آی پی های عجیب غریب استفاده میشه در پارس
قبلا 91 بود الان 188 و 46 هم شروع میشه و دیگه خبری از 91 نیست پینگ تا 470 هم برای
من بالاست
Printable View
آی پی های عجیب غریب استفاده میشه در پارس
قبلا 91 بود الان 188 و 46 هم شروع میشه و دیگه خبری از 91 نیست پینگ تا 470 هم برای
من بالاست
سرور هاشم همینطوری هر دفعه عوض میشه ! :n02:نقل قول:
قبلا این امکان بودنقل قول:
که با وی پی ان که سرورش خود پارس آنلاین بود
سرعت دانلود شبانه را به سرعت دانلود روزانه تبدیل کرد.
الان را نیدونم.
46 فک کنم مال مخابرات باشه از من مخابراته خیلی رو 46 میفتهنقل قول:
بله استفاده کردم ، و عملا هم بی تاثیر هستشنقل قول:
در ضمن اکانت تست هم گذاشته ! :n02:
روی شاتل(موقعی که از داخلی محدود نشدی خوبه)+ اینکه پینگ سرویس های مخابرات رو بهتر میکنه:n05:نقل قول:
شما تازه الان متوجه شدینقل قول:
شاید نزدیک یه ساله من دارم انواع رنج ip ها رو می بینم تو پارس
91 188 46
جدیدا هم یه رنج اضافه شده که فکر میکنم با 216 شروع می شد که فوق العاده مزخرفه
و رکوردی دیگر از سرویس دو مگ پارس(خونه داییم کرمان)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی جالبه
وقتی میری تو بلک لیست پارس دیگه هم در نمیای ، الان من بدبخت هیچ دانلودی هم ندارم ولی باز سرعتم داغونه ، میفهمی داغونه داغون ! :4:
i hate pars :thumbsdow:grrr:
مال من که دوساله با 188 شروع میشه.اولا خوب بود ولی یکی دوهفتس اومده دانلود رو 2mbps
تست الانه.سرویس 1مگ پارس.تا دوروز پیش دانلود 2 و پینگ 40 بود اما این دوروزه وضعیت اورژانسی شده...:n29:.
یعنی isp های دیگه بلک لیست ندارن ؟ :n08: کاری نمیشه کرد تو بلک لیست نریم؟ اگه از سرور ایرانی دانلود کنیم محدود نمیشیم یا ایرانی خارجی فرق نداره؟؟:n13:نقل قول:
برای من اولین بار هست با 188 و 46 شروع میشهنقل قول:
افت سرعت شدید و پینگ بالا
البته اصفهان هستم شاید برای همینه که تازه این استان عوض شده رنج آی پی ها
قبلا بین شهراد و پارس جابجا میشد این دوتا ای پی برای من جدید هستند
ولی کلا داغونه پارس
اشتباه میکنی دیگه بهنام باید دهنشون رو ... کنی هر شب بذاری دانلود تا آخرین ثانیه هم دانلود کنی:n02:نقل قول:
من قبلا شاید پیش می اومد چند شب هم دانلود نداشته باشم ولی با این محدودیتی که جدیدا پارس گذاشته از یه ثانیه هم نخواهم گذشت:n24:
دوستان هنوزم که هنوزه پارس جایزه من رو نفرستاده... متاسفم... سر تا سر شهر تبلیغ پارس هست ولی بعد از 40 روز هنوزم از دادن جایزه من امتناع میکنه.
اون تست بالا رو نگاه کن به زندگیت امیدوار شونقل قول:
این آسیا تک یک سری تعریفشو میکنن تعرفشو دیدم رایگانش که باید حچم 10گیگیشو بگیری :n24: هر شرکتی یه بازی داره واسه خودش :n23:
یه سوال.میشه مثلا خط تلفن خودش خود به خود نویز بندازه؟؟؟:n13:
چون دوماه پیش سرعتش رسید به 10kB زنگ زدم پشتیبانی گفت خطت نویز داره برات برداشتمش رفتم امتحان کردم دیدم سرعتم شده 600 تا :n04:
حالا میگم شاید دوباره نویز داره خطم که انقد سرعت افتضاحححح شده حتی سرعت اسمی هم ندارم.(1 mbps)
برا دانلود فقط مخابرات خوبه.چون محدود نمیکنه:n02:نقل قول:
شما اگه زیاد دانلود کنی کلا میشی محدود !نقل قول:
والا من اصفهان رو خبر ندارم ولی تهران الان خیلی وقته رنج ip های متفاوتی میده پارسنقل قول:
بهترینشون هم ipهایی هستن که با 91 شروع میشن بقیه اکثرا مشکلات زیادی دارن
من خودم مودم رو بریدج کانفینگ کردم همون اول که کانکت می شم اول ip رو چک میکنم اگه به غیر از 91 بود دیس کانکت و مجدد ...
عجب پس این جایزه بازیا همش تبلیغه:n08:نقل قول:
من اگر بخوام بزارم دانلود اینا رو چیکار کنم !:n02:نقل قول:
هزینه ی اصحلاک سیستم + پول بق + سرعت کم + قعطی وصلی = فایل ناقص + پول برق سرسام اور ! :n09:
من بودم ثانیه به ثانیه تو 195 شکایت می کردم ! :n02:نقل قول:
شاید منم چون دانلود شبانه زیاد داشتم محدود شدم طبق حرفی که شما میگی.نقل قول:
شما اگه زیاد دانلود کنی کلا میشی محدود !
حتی من تو این دوماه شبی 5گیگ دانلود داشتم.
شک نکننقل قول:
اگه شبا سرعتت میاد رو سرعت اسمی سرویسی که گرفتی محدود شدی
این آسیا تک یک سری تعریفشو میکنن تعرفشو دیدم رایگانش که باید حچم 10گیگیشو بگیری :n24: هر شرکتی یه بازی داره واسه خودش :n23:
حالا امشب نگا میکنم ببینم چقد میشه.چون من ساعت 1 1:30 اینا لپتاپو روشن میکنم و idm خودش ساعت 2 تا 7 دانلود میکنه.نقل قول:
خب آخه مخابرات نامحدوده اصلا ازش راضی نیستم :n28: شبی 1گیگ دانلود کنم زحمت کشیدم تازه روز ها که اصن سایت باز نکنم بهرته :n27: گرونم که هست... :n03:نقل قول:
حالا دوستان اومدیمو محدود شده بودیم.:n28::n28::n28::n14:
راهی واسه خروج از محدودیت هس؟؟؟
سرعته اسمی رو که بدن خوبهنقل قول:
ماله من حداکثر میشه 100در صورتی که باید 260 رو بده ! :n03::n30::n29:
آره حواسم نیست من خودم چون 1 مگ دارم فکر میکردم محدودیت پارس به این صورته که سرعت میاد رو سرعت اسمی سرویسنقل قول:
ظاهرا اینطور نیست و هر سرویسی داشته باشی سرعتت رو 100 قفل میشه
تازه واسه من که 100 نیست اکثرا روی 70نقل قول:
اگر اون شب حالش خوب باشه میشه 100 :n02:
پس با این حساب من همین الانشم محدودم.سرعت اسمی(128kB) هم ندارم:mellow::mellow::mellow:نقل قول:
آقا من میخوام شبا با Torrent دانلود کنم!
1)میخواد رو تورت تنظیماتی رو انجام بدم؟ (مثل سرعت آپلود و اینجور چیزا)
2)کلا آپلود که بره بالا تاثیری توی دانلود داره؟
3)برنامه ای هست که واقعا سرعت تورنت رو ببره بالا؟!!
دادش داری اینجا تبلیغ می کنینقل قول:
خوب چند بار این تو چند تا تایپک پرسیدی و جواب گرفتی در ضمن اکانت تست داره خوب تست کن برای خودت ببین تاثیر داره یا نه دیگه سوال کردن نداره
دوست عزیز گزارش تخلف داده شد.نقل قول:
نقل قول:نه باو محدودیتی در کار نیست... من همش 10 گیگ دانلود کردم ولی سرعتم یه هفتس اسمی شده (با 20 درصد زیاد و کم)نقل قول:
پارس به نظرم داره سیاستش رو تغییر میده از این به بعد سرعت شبانه سرعت اسمیه....:n09:
(اینا رو البته مطمئن نیستم....همینجوری میگم)
من واقعا از شما تهرانیا تعجب میکنمنقل قول:
شما که مخابرات دارید با طرح های نا محدود دارید خوب برید از مخابرات سرویس بگیرید خیلی قیمتش به صرفه تر
یعنی اگه شهر ما طرح نا محدود داشت یا حداقل شبانه داشت شک نکنید اصلا سمت این شرکت های خصوصی نمیومدم
مخابرات برای مصرف عادی روزانه اذیت میکنه... گرونه سرعتش پاییننقل قول:
کلا فقط به درد دانلود میخوره :n02:
زنگ زدم بی نامو*ا میگن خطتت به نام نیست یا میگن پورت خالی نداریم و ...نقل قول:
اصن یه شر و ورایی میگن که نگو ! :n09::n03:
خوب برو یک خط جدید بگیر فکر کنم 50تومن باشه شما که تو کار دانلودی واقعا میرزه بری یک خط جدید بگیرینقل قول: