با سلام من نصب کردم آپدیتهای 2011 روی 2012 اجرا میشه.ولی خوب ورژن 2012 خودش آپدیت شدس دیگه.در ضمن کلیدهای 2011 هم روی 2012 جواب میده!
Printable View
با سلام من نصب کردم آپدیتهای 2011 روی 2012 اجرا میشه.ولی خوب ورژن 2012 خودش آپدیت شدس دیگه.در ضمن کلیدهای 2011 هم روی 2012 جواب میده!
ولی جای سوال داره که چرا حجم بسته اینقدر کاهش یافته و قریبا نه نصف رسیده! البته فایل های دیتابیس که خیلی حجیم هستند و باید فکر کنم دانلود بشند!نقل قول:
در مورد سریال بله من هم متوجه شده بودم که سریال 2011 بهش میخوره
بازم ممنون
خوب میتونید بعد از نصب برنامه باهاش چندتا ویروس رو تست کنید.من که تست کردم جواب داد و ویروس رو شناسایی کرد.نقل قول:
حجم آپدیت ها رو در ورژن جدید به حداقل رسوندند و نصف شدن حجم فایل نصب به همین خاطر هست. در عوض مزایایی مثل دانلود سریعتر فایل نصب و همینطور نصب سریعتر برنامه رو شاهد هستیم.
به همین خاطر بعد از نصب همونطور که دیتابیس برنامه نشون میده که برای یکی دو ماه پیش هست و برنامه هم پیغام قرمز رنگ میده، باید آپدیت انجام بگیره.
برای من که با زدن پوشه پشتیبان 175 مگ آپدیت انجام داد. نخواستم از پوشه پشتیبان 2011 استفاده کنم.
ضمنا تا اواخر امشب و یا فردا ورژن جدید بر روی سایت کاسپر هم قرار میگیره.
دروود
آیا می پندارید در صورت استفاده از به روز رسانی های نسخه 2011 به دشواری بر خورد کنیم؟
والا من که زدم از پوشه 2011 آپدیت کنه.ولی انگار زیاد از اونا استفاده نکرد!نقل قول:
به نظر من باید محل ذخیره آپدیتهای 2012 رو از 2011 جدا کنید.
با سلام..
این کیها که اینجا هست برایactive کردنprogram هست...
اما من lisence is blocked شدم..
کی که بهش میدم میزنهactivate is succesfull ولی ایبادش میگه ..
چی کار کنم..؟
عکس پیغام در اینجا هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من امروز کسپر اینترنت سکیوریتی 2012 فاینال رو نصب کردم. با کلیدهای 2011 به راحتی رجیستر میشه ولی موقعی که آپدیت میکنم روی 15 درصد گیر میکنه. کسی از دوستان ورژن 2012 رو نصبیده؟
سلامنقل قول:
سلام
من امروز کسپر اینترنت سکیوریتی 2012 فاینال رو نصب کردم. با کلیدهای 2011 به راحتی رجیستر میشه ولی موقعی که آپدیت میکنم روی 15 درصد گیر میکنه. کسی از دوستان ورژن 2012 رو نصبیده؟
منم 2012 نصبیدم ولی تو آپدیت گیر نمیکنه ! یه کوچولو می ایسته و کلی از فایلو میگیره بعد درصد میده !! مثلا از 17 تا 30 رو بعد از چند دقیقه برام پر کرد /1 فک کنم 2 دقیقه شد که حدود 15 مگ بود !!
آره دوست عزیز کمی صبر کردم متاسفانه اینطور هست : الان 33 درصد هست و 30 مگ آپدیت کرده:41:نقل قول:
کسپر تو این ورژن هم مشکل کندی آپدیت رو حل نکرده ، با اینکه سرعت نتم 250 کیلوبایت در ثانیه هست ، کسپر نهایت با 15 کیلوبایت بر ثانیه دانلود میکنه .:2:
ویرایش : تو 40 درصد مجبور شدم آپدیت رو کنسل کنم . بعد دوباره که آپدیت کردم درصد آپدیت فورا روی 40 درصد رفت و ادامه آپدیت انجام شد . این نشون میده که کسپر برای آپدیت ، قابلیت Resume قرار داده. البته ویندوز رو خاموش نکرده بودم .