دستی سایز فونت رو تایپ کردید هم بیشتر از 72 نمیشه؟نقل قول:
Printable View
دستی سایز فونت رو تایپ کردید هم بیشتر از 72 نمیشه؟نقل قول:
روی پاراگرافی که عکس روی آن است (البته layout عکی اگر in lime with text باشد) برو و در تنظیمات پاراگراف قسمت keep with next را تیک بزننقل قول:
سلام
یک فرم هست میخواهم پرش کنم. مثلا باید در مربع ها که گذاشته تیک زد یا پر بشه
چطوری؟
سلام دوستان
تو محل کارم خیلی خیلی سند وورد دارم
بخوام مطالب توشون رو سرچ کنم راهی هست؟مثلا یه مقدار از نوشته داخلش رو سرچ کنم بفهمم تو کدومشونه؟
و سوال بعدیمم اینه که اگه بشه سرچشون کرد اگه رو این سندها پسورد گذاشته شده باشه باز هم تو سرچ پیداشون میکنه یا نه؟
خیلی ممنون.
توی دستور پرینت وقتی دستور چاپ دو صفحه در یک صفحه را میدیم صفحه به صورت انگلیسی چپ به راست تنظیم میشه مثل شکل زیر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
می خوام جای یک و دو عوض بشه که صفحات فارسی را درست قرار بده راه حل چیه؟
بعد از کلی جست و جو به جواب رسیدم گفتم شاید شما هم به این مشکل بربخورید.
page setup-layout tab-section direction-right to left
سلام
باید فایلتون رو به فرم تبدیل کنین. به عنوان مثال اگر توسط برنامه Adobe Acrobat فایلتون رو باز کنین، در قسمت Tools بر رو گزینه Forms کلیک کنین و در آنجا گزینه Create رو بزنین تا به شکل فرم در بیاد.نقل قول:
در ورد نتونستم همچین قابلیتی رو پیدا کنم ولی نرم افزارهای کم حجمی وجود دارند که این کار رو به راحتی میتونن انجام بدن. مانند Advanced Find and Replace که با یک سرچ در گوگل به راحتی میتونین لینک دانلودش رو پیدا کنین.نقل قول:
روش زیر رو امتحان کنین:نقل قول:
وقتی که پنجره پرینت بالا میاد بر روی Printer Properties کلیک کنین.
در پنجره جدید بر روی تب Finishing کلیک کنین و در قسمت Page Order ترتیب مورد نظر رو انتخاب کنین.امیدوارم جواب بگیرین.
موفق باشین.
با سلام
دوستان بنده ميخوام براي يه فايل متني 100 صفحه اي كليدواژه با اشاره به شماره صفحه درست كنم و اين كار به شكل نرم افزاري و مكانيزه انجام بگيره
بطوريكه بشه بعداً كلمات بي اهميت و اصطلاحات بي معني رو ----- و حذف كرد
مثلاً فرض كنيد يه فايل آموزشي راجع به آفيس ورد داريم و ميخوايم 10 صفحه آخر به كلمات keywords اشاره كنيم ، به ترتيب حروف الفبا
آفيس : صفحه 11 ، 25 ، 38
چطور ميشه اينكارو با كمترين زحمت انجام داد؟
سلام بر دوستان عزیز، اینجانب از word 2010 تحت win 7 ultimate استفاده می کنم. مدتی کتاب دیکشنری به صورت دو ستونی تایپ می کردم . می خواهم مقاله دیگری را در ورد بنویسم. اما وقتی صفحه جدید را باز می کنم. یا برنامه ورد را اجرا می کنم صفحه خالی به صورت دو ستونی باز می شود که مجبورم هر دفعه به تنظیمات ستونی در page layout بروم و به به یک ستونی تیدیل کنم. چه کار کنم که باز شدن صفحه جدید یا برنامه ورد به حالت عادی برگردد؟ متشکرم!
سلام دوستان
من یک مشکلی برام پیش اومده ممنون میشم راهنمایی کنید . من از دیروز هر فایلی رو که میخوام با word پرینت بگیرم و ابعادش رو میزارم روی A4 انگار ابعاد letter رو روی کاغذ میزنه ولی زمانی که روی هر ابعاد دیگه ای میزارم به خوبی پرینت میگیره و هیچ ایرادی نداره دقت کنید که من با فتوشاپ هم پرینت میگیرم و با ابعاد A4 هیچ مشکلی نداره ولی word خراب پرینت میگیره , زمانی هم که word رو به pdf تبدیل میکنم و با نرم افزار Foxit هم میخوام پرینت بگیرم باز هم مشکل وجود داره . یعنی در کل من متن با ابعاد A4 نمیتونم پرینت بگیرم . ممنون میشم راهنماییم کنید
عکس اول مربوط به ابعاد A4 هست که با word پرینت گرفتم
عکس دوم هم ابعاد کاغذ رو روی A4 borderless هست که درست گرفته
دوستان آخرین ورژن آفیس چنده ؟؟؟؟ و کرک کردنش هم سخته ؟؟؟؟؟