این قضیه برای سرویس های حجمی هم هست؟نقل قول:
Printable View
این قضیه برای سرویس های حجمی هم هست؟نقل قول:
فرم رو ولش كننقل قول:
براي اشتراك بالاي 128 هم مثل همه جا بايد يكي از موارد مثل نامه از شركت؛ دانشگاه يا جواز كسب يا كارت نظام پزشكي يا مهندسي داشته باشي
تعرفه هم اين جور هست كه شما مثلا براي 512 ماهي 19800 ميدي كه همراهش 1 گيگ حجم هم هست
در صورتي كه 1گيگ تو ماه واست كم باشه اونوقت مي توني حجم اضافي هم بخري كه هر گيگ مي شه 4800 تومن
ولي اگه بجاي 1 گيگ حجم اضافي بياي يه جا 3يا 5 يا10 گيگ بخري تخفيف بهت مي خوره يعني حدودا هر گيگ پات 530 تومن ارزون تر ميافته
مثلا براي 3 گيگ حجم يكجا شما بجاي اينكه 3 تا 4800 پرداخت كنيد كه ميشه 14400 با تخفيف 12800 پرداخت مي كنيد
اما تعرفه روزانه و شبانه:
هر يك گيگ كه قيمتش 4800 هست تو روز به اينقيمت حساب مي شه ولي تو شب قيمتش براي شما تبديل مي شه به 1800 تومن
بعني اگه شما مثلا تعرفه 512 رو پرداخت كنيد (كه همراه باخودش 1 گيگ هم هست) اونوقت شب به اينترنت وصل بشي 1گيگت تبديل مي شه به 2.7 گيگ (چون شب واست 1800 تومن كنتور ميندازه)
براي اطلاعات بيشتر مي توني با بخش فروش شون تماس بگيري
درسته تو سايتشون نوشته ولي تا اونجا هم كه مي دونم فعلا فقط وايرلس مي دن و ADSL ندارند
نه,برای یک مودم نمیشه دوتا سرویس بگیرینقل قول:
عزيزان يك راه پيدا كردم واسه دانلود شبانه كه حداقل شبي 600 مگ دانلود كنيد :31: تقريبا ده روزي هست سرعت دانلودم در شب بالاي 10 نيومده, در صورتي كه تا قبلش سرعت دانلود شبانه 70-80 بود . اما راهي كه پيدا كردم براي من كه جواب داده , يكم اعصاب خورد كن هست ولي خب چه ميشه كرد.
با برنامه Freegate كه دانلود كنيد سرعت دانلود خيلي متغيير ميشه , 5 ثانيه روي 20 ,5 ثانيه روي 50 , 5 ثانيه روي 100 , خلاصه نوسان زيادي داره ولي اونطوري كه من حساب كردم 180 مگابايت رو توي 1 ساعت ميگيره. (اگه بخوايين در حالت معمولي همين حجم رو دانلود كنيد بيشتر 3 ساعت طول ميكشه!) اما مشكلات زيادي هم داره , هر ده دقيقه دانلود از كار ميفته , اگه لينك غير مستقيم باشه فاتحتون خوندس.
GFDSFFGFHCFHDFGFGFGGGFGGFGFG
سلام به همه دوستان
من مودمم از این کله قندی ها هستش الان نیاز پیدا کردم به wifi که این مودم نداره
به نظرتون چیکار کنم !!!
میتونم تو این مودم از روتر استفاده کنم؟؟؟
از نظر شدن امكان پذير هست ولي امتحان نكردمنقل قول:
فقط روتر بايد DHPC و NAT رو پشتيباني بكنه
بهتره سوالت رو تو تاپيك مشاوره و خريد روتر و ADSL بپرسي
سلام
من 2 مگ ماهانه دارم 25 این ماه تموم میشه می خوام به 512 کاهش بدم باید به نمایندگی که از ان گرفتم مراجعه کنم با به پشتیبانی زنگ بزنم انا به 512 تبدیل می کنن ؟؟/
ممنون
بله امکانش هست و تست هم شده. رنج آی پی مودم وروتر باید متفاوت باشه یعنی مثلا جفتشون 192.168.1.1 نباشن. مودم درحالت روت با DHCP روشن و روتر با DHCP خاموش تنظیم کنید.
به زودی آپدیت رو میزارن روی سایت
نقل قول: