نمیکنید یا خیلی کم استفاده دارید. دیگه اگر شما هم محدود بشید باید فاتحه ی اینترنت و شاتل رو با هم خوند:31:
اقا چند روزه فيس بوك از كار افتاده پيغام زير مياد
This Connection is Untrusted
You have asked Firefox to connect
securely to [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , but we can't confirm that your connection is secure.
Normally, when you try to connect securely,
sites will present trusted identification to prove that you are
going to the right place. However, this site's identity can't be verified.
What Should I Do?
If you usually connect to
this site without problems, this error could mean that someone is
trying to impersonate the site, and you shouldn't continue.
Technical Details
I Understand the Risks
باید اینو بزنی I Understand the Risks
boro ro chrome
من که هر شب با 65 دانلود می کنم تا ماکسیموم 1.5 گیگبلافاصله لعد اینکه کحدود میشم اون شب اصلا کاری ندارم به نت شبانه وفقط آنلاین بازی میکنمشب بعد میخوابم ساعت 3 پا میشم سرعت دانلودم میاد 270تا 8 صبح 4 5 گیگ دان میکنم تلافی میکنمچند روز بعدی محدودم ولی هفته ای 1 الی 2بار این یرعت 260 شبانه رو دارممثل همین دیشبخداییش راضیم :دیولی خداییش همش محدودم
نقل قول:
منظورت رو متوجه نمیشم اگه محدودت میکنن چطور سرعتت میرسه به 270؟:44:
من همون 65 هم آرزوست
دوست عزیز مثلا چند شب راحت دانلود میکنم تا اینکه محدود شمشبی که محدود میشم دیگه دانلئد نمیزارم و استفاده ای نمیکنمب بعدش ساعت 3 به بعد نمیدونم چرا ولی سرعت دانلودم میاد روی 260 70 از ساعت 3 شب به بعد
امشب هم واقعا انتظار نداشتم ولی از ساعت 1 تا 3 سرعت دانلودم 3 بود ولی بعدش شد 265 که 3.3 گیگ دان کردم
کلا این دوشب 7گیگ دان کردم که با اندازه ی 7روز محدودیته
نقل قول:سلام فکر میکنم مراحل محدود شدن ایشون هم مثل من هستش .نقل قول:
1.ابتدا با 65 چند شب دانلود کردم هر شب حدود1.5گیگ:31:
2.بعد از 1 تا 3 محدود بودم و از 3 تا 8 سرعت شد 260:18:که منم نامردی نکردم بازهم دان کردم (مثل ایشون) جالبه منم 1 تا 3 که سرعت کم بود بازی آنلاین میکردم:27: .البته با سرور تهران
3.بعد یه هو محدود شدم و 1 تا 8 صبح سرعت 6 شد:18: منم نامردی نکردم فسخ کردم :2:.
رضا جان اگر میخوایی سرعتت 65 باشه یک دانلود نزار حداقل 2 یا 3 تا همزمان بزار (البته این رو دیگه الان همه میدونن)
و صد البته به یاد زمان محدودیت هم باش .سرعت 6 زحمت زنگیدن به پشتیبانی رو هم به خودت نده .
داداش من هم دقیقا مثل شما هستم :31: 1 ماه حدود 20 گیگ دانلود کردم سرعتم از ساعت 1 تا 3 شد 7-8 !! بعد 3 به بعد سرعتم میشه 230-40 :40: الان من 4 شب 3 به بعد 3200 مگ دانلود میکنم . که تا الان حدود 13-14 گیگ تو 4 شب دانلود کردم . نمیدونم چرا اینطوری ولی اگه اینطوری که من هر دفعه خودمو محدود میکنم :27: الان 4 شب دانلود کردم یه 3-4 شب دانلود نمیکنم که هم محدود باشم هم 3 به بعد سرعتم نجومی باشه :31:نقل قول:
پ ن : تو دوران محدودیت یعنی 1 تا 3 اگر سرعتتون 7-8 بود . مطمئن باشید 3 به بعد میشه 230 به بالا . ولی اگه از همون 1 سرعت مثل همیشه عادی و 60-65 بود 1 تا 8 صبح همون 60-65 .
دقیقا:31:نقل قول:
من همه کار میکنم که محدود بشم:31:
سلام
انگار ی عشق محدودیتها همه جمعند :39:دیشب که همه ترکوندند:31:. ماهم گفتیم عقب نمونیم 2.8 گیگو زدیم تو گوشش:21:
سلام به دوستان
اوه میگفتن محدودیت بده که؟؟
آقا شما با این محدودیت ها ماهیانه چقدر دانلود میکنید ؟
بالاخره خوبه یا بده؟
برای اولین بار پینگم با صبا رسید به 90 اونم تو اوج مصرف ...
اینو با توجه به این می گم که روی خط دیگه 512 اکو دارم و تو خوشبینانه ترین حالت روی 290 هست که به هیچ دردی نمی خوره ...لغو هم نمی تونم بکنم چون پدرم داره ازش استفاده می کنه وگرنه لحظه ای تعلل نمی کردم ...
واقعا که آشغاله این شاتل ....
دوستان شاتلی وقت کردین سوتی چیزی بزنین از بس که شاتل عالیه!!!!!!!!!!!!!!
اخر نفهمیدیم محدود بشیم خوبه نشیم خوبه؟
یه جواب بله خیر بدید منو از سردرگمی در بیارید خدا خیرتون بده
گزینه سوم ....نقل قول:
من الان تو محدودیت fup هستم.کی از این حالت در میام؟
اگر سرویست ارت هست احتمالا تا پایان دورت و اگر اکو معلوم نیست 1یا 3 یا 7 روز دیگه شاید هم دوره ی جدیدنقل قول:
armin_punisher6من الان تو محدودیت fup هستم.کی از این حالت در میام؟
نه محدودیت خوب نیست . حالا هم میبینی یه اشتباهی شده بعدا میفهمند که ضرر کردند :31:نقل قول:
rezarrrrاخر نفهمیدیم محدود بشیم خوبه نشیم خوبه؟
یه جواب بله خیر بدید منو از سردرگمی در بیارید خدا خیرتون بده
قبل از محدودیت تا 18 گیگ و بعد از محدودیت دانلودت بسته میشه ولی اگر تونستی دانلود کنی کلا میشه 23-25 گیگ در یه دورهنقل قول:
MahdiXسلام به دوستان
اوه میگفتن محدودیت بده که؟؟
آقا شما با این محدودیت ها ماهیانه چقدر دانلود میکنید ؟
بالاخره خوبه یا بده؟
عزیزم هر واقعیتی قسمت خوب داره و قسمت بدنقل قول:
واقیعته ، چه شما خوشت بیاد چه نیاد . چه منم خوشم بیاد و چه بدم بیاد، واقعیت رو نمیشه کتمان کرد
منم نمیگم شما دروغ میگی!میگم یه قسمتی از واقعیت که خوب هست رو به صورت کامل نمیگی!
این حرف خنده دار ترین حرفی بود که می شه زد!!!خداییش به نظرت اصلا همچین چیزی ممکنه؟:31:نقل قول:
وقتی بین خودشون زدوبند میکنند که فلان منطقه رو فلان شرکت فقط ساپورت میکنه شما چی میتونی بگی؟
اول از همه که سطح سواد پشتیبان ها اکثرا در حد هویجه و طی چندباری که من باهاشون تماس گرفتم دقیقا به حرف دوستان که میگن"از روی یه برگه یه چیزی رو می خونن"رسیدم:31: توی پست شما هم نفهمیدم که پشتیبان شاتل بهت چه گفته...نقل قول:
یه چیزی میگم ممکنه باور نکنی، ولی بدتر از اون چیزی رو که فکر میکنی خود پشتیبانی شاتل قبول داشت و تایید کرد ( گفت آقای فلانی این چیزا رو به مشترکهای جدیدمون که نمیتونیم بگیم ولی شما چون مشترک قدیمی ما هستی و...........) حالا شما از پشتیبانی شاتل هم بالاتری الله اکبر.....
من اون لینکی که شما دادیو خوندم...چیزایی که شما به عنوان تعریف حساب کردی ایناس؟نقل قول:
اصلا اینطوری بگم: کاربری که دلش بخواد شرکتی که ازش سرویس میگیری کیفیتش رو بالا ببره کاربر واقعیه نه اون که کورکورانه فقط تعریف میکنه
من میخوام این شاتلی که ازش سرویس میگیریم بهتر بشه و تا وقتی که مشترکش باشم عیب و ایراداش رو میگم ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) همه هم عقل و شعور دارند خودشون حساب کتاب میکنند که کی درست میگه و کی اشتباه
حالا شما بگو چند مرده حلاجی............
عکس از سرعت 0.07 مگابیتیت در زمان محدودیت شبانه به دلیل دانلود رایگان زیاد؟
یا پیشنهاد به کاربر دیگه ای که اگه شرکت های دیگه بدتر از شاتل بودن شاتل بگیره ؟؟:31:
اساس کار ADSL بر اساس شیرینگ پهنای باند هست در ایراننقل قول:
1.برادر من شیرینگی وجود نداره که بخواد به بعضی مثل شما سخت گذشته باشه و به بعضی خوب
میگم تمام سرعت ها با برنامه بین یوزر ها تقسیم میشه برای هر یوزر حساب مجزا تشکیل میشه
حالا شما از چی شاکی بودی خدا عالمه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینکه به خاطر دانلود بعضی افراد سرعتت شما کم شده به تجربه میگم معمولا جواب پشتیبانی برای پیچوندن من و شماست .
شما متوجه منظور من نشدی!یه شیرینگ کلی هست که پهنای باند زیادی رو بین کاربرا به اشتراک میگذارند حالا قبلا توی شب در ساعات شابانه به قدری دانلود ها زیاد بود که ترافیک بیش از حد بالا می رفت و عملا اجازه استفاده از وبگردی و بازی های آنلاین رو از بقیه می گرفت
دقیقا منظور من همون جمله ی بولدی که کردی هستنقل قول:
3.برادر من محدود کردن یعنی قانون شکنی چه یوزر قبول کنه چه نکنه
مثل اینکه من بیام بگم این بابا دزده ولی قصدش رابین هود بازی بوده و برای خودش چیزی نمیخواد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این قانون شکنی از رتبه اول کشوره سر زده و این نیاز به اطلاع رسانی داره . نه سرپوش گزاری
چون شرکت متوجه میشه تقاضای کاربر چیز دیگه ایه(که صد البته میدونه)
تمامی کاربران همیشه دنبال دانلود هستند مگر یک کاربر با تعداد پست زیر 20 بیاد بگه نه من نمیخوام دانلود کنم .
من نمی گم به کاربرا نگین که محدود می شن و خودم هم همیشه به کاربران جدید گفتم که شاتل محدود می کنه
من میگم که همینجور که بدی هاشو توی بوق و کرنا(؟) می کنید خوبی هاشم بگید و تناسب رو رعایت کنید
این جمله ات غلطه و دانلود بقیه روی کیفیت اینترنت (چه سرعت و چه پینگ) بدجوری تاثیر می ذاره...نقل قول:
اما بدون شیرینگ تصور نفع برای دیگر کاربران کاملا باطله چون حق اونها با برنامه تقسیم کننده سرعت محفوظ بوده واضحه که این محدودیت برای سود بیشتره
من یه سوالی ازت دارمنقل قول:
اصلا دلیل شاتل برای افت سرعت شبانه در مقایسه با روزانه دانلود کردن زاد افراد در ساعت رایگان هست .
کسی که موند انقدر بیکاره که از 1 تا8صبح که گاه از 3 تا 8 صبح هم میشه بیاد وب گردی کنه (بد برداشت نشه اگر باشه من بهشون احترام میزارم و) شاتل جای مناسبیه
اما کسی این کار رو نمیکنه چرا؟ چون کسی که دانلود نداره شب خواب راحتش رو رها نمیکنه
در ای حالت مگه روز رو از آدم گرفتن؟؟؟ با 3 گیگ در ماه میتونه روزی 100 مگ سایت بالا بیاره
هر آدمی میدونه اگر یک کار تحقیقاتی سنگین هم بخواد بکنه صد مگ نمیشه
این یعنی تنها گیمرها و دانلودرها شب ها پای کام هستن که شاتل برای هر جفتش مزخرفه
اگه شاتل توی تمام این زمینه هایی که گفتی آشغاله چرا بعد از 9 ماه قضیه ی محدود سازیش هنوز پرکاربر ترین ISP ایرانه؟
چرا با وجود قیمت های مفت اینترنت مخابرات کاربرانی که دنبال محتوای متنی هستند از شاتل می گیرن و سراغ مخابرات نمیرن؟
چرا با وجود مخابرات که یه شرکت دولتی هست و کلی شرکت بهتر(از نظر شما) تمام جوایز رو به شاتل می دن؟
با اینترنت 128 کیلوبیت انتظار داری چندتا dvd دانلود کنی؟نقل قول:
5.شاتل فقط برای وب گردی خوبه شما فقط میتونی اطلاعات متنی رو بگیری
اما اگر دیدی یک دی وی دی آموزشی در یک سایت خارجی هست که تا100سال آینده نمیاد ایران باید گوشت خودت رو بخوری
چون سرویست ممکنه محدود بشه
تهش به این خفت رضا میدی و ماهی 4 تا دی وی دی میگیری از ترس اینکه محدود نشی که خوب اونم تضمینی نیست .
الان دوست من داره شبی یک گیگ دان میزنه تا سر ماه 30 گیگ میشه با همین سرویس همین پول همین سرعت روزانه حالا 20 تا کمتر که بی تاثیره
این نامردا سر 18 گیگ پخ پخ میکننت .
سعی کن یه کم منطقی روی جمله ای که میگم فکر کنی:نقل قول:
خدا وکیلی خجالت هم خوب چیزیه!
والا، اگه حقوقش خوبه منم کارمو بذارم کنار بیام شاتل طرفداری!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظرت یه پشتیبان شاتل ساعت 4ه صبح پا می شه جواب می ده؟
یه مثلا برای 300 تا کاربر پشتیبان اختصاصی بزاره که بیاد گولتون بزنه؟
آخه آدم چه قدر می تونه بی منطق باشه که به خاطر تحمل حرف مخالف نداشتن به بقیه اَنگ و تحمت بزنه؟:19:
تا جایی که من می دونم:نقل قول:
شرمنده ها، ولی متاسفانه شما خودتون تفاوت سرویس اشتراکی و اختصاصی رو نمیدونید، اگر میدونستید، میفهمیدید که وقتی رو سایتشون جلوی توضیحات سرویس های Art نوشتن Valid به این معنیه که IP اختصاصیه!
البته کاملا مشخصه که این هم از ترفندهای تبلیغاتی شاتله...
این شمایی که فرقشو نمی دونی
اونی که به معنی IP اختصاصی هست Ip static هست که در مقابلش Dynamic IP هستش:46:
برای اطلاعات بیشتر اینجا رو مطالعه کن:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عزیز من صداقت در کلام معنی نداره!شما باید ببینی قرار دادی که جلوت میزارن چی میگه!نقل قول:
آقا جان خودتو زدی به اون راه یا مارو گرفتی یا خدای ناکرده .... من دارم میگم وظیفه شاتل اینه که ار همون روز اول که مشتری میاد و کاربر شاتل بشه همون روز اول به طرف بگه اقا جان شما اگر اینقدر دانلود مجانی کنی محدود میشی باید اینقدر دانلود کنی که محدود نشی و آقای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] همه دوست دارند از شب تا صبح دانلود مجانی کنند ولیهیچ کسی نمیدونه که سقف دانلود چقدره همه هم دانلوذهای حجیم مثل بازی و فیلم دارند پس این وظیفه شاتل هست که بجای ماست مالی کردن به کاربرش همون روز اول بگه که شما اگر در ماه از 15 گیگ بیشتر دانلود کنی محدود میشی پس وقتی نمیگه و با گفتمن کلمات اشتراک و این حرفها حرف اصلی رو نمیزنه این یعنی اینکه صداقت در کار نیست حالا دوباره شما بیا باز همون حرفهای تکراری پشتبانان شاتل رو برای من بگو که این وظیفه ما نیست که بگیم تو قرارداد نو.شته اشتراکی اشتذاکی یعنی تقسیم شده به 10 نفر سرعت مجاز شما 16 هست شما نباید زیاد دانلود کنی و....... من تمام حرفم اینه که روز اول باید بگه اگر اینقدر بیشتر دانلود کنی محدود میشی میدونی چرا نمیگن برای اینکه اگر همون روز اول بگن سقف دانلود شما در ساعات رایگان 15 گیگی بیشتر نیست شک نکن که خیلی ها میگن خیلی ممنون و خدانگهدار پس تنها دلیل نگفتنش اینه که طرف نترسه و فرار نکنه چون خودشون هم میدونند خیلی ها فقط برای دانلود رایگان میان به این شرکت و اون شرکت فقط جون هر کسی اگر باز می خوای حرفهای تکراری بزنی خودتو خسته نکن چون منم باز میام همین حرفم رو کپی پیس میکنم دوباره سعی کن حرف جدیدی بزنی
طبق اون قرارداد تمام کارهای شاتل(با فرض غلط اینکه کاربران پرمصرف رو محدود نمی کنه و اونها رو با هم شیر می کنه)
این نظر شماست که شاتل باید بگه ماهی چه قدر دانلود رایگان داشته باشم
نظر شاتل اینه که با بازی کلمات و FUP مقدار دقیقی رو نگه
حالا شما می تونی شاتلو انتخاب کنی یا بری سراغ شرکت دیگه ولی بعد از اینکه شاتل رو انتخاب کردی نباید بگی شاتل نامردی کرد!
نه عزیزم شاتل بی شک محدود می کنه و اگه مشکل پهنای باند مورد نیازش حل نشه اینکارو ادامه هم خواهد داد:46:نقل قول:
بدون شرح::31:
نقل قول:
قبول ندارم. مثلا طرف میپرسه شاتل محدود میکنه میخوام برم یه شرکت دیگه، خب چی بهش بگم ، بگم نه نرو یا شاتل محدودت نمی کنه ، بهش بگم شاتل اول شده خوبه نه:31:. جواب هر سوالی رو باید متناسب با خودش داد. بازم میگم واقعیته و بسیار تلخ!نقل قول:
عزیزم هر واقعیتی قسمت خوب داره و قسمت بد
منم نمیگم شما دروغ میگی!میگم یه قسمتی از واقعیت که خوب هست رو به صورت کامل نمیگی!
خب شما هم بخند که از قدیم گفتند که خنده بر هر درد بی درمان دواست!:31:نقل قول:
این حرف خنده دار ترین حرفی بود که می شه زد!!!خداییش به نظرت اصلا همچین چیزی ممکنه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این دیگه از اون حرفها بود!نقل قول:
اول از همه که سطح سواد پشتیبان ها اکثرا در حد هویجه و طی چندباری که من باهاشون تماس گرفتم دقیقا به حرف دوستان که میگن"از روی یه برگه یه چیزی رو می خونن"رسیدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] توی پست شما هم نفهمیدم که پشتیبان شاتل بهت چه گفته...
چه مخالف و چه موافق و .... همه قبول دارند پشتیبانیه شاتل خوبه (درضمن فکر کنم لیسانس باشند و دوره دیده)
حالا شما اومدی بدی شاتل رو میگی الله اکبر... ، پس قسمت خوب واقعیت کجا رفت:31:
اولا منظورا پست آخر صفحه بود و دوما کجاش مشکل داره؟نقل قول:
من اون لینکی که شما دادیو خوندم...چیزایی که شما به عنوان تعریف حساب کردی ایناس؟
عکس از سرعت 0.07 مگابیتیت در زمان محدودیت شبانه به دلیل دانلود رایگان زیاد؟
یا پیشنهاد به کاربر دیگه ای که اگه شرکت های دیگه بدتر از شاتل بودن شاتل بگیره ؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب وقتی طرف رفته مخابرات با قیمت کمتر 12 گیگ در ماه بهش دادند با شبانه رایگان (مخابرات ساری)! بهش بگم بیا شاتل!!! معلومه که میگم که اگر آپشنهات بدتر از شاتل هستند شاتل بگیر:5: که یعنی اگر بهتر از شاتل ندیدی بمون شاتل ، به همین سادگی و به همین.....
میگم از شاتل بیاین بیرون گوش نمیدین اسیاتک دیشب :
البته فقط دیشب بود شبای دیگه 5 گیگ بیشتر نیس
از این شاتل و آدماش هرچی بگی بر میاد! :31:نقل قول:
درضمن شما راست میگی، منی که مدرک MCITP دارم فرقشونو نمی فهمم!
در مورد Static و Dynamic حق با شماست، ولی اینجا Valid هم دقیقا معنی Static رو میده! :5:
نمودارتون داره هر یک ساعت 1.5 گیگا یایت دانلود رو نشون میده یعنی سرعت شما 3.5 مگابیت در ثانیه است . من با سرعت 2 مگ تو یک ساعت 900 مگ می تونم دانلود کنم.نقل قول:
بعضی همه رو مثل خودشون ...............
داون استریم روی چهار مگ بسته شده ! میخوای عکس بندازم بفهمی کی .... تمام طول روز هم سرعت 400 هست و شبها 180-190 دیشب البته شب هم 400 بود.نقل قول:
علی جان کجا میشینین تهرانی ؟ کدوم سرویسشو داری ؟
گفتم بهت که با کلمات بازی نکن من دارم میگم کسی کخ میره شاتل باید بدونه که چقدر دانلود کنه محدود میشه شما میگی قراردادی که گذاشته جلوش رو باید بخونه در کجای اون قرارداد نوشته ه شما اگر در ماه 20 گیگ دانلود کنی محدود میشه تنها یک اشاره کوچیک کرده به این که سرویس شما اشتراکی هست همین منم با اشتراک بودنش اصلآ مشکل ندارم برای بار 100000000000000000000000 بار میگم شاتل باید زمانی که مشتری د رحال قرارداد بستن هست بگه که دوست گرامی شما سرویستون اشتراکی هست و بین کاربران دیگه تقسیم میشه ولی باید یادتون باشه که اگر در ماه از یک میزانی که حدود 20 گیگ میشه دانلود مجانی داشته باشید شما رومحدود میکنیم حالا شما باز بیا اینجا با کلمات بازی کن تا زمانی که نیایی تینجا و قبول نکنی که وظیفه شاتل اینه که به مشترکینش بگه اگر از یه حدی شما بیشتر دانلود کنی محدود میشی من همین حرفها رو برات تکرار میکنم حالا باز بیا بگو که وظیفه شاتل این نیست بگه وظیفه باراک اوباما هست که بیاد بگه تو خودت که ادعات میشه پشتیبان شاتل نیستی داری به من میگی که نباید از یه حدی بیشتر دانلود کنی چرا که اونوقت دانلود میشی بع د میایی میگی که شاتل وظیفه نداره بگه واقعآ که دست خوش بابانقل قول:
دوستان کسی میدونه اسیاتک ساعت دانلودش از چه ساعتی هست تا چه ساعتی صبا نت خوب نیست از 3 هست تا 7 می خوام بدونم اسیا تک چنده ساعت رایگانش و پیشنهاد شما کدووم شرکت هست که ساعت رایگانش از 1 باشه و سرعتشم از شاتل بیشتر باشه
این هم سرعت دانلود دیشب در زمان محدودیت :31: البته دیشب دانلود نکردم ترسیدم همون 3 تا 8 هم محدود بشم :31:
نقل قول:
حالا قبلا توی شب در ساعات شابانه به قدری دانلود ها زیاد بود که ترافیک بیش از حد بالا می رفت و عملا اجازه استفاده از وبگردی و بازی های آنلاین رو از بقیه می گرفت
الان باید با این جواب قانع بشم خداییش دیگه؟؟؟نقل قول:
این جمله ات غلطه و دانلود بقیه روی کیفیت اینترنت (چه سرعت و چه پینگ) بدجوری تاثیر می ذاره...
اولا که وبگردی رو با دیال آپ هم تا حدودی میشه انجام داد . همه شرکت ها هم میتونن سرویسی بدن که بشه باهاش وبگردی کرد .
دوما بازی آنلاین؟؟؟ با این پینگ؟؟؟ به قول خودتون 9 ماه داره از اعمال محدودیت میگذره چرا پینگ بازی با سرور خارج در بهترین حالت هنوز 250 کمتر نیست؟
الانشم نمیشه بازی کرد چه فایده ای داشته این طرح ؟جز سود بیشتر
اصلا یه سوال فایده این محدودیت ها برای کاربر چی بوده؟؟که به این قضیه رضا بدن؟؟
شما متوجه منظور من نشدی! اون شیرینگ کلی با برنامه تقسیم سرعت بین کاربرا تقسیم میشه نه کیلویی و برای هر کاربر حساب مجزا تشکیل میشه و این یعنی مدیریت کامل روی سرعت کاربر .نقل قول:
اساس کار ADSL بر اساس شیرینگ پهنای باند هست در ایران
شما متوجه منظور من نشدی!یه شیرینگ کلی هست که پهنای باند زیادی رو بین کاربرا به اشتراک میگذارند
با این حرکت میشه خیلی راحت برنامه جذب مشتری شرکت رو طوری تنظیم کرد که بیشتر از پهنای باند یوزر نگیرن . نه اینکه همه رو محدود کنن تا شرکت اینجوری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بشه .
ببین دوست عزیز شرکت اگر یه مدیر بوووق نداشته باشه متوجه میشه مدیریت این نیست که بری اینور اونور سخنرانی کنی و از افق بلند بگی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این موقع ها هم به یه مدیر احتیاج هست که بار مشکل (کاملا فرضی) با مخابرات رو نندازه گردن یوزر و یه ذره از سود بیشتر بگذره (نه سود واقعی) هیچی نمیشه که محبوبیتش زیاد میشه همین البته اگر مشکلی باشه.
ای باو میان بیشتر از پهنای باندشون یوزر میگیرن بعد میگن مخابرات با ما لجه شما همینایی که داشتی تامین میکردی کم سود میداد؟؟؟
این که چیزی نیست آخرش سرعت کم و تخلیه رانژستنقل قول:
من یه سوالی ازت دارم
اگه شاتل توی تمام این زمینه هایی که گفتی آشغاله چرا بعد از 9 ماه قضیه ی محدود سازیش هنوز پرکاربر ترین ISP ایرانه؟
چرا با وجود قیمت های مفت اینترنت مخابرات کاربرانی که دنبال محتوای متنی هستند از شاتل می گیرن و سراغ مخابرات نمیرن؟
چرا با وجود مخابرات که یه شرکت دولتی هست و کلی شرکت بهتر(از نظر شما) تمام جوایز رو به شاتل می دن؟
اما من یه سوالی ازت دارم
چرا باوجود این همه سال از فعالیت شرکت سایپا و این همه کشته
هنوز همه ازش پراید میخرن؟ مثل اینکه شما فراموش کردی شنونده باید عاقل باشه
من الان از ... گرفتم خیلی بیشتر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از شاتل دان میزنم .
دیگه هم لازم نیست به محدودیت فکر کنم چه محدودیت حجم و چه محدودیت دانلود .به قول جکسون اول برید ببینید وضعیت مخابرات منطقه تون چجوریه .
کی گفت سرویسم 128 ؟ اگر با 128 میشه 18 گیگ دان زد و به نظر شما این مناسبه پس با سرویسی بالاتر مثلا 512 باید بالای40 گیگ دان زد پس کووووو؟ دوستان کسی تایید میکنه؟نقل قول:
با اینترنت 128 کیلوبیت انتظار داری چندتا dvd دانلود کنی؟
دلت خوشه ها
من خیلی خوشحال میشم دوستان بیان بگن با محدودیت در یک ماه چقدر دان میزنن؟ قول میدم هیشکی به 30 گیگ نمیرسه مگه اینکه خیلی حرفه ای باشه
من خودم با هزارتا ترفند از حدود 27 گیگ بیشتر نتونستم بزنم .البته احتمالا جدید بودن سرویس هم بی تاثیر نبوده .
بعدش هم نصف ماه محدود بودم . دوستان کمتر دان میزنن یک هفته ای از محدودیت در میان .
تو این مدت هروقت میزنگیدم پشتیبانی میگفتن شما ... گیگ دانلود کردید!!! نمیشه و برنامه اجازه نمیده شما از محدودیت در بیایید منم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا باوجود این همه سال از فعالیت شرکت سایپا و این همه کشته
هنوز همه ازش پراید میخرن؟هنوز کلی جایزه بهش میدن؟؟ مثل اینکه شما فراموش کردی شنونده باید عاقل باشه
اینو خوب اومدی
دوستان کسی میدونه ساعت رایگان آسیاتک از چند تا چنده