بله شما توي آموزشي هر ارگاني ( ارتش نيرو انتظامي سپاه ) بيفتيد تا اخر خدمت توي همون ارگان مي مونيدنقل قول:
Printable View
بله شما توي آموزشي هر ارگاني ( ارتش نيرو انتظامي سپاه ) بيفتيد تا اخر خدمت توي همون ارگان مي مونيدنقل قول:
دوستان سایت نظام وظیفه خرابه؟
بلهنقل قول:
دنبال چیز خاصی تو سایت میگردی؟ خبری نیس اونجا
سلام دوستان من برای پذیرش سپاه آشنا تو سپاه مرکز استان گیر آوردم و اون آشنا گفت ما از استان برگه هات رو فرستادیم تهران برای پذیرش فقط یک سوالی که میمونه اینکه مگه نه اگر استان قبول کنه با پذیرش خودشون میتونن محل اعزام رو تغییر بدن و نیازی به تهران نیست یا نه فقط تهران دسترسی به سیستم داره برای تغییر محل اعزام؟!
شما از هرجا كه براي سپاه اقدام به پذيرش كنين همون جا تقسيم خواهيد شد فقط ممكنه اموزشى در مكان ديگرى باشيد كه در صورت جواب مثبت پذيرش بعد از اموزشى به همان محلى كه پذيرش شده ايد تقسيم مى شويد تا ادامه خدمت در انجا باشيدنقل قول:
متشکرنقل قول:
منظور من اینکه وقتی سپاه مرکز استان پذیرش رو قبول کرده و برگم رو فرستاده تهران یعنی همه چیز اوکیه و من 100 در 100 پذیرش میشم یا نه معلوم نیست؟!
بله هنگامى كه برگه پذيرش شما به نظام وظيفه ارسال شود همه چيز اوكيهنقل قول:
من پدرم 24 ماه جبهه داره 8 ماه کسری میخوره اما من غیبت سنواتی دارم ( 6 ماه ) آیا کسر خدمت به من تعلق میگیره ؟
غیبت سنواتی بخشیده نمیشه ؟
پایه خدمتی شهریور 95 هستم
غیبت سنواتی معمولا 22 بهمن بخضیده میشه، اما الآن فکر کنم 2 سالی هست که بخشیده نشده شاید امسال بخشیده بشه، اگر بخشیده شد اونوقت کسری هم دارید.نقل قول:
سلام.
من 8مهرماه امسال دفاع پایان نامه انجام دادم و بخاطر مقاله ام هنوز فارغ التحصیلیم رو نگرفتم.
بهرحال فارغ التحصیلیم میشه همون 8مهرماه 1395. میخام ببینم هنوز دنبال کارای خدمتم نرفتم و معافیت تحصیلی دارم. این سه چهار ماه غیبت حساب میشه؟؟؟؟
با توجه به اینکه من قبلا از یکسال حق پشت کنکور بودنم هم استفادده نکردم. یعنی میتونم یکسال برای کنکور دکتری صبر کنم.
این سوال اولم بود که جوابش برام مهمه اگه کسی میدونه ممنون میشم.
مشاوره کلی هم اگر کسی میتونه راهنمایی کنه متولد نیمه دوم 71 هستم. ارشد نقشه برداری خوندم. گرگان هستم. کارت سبز دارم و 8 سال کارت بسیجی فعال. 5سال کمکاری تیروئید هم دارم که با قرص کنترل میشه. اولویتم اینکه دوست دارم سرباز معلم بشم که شاید بعدش بتونم استخدام آموزش پرورش بشم. اولویت های بعدیم اگر معاف دائم کنند کمکاری تیروئید رو بشم. اگر نه امریه بشم توی سازمان های دیگه.از کجا باید شروع کنم دوستان؟
سپاس بسیار فراوان.
من قبلا تمدید کردم و اعزامم رو باطل کردم برای معافیت پزشکی، می تونم دوباره با پرونده جدید تمدید کنم؟
سلام دوستان
بنده، خدا رو شکر خدمتم رو با داشتن چند ماه کسری حدود دو ماهه تموم کردم. دو سه ماه اول خدمتم حقوقم رو کم میریختن و آموزشی رو هم که انگار نریختن . حالا که خدمتم تموم شده دو ماهه دارن واسم حقوق میریزن.میخواستم ببینم این حقوق مربوط به اون ماه ها هستش یا دارن اشتباه میریزن؟
........................................نقل قول:
سلام
به نظر من
اگه به تعداد دفعات و ماه هایی که نریختن دارن میریزن، حقوق های باقی مونده رو دارن میریزن.
یا نه اگه تعدادش بیشتر هست دارن اشتباهی میزین.
برای مثال اگه تو خدمت 4 ماه نریختن، ولی الان 7 ماه هست دارن میریزن اشتباهاهی دارن میریزن.
اگه اشتباهی دارن میریزن بهتره حسابت رو خالی کنی و اون پولا رو ورداری، وگر نه بعدا از حسابت بر میدارن، صدات رو در نیار و خرجشون کن :n02:
یه سوال مسخره :
۲۱ ماه خدمت همراه با ۲ ماه آموزشی محاسبه میشه ؟ یعنی ما کلا ۲۳ ماه میریم سربازی یا با آموزشی جمعا میشه ۲۱ ماه؟
دوره کد بخوریم چی؟
عزیزان تهیه استشهاد و گواهی کفالت برای معافیت کفالت کمکی میکنه؟کسی این راه رو امتحان کرده؟
21 ماه کلا / دو ماه اموزشی + 19 ماه خدمت در یگاننقل قول:
درود. اعزامی های 11/19 چقد شانس دارن که دورشون به دوره طلایی معروف تبدیل شه؟
Sent from my LG-K430 using Tapatalk
سلامنقل قول:
من 12/1 اعزاممه میشه بگین دوره طلایی یعنی چی و چه مزیتهایی داره؟
سلامنقل قول:
به این دلیل که به تعطیلات عید می خوره و بسته به اینکه کدوم ارگان باشید (ارتش نیرو انتظامی سپاه) مرخصی دارید که در بهترین حالت از اواخر اسفند تا بعد ۱۳ مرخصی میدن... البته اینجور که میگن ، نیرو انتظامی یه هفته بیشتر مرخصی عید نداره
شما از هنگامى كه تاريخ فارغ التحصيل شويد يعنى نمره مقاله رو بگيريد به مدت يك سال زمان داريد تا خودتون را به سازمان نظام وظيفه معرفي كنيد اين چار ماه هم كه از مهر گذشته غيبت حساب نمى شود نگران نباشيد. براى سرباز معلمى بايد تاريخ هايي كه امريه مى دهند را از سازمان اموزش پرورش بپرسيد و بر اساس ان دفترچه رو پست كنيد براى معافيت هم كم كارى جز معافيت ها هست اما نظر كميسيون هم مهمه معمولا در كميسيون ها به كسي براحتى معافيت نمى دهند و نميشه از الان نتيجه ١٠٠٪ براى ان گفت.نقل قول:
كلا ٢١ ماهنقل قول:
اموزشي ٢ ماه + ١٩ ماه خدمت در يگان
يا اموزشي ٢ ماه + ٢ ماه دوره كد ( دوره كد فقط در ارتش براى بچه هاى ليسانس) + ١٧ ماه خدمت در يگان
سلامنقل قول:
ببخشید در مورد دوره کد اطلاعی دارید که چطوره کلا و اگه کسی کد بخوره خوبه یا بده اوضاعش!؟
خیلی ممنون
تشکرنقل قول:
من به احتمال زیاد سپاه میفتم شرایط سپاه برای ایام عید چطوریه؟!
بعضی دوستان اینجا نوشتن که مثلا اعزام بودن به فلان پادگان ارتش بعد تمدید کردن جاشون عوض شده.
میخواستم بدونم میشه بعد از اینکه محل آموزشی مشخص شد تمدید کرد؟ دیر نیست اونموقع؟ بعد از اینکه برگه معرفی نامه میاد.
سوال بعدی اینکه، برای یک بار تمدید لازمه که حتما دلیل و مدرک بیاریم؟ یا معمولا بدون دلیل موجه هم موافقت میشه؟
دوره كد تخصصي تر است و همه رشته هاى تحصيلى دوره كد ندارند رشته هايي كه در ارتش كمتر مورد استفاده قرار مى گيرند دورت كد دارند البته هر دوره متفاوت است و قانون خاصي ندارد ، كلا مانند اموزشى است يك خوبى ان اين است كه شما با دو ماه فاصله نسبت به افرادى كه دوره كد ندارند وارد يگان مى شويد و از دردسر هاى خدمت يگان راحت هستيد و هم اينكه با اموزشى و دوره كد و مرخصى بين ان شما ٥ ماه خدمت را گذرانده ايدنقل قول:
خير مشكلى نيست ، فقط بايد دليل براى اين كار داشته باشيد.نقل قول:
تا چه حد سخت گیری نسبت به موجه بودن دلیل وجود داره؟ مثلا توی درخواست بنویسیم کسالت دارم یا مادرم مریضه و از این جور حرفا قبول میکنن؟ در ضمن من فرجه یکساله هم دارمنقل قول:
دوستانی که تمدید کردن بیان راهنمایی کنن توروخدا
تا اونجایی که از پستای قبلی فهمیدم اگه کد بخوریم تمدید سخت میشه، ولی یه عده گفتن که محل آموزشیشون معلوم شده ولی کد نخورده بودن هنوز، چطوری ممکنه همچین چیزی، چجوری میشه قبل از کد خوردن محل آموزشی رو فهمید؟؟
یکی از اقوام ما گفت که زمان اونا (حدود ده سال پیش) اینکه سرباز بیفته ارتش یا نیروانتظامی بستگی به زمانی داشته که دفترچه میفرستاده، ینی یه جورایی خودش میتونسته تعیین کنه که کدوم سازمان باشه، الان ترفند مشابهی وجود داره؟ من نمیخوام نیروانتظامی بیفتم، چه کاری از دستم بر میاد؟ تو نظام وظیفه هم پارتی ندارم
من قبلا تمدید کردم و اعزامم رو باطل کردم برای معافیت پزشکی، می تونم دوباره با پرونده جدید تمدید کنم؟
دوستان من تاریخ 19 همین ماه اعزام هستم شنیدم 1 هفته قبل از تاریخ اعزام باید به پادگان مورد نظر مراجعه کنم ایا این واقعیت داره؟
و اینکه چه موقع مشخص میشه من به کدوم پادگان نظامی باید مراجعه کنم؟ و اینکه چه موقع به پلیس +10 باید مراجعه کنم؟
سلامنقل قول:
خير يك هفته قبل بايد پليس +١٠ بريد
حدود ده روز قبل ١٩ كه ميشه ٩ يا ١٠ بايد بريد پليس +١٠ كه برگه سفيد رو بهتون ميده
توي اون برگه نوشته كه نوزدهم به نظام وظيفه مراجعه كنيد ، كه همه سربازاي شهرتون كه توي يه پادگان افتاديد با اتوبوس ميريد اونجا
الان من اول اسفند اعزامم یعنی ده روز قبل برم پلیس +10 ( 20 بهمن ) معلوم میشه کجا افتادم ؟ یا یک هفته قبل از اول اسفند باید برم ؟
داداش من هم اول اسفند اعزاممنقل قول:
به طور دقیق مشخص نیست که حتما ده روز قبل اعزام کدها معلوم بشه... حدودی هست و معمولا دوستانی که مرتب مراجعه می کنن به پلیس +۱۰ میان اینجا خبر میدن که که کدها اومده یا نه
احتمالا از همون بیست بهمن قاعدتا باید بیاد چون تطعطیلی نیست
اما چند روزی زودتر توی نظام وظیفه هم مشخص میشه اگه خیلی عجله دارید که می تونید از اونجا هم پیگیر باشید
مگه برگه سفید با پست ارسال نمیشه به ادرس ؟
قبلا بله ولی الان خیر[emoji4]نقل قول:
با سلام دوستان یک سوال دارم ایا در ایام عید ادارات دولتی مثل ثبت احوال باز هست که بخوام نامه تک فرزندی بگیرم؟
سلام دوستان
یکی از اقوام من سربازی رفته ولی به و انشالا 1 تیر سربازیش تموم میشه ولی تازه میره تو 6 ماه اضاف
این بدبخت به دلیل مسائل بیکاری پدرش در اون موقع یک چند وقتی خودش کار میکرده همین باعث شده یکسالی غیبت بخوره
حالا به نظرتون ایشون چیکار کنه؟
راهی هست که این 6 ماه بخشیده بشه؟
باید دعا کنید 22 بهمن بخشیده بشه البته بعید نیست بخشیده بشه چون 2 ساله نبخشیدن، در ضمن یک جایی خوندم که اگر رئیس پادگان ازش راضی باشه و در کارش برای پادگان همیشه حسن نیت داشته در طول خدمتش منظم بوده تقریبا 3 ماه رو میبخشند.نقل قول:
نقل قول:
من این خبر رو خوندم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظرتون احتمال داره به ایشون برسه؟
دوستان:n28:نقل قول:
ماشالله دوست عزیز شما از من هم آپدیت تر هستید، گفتن پس معلومه امسال خبری هست احتمالا میبخشند. امیدتون به خدا باشهنقل قول:
البته اضافه خدمت بخشیده میشه ولی عواقب غیبت تا پایان خدمت اصلی همچنان هست یعنی تا پایان خدمت اگر دانشگاه قبول بشید معافیت تحصیلی نمیگیرید که البته فکر کنم مهم نباشه چون همون تیر ماه تموم میکنید و نتایج آزمون ها شهریور می آد که اون زمان خدمت شما یکماه هست تموم شده
سلامنقل قول:
من تا حالا دوبار تمدید کردم و با تمدیدم موافقت کردن یه باز از طریق پلیس+10 و یه بار دیگه از طریق سایت
تو سایت بنویس پدرم یا مادرم مریضن نمیتونم الان تنهاشون بزارم و پسر ارشدم