نقل قول:
مراتب ثبت نام به وقتش اعلام میشه ...
مدارک رو ظاهرا باید حضوری تحویل دانشگاه داد ...
توضیحات بیشتر در تاریخ 30 شهریور اعلام میشه !
Printable View
نقل قول:
مراتب ثبت نام به وقتش اعلام میشه ...
مدارک رو ظاهرا باید حضوری تحویل دانشگاه داد ...
توضیحات بیشتر در تاریخ 30 شهریور اعلام میشه !
یعنی تا سی شهریور هیچ کاری نیاز نیست بکنیم ؟
من رفتم کافی نت گفتن مدارک باید پست کنی و نمیدونم تاییدیه و اینا ....:n13:
اطلاعیه که چنین چیزی رو نگفته!نقل قول:
پس نیازی نیست ...
اگه دل نگرانی فردا برو جایی که قبول شدی ازشون کامل بپرس...
به هرحال ثبت نام غیرحضوری و از طریق سایت انجام میشه .... !
فکر کنم منظورشون پست تاییدیه تحصیلی هست. یکی از مدارکی که میخواند(البته برای کارشناسی) تاییدیه تحصیلی آخرین مدرکتون هست. باید از آخرین مدرکتون(دیپلم یا پیش داشنگاهی) کپی بگیرید و برید پست منطقه و دو تا پاکت و یه فرم هست پر کنید و بفرستید. رسیدی که بهتون میدند میشه تاییدیه تحصیلی! حالا صبر کنید اگر جز مدارک درخواستی بود برید انجام بدید
لغایت ۵ مهرماه 91؟!نقل قول:
توی خود پایگاه اطلاع رسانی پیام نور هیچی ننوشته ، توی سیستم گلستان هم هیچی در رابطه با ورودی های جدید نیست ، سازمان سنجش هم گفته این مدارک اینم سیستم گلستان ، برو ببین خودشون نوشتن چیه :n29: این پایگاه خبری دانشجویان این تاریخ سی ام تا پنجم رو از کجا آورده خدا میدونه :n29:
نقل قول:
بخش نظرات سایت رو مطالعه بفرمایید ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امروز بازم رفتم پیش کارشناس، گفت ما چیکار کنیم دست ما نیست، ورودی های بعد از 88 همگی کد 1 میخورن!نقل قول:
خلاصه بازم میخواست یجوری رَدم کنه
مدیر نبود رفتم پیش معاونش گفت کد 3 میخوره.
یعنی کارشناس رشته قوانین دانشگاه رو نمیدونه. میگفت برو از فارغ التحصیل ها بپرس!!
خیلی جالبه اصلاً براشون مهم نیست حق دانشجو ضایع بشه. تنها کاری که بلدن اینه که بشینن چای و شیرینی بخورن و با هم گپ بزنن.
آخر سر هم برگه درخواست انتقالی رو گذاشته جلوم میگه درخواستت رو بنویس تا بدیم مدیر عامل که اگه شد برات کد 3 بزنیم!
میخواست از دستم خلاص شه
واقعاً اینجا دیگه کجاست. پارسال قبل از اینکه ثبت نام کنم میدیدم دانشجوها رو که ناله میکردن. اِی کاش به حرفشون گوش میکردم.
آبان ماه ۹۲ ، ثبت نام دوره بعدی بدون آزمون دانشگاه پیام نور
پایگاه خبری دانشجویان پیام نور ” PNUNA.COM ” : سخنگوی سازمان سنجش آموزش کشور گفت: امسال در مرحله تکمیل ظرفیت، همه داوطلبان، حتی کسانی که در آزمون سراسری شرکت نکرده اند، می توانند در این مرحله، نام نویسی کنند.
به گزارش پایگاه خبری دانشجویان پیام نور (پیام نورنا) : دکتر توکلی، سخنگوی سازمان سنجش گفت: ۹۲۰ هزار داوطلبی که در آزمون سراسری حضور داشتند و حتی قبول هم نشده اند، می توانند در مرحله تکمیل ظرفیت شرکت کنند.
وی افزود: حتی کسانی هم که موفق نشدند در آزمون سراسری ۹۲ شرکت کنند می توانند به عنوان متقاضیان بدون آزمون، (بر اساس سوابق تحصیلی) در این مرحله انتخاب رشته کنند.سخنگوی سازمان سنجش، به بیش از ۲۰۰ هزار ظرفیت خالی دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی اشاره کرد و گفت: همه این ظرف [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ت، شامل رشته های بدون آزمون است و داوطلبان در این رشته ها بر اساس معدل پذیرفته خواهند شد.
دکتر توکلی، با بیان اینکه این رشته ها فقط شامل گروه های ریاضی و فنی و علوم انسانی می شود، گفت: بیشتر این ظرفیت به دانشگاه پیام نور و موسسه های غیران [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فاعی مربوط است و شامل دوره ای روزانه یا شبانه دانشگاه های دولتی نیست.سخنگوی سازمان سنجش آموزش تصریح کرد: داوطلبانی که در آزمون سراسری پذیرفته شده اند، اما می خواهند در مرحله تکمیل ظرفیت، نام نویسی کنند، در نظر داشته باشند که در صورت پذیرفته شدن در این مرحله، قبولی قبلی آنان مردود خواهد بود.توکلی افزود: نام نویسی از متقاضیان مرحله تکمیل ظرفیت کنکور، از ششم آبان ماه ۱۳۹۲ آغاز خواهد شد و پذیرفته شدگان برای نیم سال دوم تحصیلی، در کلاس ها حاضر خواهند شد.
نقل قول:
خبر تکراری !!!
سلام دوستان اگه تو پیام نور کسی ترم تابستون درسی را 7 بگیره :n02: و بیفته :n28: و این نمره معدل کل را پایین بیاره. اگه تو ترم های بعدی این درس را اخذ کنه و قبول بشه کدوم یکی از این نمره ها تو معدل کل تاثیر میذاره نمره مردودی یا نمره قبولی یا اینکه هر دو نمره تو معدل کل موثر هست. و اگه هردو نمره تو معدل تاثیر داشته باشه چطوری میشه تاثیر منفی نمره اول یا همون نمره مردودی را از معدل کل از بین برد؟:n13: