حرف دوستمون تایید میشه،یه چیزی رو هم من اضافه میکنم،عمده ترین تفاوتشون تو سرعت آپلودشونه،وگرنه در روز همشون روی 2مگ بسته میشه،و در شب سرعت واقعی سرویس،البته اینو هم اضافه کنم بعضی از شبا هم روی همون 2مگ هست!نقل قول:
Printable View
حرف دوستمون تایید میشه،یه چیزی رو هم من اضافه میکنم،عمده ترین تفاوتشون تو سرعت آپلودشونه،وگرنه در روز همشون روی 2مگ بسته میشه،و در شب سرعت واقعی سرویس،البته اینو هم اضافه کنم بعضی از شبا هم روی همون 2مگ هست!نقل قول:
با ART1 چقدر دانلود کردید؟نقل قول:
پارس آنلاین هم که سرویساش خوبه ، مشکلت تو پارس چیه؟نقل قول:
قیمت های سرویس ART شاتل :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من خودم مرکز مالک اشترم و هم توی روز و هم توی شب مشکلی از لحاظ سرعت ندارم ، مگر اینکه مشکل کلی وجود داشته باشهنقل قول:
چشنواره هاشونم زنگ بزن از واحد فروششون سوال کن 23099
هزینه نصب حضوری اون موقع ها که یادمه 15 تومن بود و تلفنی کمتر ولی الان نمی دونم فکر کنم بیشتر شده باشه اونم از فروششون می تونی بپرسی
نمیدونم ولی فک نکنم مخابرات مالی باشه سرعتاشم واقعی هست یعنی 128=17 کیلوبایتنقل قول:
معنی اینترنت نامحدود یعنی چه؟نقل قول:
من با خود شاتل تماس گرفتم و از سرعت بسیار بسیار پایین دانلودم در این 3 هفته شکایت کردم. (سرعت دانلود من در این 3 هفته زیر "5" بوده ! در تمام اوقات شبانه روز)
سرویس من "نامحدود" هست(Art 1)
خود کارمند رسمی شاتل به من صراحتا گفت که شما دانلود زیاد داشته اید، نرم افزار ما ، شما رو محدود کرده و سرعت شما رو تا اون حد پایین آورده.
گفت شما از "حد دانلودتون" فراتر رفته اید!
گفت شما یه چند وقت دانلود نکنید، طرف دانلود نرید تا بعد از اون نرم افزار شما رو از اون لیست بیرون بیاره و سرعتتون درست بشه!!
معنی اینترنت نامحدود رو هم فهمیدیم !
یعنی هر چه قدر که بخواهی دانلود کنی بتونی!اجازه ی دانلود کردن رو ازت گرفتن؟خیر...فقط سرعتت رو محدود کردن
دلیلش هم واضحه...شما با اینترنت 128 اختصاصی فقط 16 گیگ در ماه می تونی دانلود کنی!اومدی با سرویس شیر بالای 18 گیگ دانلود کردی و به این روز درامدی!
به نظر من سرویس های آرت شاتل تنها سرویس هایی هستند که نمونه ی مشابهشون در ISP های دیگه پیدا نمی شه و من ازش خیلی راضیم
قبلا برای یکی از دوستان توی روز تا 100 کیلوبایت هم بوده (شما یه پرسوجویی بکن ضرر نداره)نقل قول:
جواب شما رو تا حدودی ایشون گفتند:نقل قول:
که البته منظورشون شاتل بوده. شما چک کن ببین adsl مخابرات چطوره بعدا تصمیم بگیرنقل قول:
معنی اینترنت نامحدود روش هست، یعنی محدودیت حجم نداشته باشی.نقل قول:
حالا اینکه توی ایران این کلمه رو دستکاری میکنند و تبصره روش میذارند که تغییر در واقعیت کلمه نمیذاره!
حالا سرورشون کم میاره یا به هر دلیل ، اگر میخواند محدودیت روی میزان دانلودشون سقفی تعیین کنند اسمش رو دیگه نذارند نامحدود! ضمنا همون اول هم موقع خرید به مشتری یادآوری کنند که آقا این سرویس ما چنین نکاتی رو هم داره ، در حجم های بالاچنین سقفی رو هم داره. که اون مشتری با شناخت کامل از سرویس دهی اون شرکت تصمیم بگیره بخره یا نه.
نه اینکه بعد از خرید سرویس و بوجود آمدن مشکلات تازه شرکت بهش بگه که بله! سرویس ما اسمش نامحدوده ولی همچین محدودیت هایی هم داره!
در موقع خرید اینترنت نامحدود شاتل، هیچ کجا به من مشتری این محدودیت های اینترنت نامحدودشون! رو نگفته اند.نقل قول:
دلیلش هم واضحه...شما با اینترنت 128 اختصاصی فقط 16 گیگ در ماه می تونی دانلود کنی!اومدی با سرویس شیر بالای 18 گیگ دانلود کردی و به این روز درامدی!
بعدش که خرید کرده ام اومدن میگن آره یه نرم افزار داریم که سقف تعیین میکنه و شما رو محدود میکنه و اینا!
در صورتی که حالا به دلیل محدودیت های سرورشون و هر دلیلی دیگری، این روش ها رو اعمال میکنند باید قانونا و اخلاقا این ها همون اول رو به "من مشتری" اعلام کنند لابلای اون هفت هشت برگ قانون و تبصره و آیین نامه ای که اول بار میدن و باید امضا کنم، که آقا جون این سرویس "نامحدودی" که ما میدیم این "محدودیت ها" رو هم داره.
!!!نقل قول:
یعنی هر چه قدر که بخواهی دانلود کنی بتونی!اجازه ی دانلود کردن رو ازت گرفتن؟خیر...فقط سرعتت رو محدود کردن
آهان واقعا دستشون درد نکنه ! منت سر من گذاشتند که اینترنتم رو قطع نکردند ولی اومدن سرعت دانلود رو آوردن روی 1-2 کیلو و یه صفحه یاهو رو هم بخوام باز کنم یک ساعت طول میکشه تا لود بشه! هرچی بخوام دانلود کنم ؟! اصلا مگه با سرعت 1-2 کیلو عملا میشه چیزی دانلود کرد؟!
خیلی هم باید ازشون ممنون باشم که معنی اینترنت نامحدود رو بهمون فهموندن تو ایران!
این اسمش چیزی نیست جز فریب:
بگن اینترنت نامحدود بهتون میدیم ولی وقتی از "حد" اونها بیشتر بری، برمیدارند اینترنت رو فلج میکنند که به قدری کند باشه که عملا مثه قطع کردن از ترافیک شبکه شون به کنار بره!
الان این ماه 30 هزار تومن پول دادم برای اینترنت با دانلود 1-2 کیلو ! خیلی هم باید ازشون ممنون باشم که هنوز اینترنت دارم و قطع نیست ؟!!
آقاجون سرورهاتون محدودیت داره، نمیکشه قبول ،ولی اینها رو باید همون اول به مشتری اینترنت نامحدودتون اعلام کنی که : "ما سقف میذاریم، ما نرم افزار محدود کننده اعمال میکنیم". نه اینکه به اسم اینترنت نامحدود به مشتری اشتراک بدی "بعدش" که مشتری میگه چرا اینترنت من اینجوری شده بیای بگی که ما سقف داریم و با نرم افزار محدودیت اعمال میکنیم!
به من مشتری که خودم بهشون گفتم دانلود زیاد دارم، هیچ کجا این موضوعات اعلام نشده "در موقع خرید"
والله از 4 سال پیش که من برای پسر خالم دنباله ISP می گشتم توی سایتشون در موردش توضیح داده بودن!2 سال پیش هم که خودم مشترکشون شدم توی قراردادم ذکر کرده بودننقل قول:
معنی اینترنت نامحدود روش هست، یعنی محدودیت حجم نداشته باشی.
حالا اینکه توی ایران این کلمه رو دستکاری میکنند و تبصره روش میذارند که تغییر در واقعیت کلمه نمیذاره!
حالا سرورشون کم میاره یا به هر دلیل ، اگر میخواند محدودیت روی میزان دانلودشون سقفی تعیین کنند اسمش رو دیگه نذارند نامحدود! ضمنا همون اول هم موقع خرید به مشتری یادآوری کنند که آقا این سرویس ما چنین نکاتی رو هم داره ، در حجم های بالاچنین سقفی رو هم داره. که اون مشتری با شناخت کامل از سرویس دهی اون شرکت تصمیم بگیره بخره یا نه.
نه اینکه بعد از خرید سرویس و بوجود آمدن مشکلات تازه شرکت بهش بگه که بله! سرویس ما اسمش نامحدوده ولی همچین محدودیت هایی هم داره!
توی سایتشون هم که اعلام کردن:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیگه بدبختا په شکلی اعلام کنند؟
عزیز من شما تفاوت سرویس اشتراکی و اختصاصی رو نمی دونی تقصیرش با مسئولین شاتل نیست!سرعت شما می تونه تا 1/10م سرویس قراردادتون باشه
اگه برگه هارو ببینی می فهمی که توش گفتند و این تقصیر شما بوده که دقت نکردی و الان نتت به این وضعیت در اومده!نقل قول:
در موقع خرید اینترنت نامحدود شاتل، هیچ کجا به من مشتری این محدودیت های اینترنت نامحدودشون! رو نگفته اند.
بعدش که خرید کرده ام اومدن میگن آره یه نرم افزار داریم که سقف تعیین میکنه و شما رو محدود میکنه و اینا!
در صورتی که حالا به دلیل محدودیت های سرورشون و هر دلیلی دیگری، این روش ها رو اعمال میکنند باید قانونا و اخلاقا این ها همون اول رو به "من مشتری" اعلام کنند لابلای اون هفت هشت برگ قانون و تبصره و آیین نامه ای که اول بار میدن و باید امضا کنم، که آقا جون این سرویس "نامحدودی" که ما میدیم این "محدودیت ها" رو هم داره.
اون زمان که کلی دانلود می کردی باید فکر اینجا رو هم می بودی!نقل قول:
آهان واقعا دستشون درد نکنه ! منت سر من گذاشتند که اینترنتم رو قطع نکردند ولی اومدن سرعت دانلود رو آوردن روی 1-2 کیلو و یه صفحه یاهو رو هم بخوام باز کنم یک ساعت طول میکشه تا لود بشه! هرچی بخوام دانلود کنم ؟! اصلا مگه با سرعت 1-2 کیلو عملا میشه چیزی دانلود کرد؟!
خیلی هم باید ازشون ممنون باشم که معنی اینترنت نامحدود رو بهمون فهموندن تو ایران!
به هر حال با سرویس 128 بیشتر از 16 گیگ نمی شه دانلود کرد!شما بیشتر 16 گیگ دانلود کردی دیگه!
شما بهت قرارداد دادن؟اگه دادن برو بخون می بینی که توش گفتندنقل قول:
آقاجون سرورهاتون محدودیت داره، نمیکشه قبول ،ولی اینها رو باید همون اول به مشتری اینترنت نامحدودتون اعلام کنی که : "ما سقف میذاریم، ما نرم افزار محدود کننده اعمال میکنیم". نه اینکه به اسم اینترنت نامحدود به مشتری اشتراک بدی "بعدش" که مشتری میگه چرا اینترنت من اینجوری شده بیای بگی که ما سقف داریم و با نرم افزار محدودیت اعمال میکنیم!
منم نه مسئول شاتلم نه مسئول فروشش فقط چیزی که حقه رو میگم...
در صورتیکه بازم اعتقاد داری در مورد محدودیت توی قرارداد چیزی نگفتند لطف کن عکس قراردادت با شاتل رو قرار بده تا بهت نشون بدم در کدوم تبصره بهت گفتند
اگه در قرارداد این مسئله ذکر نشده باشه می تونی از شاتل شکایت کنی و به حقت برسی
پوريا از كدوم شهري؟
نقل قول:
آقا جان منو که میشناسی 4 ماه پیش هر روز باهات کل کل داشتم همون حرفهایی رو که به من میزدی الان داری به این بنده خدا میزنی ایشون هم همن چیزی رو گفت که من پرسیدم یادت باشه آدم باید با کلمات بازی نکنه من کلآ 13 روز دیگه اشتراکم تموم میشه و میرم از این شرکت مزخرف شما باید یادت باشه که مسئولین فروش باید حساب کنند که شخصی که اومده و اشتراک میگیره مبتدی هست اینکه شما سرویس اشتراکی گرفتید و بین کاربران دیگه تقسیم میشید و اگر از 20 گیگ بیشتر دانلود داشته باشید بین مشترکین پرمصرف به اشتراک گذاشته میشید اینها رو بنده بعد از 6 ماه فهمیدم در حالی که همون زمان هم که محدود بودم از خود پشتیبانی سوال میکردم به هیچ عنوان پاسخ درست به من نمیدادند که من تاچه زمانی تو محدودیت هستم وباید در ماه چقدر دانلود کنم که محدود نشم شما همین الان زنگ بزن به پشتیبانی و یا واحد فروش بگو که می خوای عضو بشی و بپرس که چقدر دانلود داشته باشی در ماه محدود نمیشی اگر جوابت رو درست دادن من به شما جایزه میدم عزیز من شما داری الان به این بنده خدا میگی که اگر اینقدر دانلود کنی محدود میشی و یا نمیشی ولی پشتیبانی که نمیگن فقط یه ورق گذاشته طرف جلوش هی داره رو خونی میکنه که یه بار یادمه با یکیشون دعوام شد من هی یه چیزی دیگه میگفتم که چه زمانی از محدودیت در میام اون هی داشت میگفت سرویس شما اشتراکی هست و در ساعات شلوع ترافیکی شما سرویستون شرSHER میشه که یه دفعه عصبانی شدم گفتم اون کاغذ لامصبی که گذاشتی جلوت رو که داری روخونی میکنی بزار کنارمن فهمیدم همه چیز رو لطفآ به من بگو که من چقدر باید دانلود کنم که محدود نشم که آخر سر گفت که20 گیگ درهر حال لطفآ شما سعی کن که با کاربران این سایت مثل پشتیبانی صحبت نکنی در ضمن اون قراردادی رو هم که میگی بنده اگه یادت باشه عکسش رو برات گذاشتم که گفتی عکسش رو بزار تا روشنت کنم همین حرفی که به این بنده خدا گفتی بنده گذاشتم و یادمه در صفحه اول هم بود که عکس ازش گرفتم و برات گذاشتم که یه اشاره کوچیکی کرده که شما از سرویس اشتراکی استفاده میکنید که این اشتراک بین کاربران تقسیم میشه ولی مشکلی که برای همه هست مخصوصآ کاربران تازه ثبت نامی اینه که همه میدونند که سرویسشون اشتراکی هست منتها نمیدونند که زمانی که اشتراک هستند در هر ساعت شبانه روز سرعتشون میشه چقدر همه فکر میکنند که نباید زیر 60 حداقل بیان بنده الان 512 دارم سرعتم از 65 بالاتر نمیره درشب تازگی ها یکم سرعت رو تو روز بردن بالا در حالی که دوستان دیگم از شرکتهای دیگه گرفتند با 128 چه شب چه روز سرعتشون 112 هست به هر حال اقای طرفدار بیوک میرزائی با کلامات بازی نکن فکر کن همه مثل روز اول من ابتدایی ابتدایی هستند الان بنده برم سرویس از جای دیگه بگیرم همه چیز رو میپرسم که چقدر دانلود کنم محدود میشم سرعتم در زمان اشتراک پر مصرف چقدره و اینکه بنده یکی از اونهایی هستم که شبها تا صبح باید دانلود مجانی کنم اونهم فایلهای حجیم وار بگن مشکلی نیسن قبول میکنم و دیگه اشتراک 6 ماه هم نمیگیرم 3 ماهه میگیرم که اگه بد بود برم یه شرکت دیگه اونقدر شرکت عوض میکنم تا یکی رو پیدا کنم که برام OK باشه شب خوش
با این تفاسیر شما 1ماهه بگیر چرا 3 ماهه که اگر خوب نبود تعویض کنید
کجاشو با کلمات بازی کردم؟:31:نقل قول:
آقا جان منو که میشناسی 4 ماه پیش هر روز باهات کل کل داشتم همون حرفهایی رو که به من میزدی الان داری به این بنده خدا میزنی ایشون هم همن چیزی رو گفت که من پرسیدم یادت باشه آدم باید با کلمات بازی نکنه من کلآ 13 روز دیگه اشتراکم تموم میشه و میرم از این شرکت مزخرف شما باید یادت باشه که مسئولین فروش باید حساب کنند که شخصی که اومده و اشتراک میگیره مبتدی هست اینکه شما سرویس اشتراکی گرفتید و بین کاربران دیگه تقسیم میشید و اگر از 20 گیگ بیشتر دانلود داشته باشید بین مشترکین پرمصرف به اشتراک گذاشته میشید اینها رو بنده بعد از 6 ماه فهمیدم در حالی که همون زمان هم که محدود بودم از خود پشتیبانی سوال میکردم به هیچ عنوان پاسخ درست به من نمیدادند که من تاچه زمانی تو محدودیت هستم وباید در ماه چقدر دانلود کنم که محدود نشم شما همین الان زنگ بزن به پشتیبانی و یا واحد فروش بگو که می خوای عضو بشی و بپرس که چقدر دانلود داشته باشی در ماه محدود نمیشی اگر جوابت رو درست دادن من به شما جایزه میدم عزیز من شما داری الان به این بنده خدا میگی که اگر اینقدر دانلود کنی محدود میشی و یا نمیشی ولی پشتیبانی که نمیگن فقط یه ورق گذاشته طرف جلوش هی داره رو خونی میکنه که یه بار یادمه با یکیشون دعوام شد من هی یه چیزی دیگه میگفتم که چه زمانی از محدودیت در میام اون هی داشت میگفت سرویس شما اشتراکی هست و در ساعات شلوع ترافیکی شما سرویستون شرSHER میشه که یه دفعه عصبانی شدم گفتم اون کاغذ لامصبی که گذاشتی جلوت رو که داری روخونی میکنی بزار کنارمن فهمیدم همه چیز رو لطفآ به من بگو که من چقدر باید دانلود کنم که محدود نشم که آخر سر گفت که20 گیگ درهر حال لطفآ شما سعی کن که با کاربران این سایت مثل پشتیبانی صحبت نکنی در ضمن اون قراردادی رو هم که میگی بنده اگه یادت باشه عکسش رو برات گذاشتم که گفتی عکسش رو بزار تا روشنت کنم همین حرفی که به این بنده خدا گفتی بنده گذاشتم و یادمه در صفحه اول هم بود که عکس ازش گرفتم و برات گذاشتم که یه اشاره کوچیکی کرده که شما از سرویس اشتراکی استفاده میکنید که این اشتراک بین کاربران تقسیم میشه ولی مشکلی که برای همه هست مخصوصآ کاربران تازه ثبت نامی اینه که همه میدونند که سرویسشون اشتراکی هست منتها نمیدونند که زمانی که اشتراک هستند در هر ساعت شبانه روز سرعتشون میشه چقدر همه فکر میکنند که نباید زیر 60 حداقل بیان بنده الان 512 دارم سرعتم از 65 بالاتر نمیره درشب تازگی ها یکم سرعت رو تو روز بردن بالا در حالی که دوستان دیگم از شرکتهای دیگه گرفتند با 128 چه شب چه روز سرعتشون 112 هست به هر حال اقای طرفدار بیوک میرزائی با کلامات بازی نکن فکر کن همه مثل روز اول من ابتدایی ابتدایی هستند الان بنده برم سرویس از جای دیگه بگیرم همه چیز رو میپرسم که چقدر دانلود کنم محدود میشم سرعتم در زمان اشتراک پر مصرف چقدره و اینکه بنده یکی از اونهایی هستم که شبها تا صبح باید دانلود مجانی کنم اونهم فایلهای حجیم وار بگن مشکلی نیسن قبول میکنم و دیگه اشتراک 6 ماه هم نمیگیرم 3 ماهه میگیرم که اگه بد بود برم یه شرکت دیگه اونقدر شرکت عوض میکنم تا یکی رو پیدا کنم که برام OK باشه شب خوش
می دونی مسئله چیه؟
طبق حرف های خود شما:
این کاربره که نمی دونه با 128 باید 16 کیلوبایت سرعت دانلود داشته باشه
این کاربره که مبتدی هست
این کاربره که قرارداد رو درست مطالعه نکرده امضا می کنه
حالا این وسط گناه شاتل چیه؟:31:میگی باید 200 بار برات میگفته که اگه خیلی دانلود کنی محدود می شی؟
در کجای دنیا ماست بندی هست که بگه ماست من ترشه؟که شما توقع داری در ایران که دزدخونه هست بهت بگن؟
حرف من حرف پشتیبانی نیست،حرف من اینه که چرا اشتباهات خودمون رو نادیده میگیریم و همه چیز رو میندازیم رو دوش شاتل؟
بیشتر بچه های این تاپیک از بقیه ی ISP ها اطلاع درستی ندارن...برای همین فکر می کنند سرشون کلاه میره....
سلام
مشکل ما اینه که دوست داریم خودمون رو گول بزنیم و مشکلات رو ماست مالی کنیم. با کلمات بازی کنیم مثل : اینترنت نامحدود، دانلود از ساعت 1 تا 8 صبح رایگان ، محدودیت شبانه نداریم ، مشخص نکردن سقف دانلود شبانه ، عملا بستن اینترنت و گفتن اینکه افت سرعت دارید نه محدودیت ، شارژ کردن دوره ی جدید همانا و ادامه محدودیت دوره ی قبل به دوره جدید همان ،
تنها حسن شاتل اینه که از تمام ظرفیتهاش برای سود بردن استفاده میکنه (که البته از نظر یک اقتصاددان نمیشه بهش خرده گرفت، اما از نظر کاربر چرا )
خلاصه مطلب اینکه :روشی که شاتل پیش گرفته اینه که سعی کنه ، کارد زیادی به استخون طرف نزدیک نشه (برگرفته از مثل کارد به استخونش رسیده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
(نوشته ی بالا بیشتر درمورد سرویسهای اکو مشهود است)
نت رسما time out شده !!! برای بقیه هم همینطوره ؟
دوستان من امروز سرعتم افتضاح بوده اکو 128 دارم الان به زور اومدم دارم پست میدم سرعت دانلودم به سختی به 8-9 میرسه الان تو چت بودم کارشناسشون گفت مشکل از مخابرات کشوره همکاران دارن مشکل رو برطرف میکنن از دوستان کسی هست مشکل من رو داشته باشه
دقیقا مال من هم مثل شماستنقل قول:
الان سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و بعضی سایتها اصلا باز نمیشه
شیراز
512
نه باو منطق میخواد کسی دنبال کل کل نیست.
2 سوال پیش اومد
من بعد از یک هفته دانلود محدود میشم!!!!
دوستم بعد از یک هفته دانلود محدود میشه!!!!!!!!
تمامی دوستان بعد از یک مقدار مشخص دانلود محدود میشند!!!!!!!!!!!!!!!!!!
این یعنی ما در عمل مشترک پر مصرف با سرویس دارای دانلود شبانه رایگان یا مشترک پر مصرف دارای سرویس نامحدود آرت نداریم :23:که بخواییم باهاش شیر هم بشیم .
درواقع شاتل همه رو تبدیل به کم مصرف کرده
1.حالا این مطالب که بارها و بارها از زبان پشتیبانی و حتی مدیر شرکت تکرار میشه چه معنی میده؟؟؟کسایی که این مطلب رو میخونن حداقل هر کدوم یک بار اینا رو تجربه کردن
تجهیزات نمیکشه و مخابرات با ما لجه (گفته مدیر شرکت)
نمیدونم شیر شدن با یک مشترک پر مصرف مثل خودمون:27:
محدودیت نداریم :27:و...
خلاصه :8:از چی بگم برات؟؟؟!!!!
2.چرا وقتی که من وارد شیر شدن با کاربران پر مصرف مثل خودم (خورزو خان) میشم سرعتم از 6کیلو بیشتر نمیشه؟؟
طبق چیزی که همه از شیر شدن میدونیم اگرفرد اول دانلود نکنه افراد دیگه میتونند سرعت شخص اول رو استفاده کنند .
من واقعا چند شب کامل دنبال یک نشانه از شیر بودن و نوسان سرعت که متجاوز از 6 کیلو باشه بودم :18:. نشد که نشد .
شما بیا و بگو شاتل بد نیست:18: کاربر مقصره منم برای جبران این اشتباه از شاتل اومدم بیرون
ولی
میبینید همه کاربران زیر نظرتون تشکر میزارن:11:
چون همه با شما موافقن
82 (منظورم رو از 82 گرفتید؟)کاربر از بوووووووق بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند .
عزیز من مشکل شما اینه که نمی تونی مسائلو درست بسنجی!نقل قول:
مشکل ما اینه که دوست داریم خودمون رو گول بزنیم و مشکلات رو ماست مالی کنیم. با کلمات بازی کنیم مثل : اینترنت نامحدود، دانلود از ساعت 1 تا 8 صبح رایگان ، محدودیت شبانه نداریم ، مشخص نکردن سقف دانلود شبانه ، عملا بستن اینترنت و گفتن اینکه افت سرعت دارید نه محدودیت ، شارژ کردن دوره ی جدید همانا و ادامه محدودیت دوره ی قبل به دوره جدید همان ،
تنها حسن شاتل اینه که از تمام ظرفیتهاش برای سود بردن استفاده میکنه (که البته از نظر یک اقتصاددان نمیشه بهش خرده گرفت، اما از نظر کاربر چرا )
خلاصه مطلب اینکه :روشی که شاتل پیش گرفته اینه که سعی کنه ، کارد زیادی به استخون طرف نزدیک نشه (برگرفته از مثل کارد به استخونش رسیده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
شاتل این همه سال داشت اینترنت رایگان بدون محدودیت می داد چرا یهو محدودیت قرار داد؟
دلیلش روشنه:دولت(حالا چه به اسم مخابرات چه به اسم زیر ساخت) با اینترنت مخالفه!دلیلش هم کاملا روشنه!
زیرساخت پهنای باند مورد نظرشون رو بهشون نمی ده....دلش می خواد پهنای باند رو خودش ارائه بده تا هر موقع که دلش خواست راحت تر نت رو قطع کنه!
شما هم اگه واقعا راست میگفتی و اینترنت شاتل اینقدری که میگی اشغال بود چرا بعد از گذشت 6 ماه هنوز شاتل داری؟دلیلش روشنه!چون بهترین ISP کلان ایرانه
شما اومدی دیدی تو فلان استان مخابرات اینترنت خوب می ده فکر کردی همه ی استان ها اینترنت مخابرات خوبه!
من خبر مخابرات اصفهان(به دلیل ناپایداری) و تهران(به دلیل سرعت خیلی کم) رو دارم که خیلی داغونه
نقل قول:
بچه ازتون خواهش می کنم با این مردک که میاد دفاع می کنه از شاتل دزد کل کل نکنید واقعا حال بهم زنه حرف زدنش معلوم نیست تو کدوم دهاته که تاحالا اینترنت خوب ندیده به شاتل می گه خوب ....
همچین دفاع می کنه انگار شاتل مال باباشه ...
اه اه آدم حالش بهم می خوره ...
آخه یک بچه ی 4 ساله بی تربیت که تاحالا 4 تا اکانت هاش بن شدند چی از منطق می فهمه که حرف از منطق میزنی؟نقل قول:
منطق می خواد ؟
نه عزیزم آب هویجم نمی خواد اون اصلا در سطحی نیست که بخواد بیاد واسه کسی قرارداد رو تشریح کنه چیکارس که به خودش چنین اجازه ای می ده ....
واقعا اگر واسه خودتون احترام قائل هستین جواب امثال اینو که حال و روزشون معلوم هست رو ندین ...
باور کن تو دهات نشسته پست می زاره ...
وگرنه کسی که اینترنت درست دیده باشه و حرفه ای کار کنه اصلا امکان نداره بیاد از این دزدا دفاع کنه ....
شاتل چه جالی می کنه چنین جانورایی ازش سرویس دارن ....
بچه جون شما تو قنداق(؟) بودی من تو نت میگشتم :31:
یه کم بزرگ شو و توان شنیدن حرف مخالفتو داشته باش
ببین مگه من میگم شاتل محدود نمی کنه؟نقل قول:
این یعنی ما در عمل مشترک پر مصرف با سرویس دارای دانلود شبانه رایگان یا مشترک پر مصرف دارای سرویس نامحدود آرت نداریم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که بخواییم باهاش شیر هم بشیم .
درواقع شاتل همه رو تبدیل به کم مصرف کرده
1.حالا این مطالب که بارها و بارها از زبان پشتیبانی و حتی مدیر شرکت تکرار میشه چه معنی میده؟؟؟کسایی که این مطلب رو میخونن حداقل هر کدوم یک بار اینا رو تجربه کردن
تجهیزات نمیکشه و مخابرات با ما لجه (گفته مدیر شرکت)
نمیدونم شیر شدن با یک مشترک پر مصرف مثل خودمون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
محدودیت نداریم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و...
خلاصه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از چی بگم برات؟؟؟!!!!
بی شک محدود می کنه!
نمیگه محدود میکنه چون اگه بگه محکومه و می تونی ازش شکایت کنی
منم نمیگم شاتل شرکت حسابی ای هست
من فقط میگم نسبت به بقیه شون با توجه به مشکلاتی که فعالین این حوزه مطمئنا دارن شاتل بهترینه!
این محدودیتی هم که برای شما گذاشتن به خاطر شکایت های افرادی امثال منه که به خاطر دانلود های شما ترافیک خطوط در ساعات رایگان خیلی بالا میرفت و اجازه نمی داد شب ها از اینترنت استفاده کنیم!
تا اونجایی هم که یکی از دوستان توی این فروم می گفت این محدود برای کل کشور نیست و جاهایی که پهنای باند خالی دارن کاربرا رو محدود نمی کنند
حاجی جون کلا نظرسنجی های فروم جنبه فان داره و هیچ ارزشی نداره!نقل قول:
82 (منظورم رو از 82 گرفتید؟)کاربر از بوووووووق بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند .
مطمئن باش اگه خدمات شاتل اونقدری که شماها میگین بد بود بعد از این همه وقت که از پیاده سازی محدودیت ها گذشته هنوز پر یوزر ترین ISP ایران نبود!
به نظر میرسه که سنجش مسائل شما هم اصلا تعریفی نداره!:27:نقل قول:
عزیز من مشکل شما اینه که نمی تونی مسائلو درست بسنجی!
شاتل این همه سال داشت اینترنت رایگان بدون محدودیت می داد چرا یهو محدودیت قرار داد؟
دلیلش روشنه:دولت(حالا چه به اسم مخابرات چه به اسم زیر ساخت) با اینترنت مخالفه!دلیلش هم کاملا روشنه!
زیرساخت پهنای باند مورد نظرشون رو بهشون نمی ده....دلش می خواد پهنای باند رو خودش ارائه بده تا هر موقع که دلش خواست راحت تر نت رو قطع کنه!
شما هم اگه واقعا راست میگفتی و اینترنت شاتل اینقدری که میگی اشغال بود چرا بعد از گذشت 6 ماه هنوز شاتل داری؟دلیلش روشنه!چون بهترین ISP کلان ایرانه
شما اومدی دیدی تو فلان استان مخابرات اینترنت خوب می ده فکر کردی همه ی استان ها اینترنت مخابرات خوبه!
من خبر مخابرات اصفهان(به دلیل ناپایداری) و تهران(به دلیل سرعت خیلی کم) رو دارم که خیلی داغونه
پس هر کس 6 ماه از پارس انلاین یا اسیاتک یا مخابرات و.... اینترنت داشت اون isp ها بهترین توی ایران هستند؟ (استدلال شما)
(موندن من هم دلیلی بر خوب بودن شاتل نیست چون اپشن دیگه ای رو در حال حاظر ندارم و مجبورم فعلا از شاتل سرویس داشته باشم یا قید adsl رو بزنم)
همه چیزی که در مورد شاتل گفتم عین واقعیته ، حالا اگر برداشت شما اینه که منظورم اشغال بودن شاتله ، مقصر من نیستم و منظورم این نبوده ، این برداشت شماست
گفتن ضعفها بهتر از اینه که کتمانشون بکنیم و سرمون رو مثل کپک زیر برفا کنیم و فقط مدحش رو بگیم!
کی و کجا من گفتم مخابرات کل ایران خوبه! به یکی دو تا از دوستانی که قصد تغییر شرکت رو داشتند گفتم مخابرات رو هم چک کنید
قرار بود امشب ساعت 12 قرار داد من و در نتیجه سرویس من تموم بشه ولی دیدم 3 گیگ ترافیک بهمراه یه ماه تمدید برام زدن الان دارم راحت استفاده میکنم! الان این جریانش چیه؟ مفتیه؟ :31:
من میگم کسی که میگه اینقدر شاتل آشغاله و گزینه ی خیلی بد رو برای کیفیت شاتل انتخاب می کنه یکی از حالت های زیر رو داره:نقل قول:
به نظر میرسه که سنجش مسائل شما هم اصلا تعریفی نداره! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس هر کس 6 ماه از پارس انلاین یا اسیاتک یا مخابرات و.... اینترنت داشت اون isp ها بهترین توی ایران هستند؟ (استدلال شما)
(موندن من هم دلیلی بر خوب بودن شاتل نیست چون اپشن دیگه ای رو در حال حاظر ندارم و مجبورم فعلا از شاتل سرویس داشته باشم یا قید adsl رو بزنم)
همه چیزی که در مورد شاتل گفتم عین واقعیته ، حالا اگر برداشت شما اینه که منظورم اشغال بودن شاتله ، مقصر من نیستم و منظورم این نبوده ، این برداشت شماست
گفتن ضعفها بهتر از اینه که کتمانشون بکنیم و سرمون رو مثل کپک زیر برفا کنیم و فقط مدحش رو بگیم!
کی و کجا من گفتم مخابرات کل ایران خوبه! به یکی دو تا از دوستانی که قصد تغییر شرکت رو داشتند گفتم مخابرات رو هم چک کنید
1. اصلا از کیفیت بقیه ی ISP های ایران خبر نداره و شاتل رو با AT&T آمریکا مقایسه می کنه:31:
2.تجربه ی استفاده از Adslیه ISP دیگه رو داشته و کیفیت شاتلو با اون مقایسه می کنه(که طبق حرف خودتون این گزینه هم نبوده!)
3.تجربه ی استفاده از dial Up رو داشته و کیفیت دیال آپ رو بهتر از اون می دونسته(که در این صورت تا الان باید خطتون رو از رانژه درمیاوردید)
4.به یه دلیل نامشخصی نسبت به شاتل بد میگه
حالا خودت بگو که حالت 1 رو داری یا 4 یا...؟
به هر حال به نظر من فعالیت شما نسبت به شاتل یه کمی مغرضانه هست و خیلی از مواقع واقعیت رو نمیگی و سعی می کنی بدی هارو بزرگتر کنی!
هر چیزی هم که به عنوان عیب از شاتل اسم بردی برای من حسن شاتل محسوب می شه
نه!!!نقل قول:
قرار بود امشب ساعت 12 قرار داد من و در نتیجه سرویس من تموم بشه ولی دیدم 3 گیگ ترافیک بهمراه یه ماه تمدید برام زدن الان دارم راحت استفاده میکنم! الان این جریانش چیه؟ مفتیه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مطمئن باش با اضافه اش ازت میگیرن:31:فک کنم وارد دوره ی بعدی اینترنتت شدی(شاتل برات دام پهن کرده که تمدید کنی)
اگه می خوای سرویستو قطع کنی بیشتر استفاده نکن و فردا درخواست تخلیه رانژه رو بده
نه تمدید که میکنم ، فک کنم من از معدود کسایی باشم تو این تاپیک که از شاتل کاملا راضیه :18:نقل قول:
اولا این کلمه آشغال رو شما از کجا درآوردی که دم به دیقه میگی من گفتم. اگر چیزایی که من گفتم باعثش شده پس خودتون هم قبول دارید ولی اصرار به کتمانش میکنید!نقل قول:
من میگم کسی که میگه اینقدر شاتل آشغاله و گزینه ی خیلی بد رو برای کیفیت شاتل انتخاب می کنه یکی از حالت های زیر رو داره:
1. اصلا از کیفیت بقیه ی ISP های ایران خبر نداره و شاتل رو با AT&T آمریکا مقایسه می کنه
2.تجربه ی استفاده از Adslیه ISP دیگه رو داشته و کیفیت شاتلو با اون مقایسه می کنه(که طبق حرف خودتون این گزینه هم نبوده!)
3.تجربه ی استفاده از dial Up رو داشته و کیفیت دیال آپ رو بهتر از اون می دونسته(که در این صورت تا الان باید خطتون رو از رانژه درمیاوردید)
4.به یه دلیل نامشخصی نسبت به شاتل بد میگه
حالا خودت بگو که حالت 1 رو داری یا 4 یا...؟
به هر حال به نظر من فعالیت شما نسبت به شاتل یه کمی مغرضانه هست و خیلی از مواقع واقعیت رو نمیگی و سعی می کنی بدی هارو بزرگتر کنی!
هر چیزی هم که به عنوان عیب از شاتل اسم بردی برای من حسن شاتل محسوب می شه
این تقدس شاتل رو شما از کجا آوردی که از هر عیب و نقصی مبراست اصلا این همه دفاع بیخود و بیجهتت از کجا آب میخوره
شما که اکو آفیس داشتی ! حالا اومدی سنگ شاتل رو به سینه میزنی که چی، من سرویسم اکو هستش پس شاید دلیلش اینه که منظور من رو درست نمیگیری!
اگر از هر شرکت دیگه ای سرویس داشتم و اینطوری بامبول در میاورد هم توی تایپیکش میگفتم حالا از سر ناچاری گیر شاتل افتادیم.
شما اول برادریت رو ثابت کن بعد بیا ادعای ..... اصلا معلوم هست شما انگیزت چیه از طرفداری بی حد و اندازه از شاتل .. وکیلشون هستید ، سهامی چیزی داری...؟
1.عجب دلیل خنده داری ، نخوردیم نون گندم ، دیدیم دست مردم! مگر عصر حجره، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خودم که نداشته باشم دلیل نمیشه که استفاده هم نکرده باشم
2.این تقریبا درسته
3.فکر نکنم کسی تو ایران براش پیش نیومده باشه که حداقل یه بار با دیال آپ کار کنه ، مگر اینکه تازه به دوران رسیده باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4. اگر بدی داره که حتما داره، به نظر شما گفتنش گناه کبیرست!!!
عیبهای شاتل رو که گفتم شما میگی حسنشه!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پس معلومه کی مغرضانه صحبت میکنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] !!!
تو مملکتی که یا رو میره 3000 میلیارد رو.... آب هم از آب تکون نمیخوره ، شاتل هم جایزه میگیره ،سایپا هم با تولید پراید بهترین خودرو ساز میشه ، فقر هم ریشه کن شده ، نان هم گرون نمیشه! شما هم هر چقدر دلت میخواد بیا طرفداری شاتل رو بکن کی به کیه نه؟
دوستان اگه مثل من در منطقه ای هستید که برای دانلود شبانه محدودتون میکنند، سرویس نامحدود منجر به سرعت بسیار پایین میشه.
من محدود بودم سرعت دانلود شبانه ام قفل شد سر 16KBps حالا خیر سرم ART5 رو گرفتم، روزانه سرعتم 150 ولی شبانه عملا اینترنت قطعه به زور 7KBps رو میده... مثلا نامحدوده - والا با این نوناشون!
نکته: من سرویسم رو دیروز کردم نامحدود و دانلود خاصی هم نداشتم باش که برم تو قانون من دآوردی FUP...
دوستان 128 شاتل سرعتش چنده؟ دانلودش؟
می خوام پیش خودم مقایسه بکنم با پارس آنلاین و مخابرات تهران. که بعدا خواستم سرویس بگیرم از الان بدونم از کی بگیرم از شاتل یا پارس آنلاین یا مخابرات.
دوست عزیز چندین خط توضیح دادم تا شما رو شن بشی تمام کارهای ترافیکی و کنترل سرعت شاتل و جدیدا بقیه شرکت ها با نرم افزار مخصوص هستش که یکی از کارهای این برنامه گذاشتن محدودیت هستشنقل قول:
وقتی تمام کارها با برنامه انجام میشه دیگه شیرینگ معنی نداره که شما برید و مثل گلادیاتور از همه دفاع کنید .
کسی نمیتونه منکر محدودیت بشه !!!که اگر میشد حس میکنم افرادی در این تاپیک هستند که منکر بشند .
قطعا وقتی تعداد زیادی از کارمندان علاقه خاصی به اینجا داشته باشن همینطوره و نظر سنجی جنبه تبلیغاتی پیدا میکنه نه فاننقل قول:
حاجی جون کلا نظرسنجی های فروم جنبه فان داره و هیچ ارزشی نداره!
مطمئن باش اگه خدمات شاتل اونقدری که شماها میگین بد بود بعد از این همه وقت که از پیاده سازی محدودیت ها گذشته هنوز پر یوزر ترین ISP ایران نبود!
در مورد تعداد یوزر ها قطعا اینطور نیست که شب بخوابید وصبح بلند بشید ببینید همه فسخ کردن:18: دوستانی هستند که پتانسیل این کار رو دارند
اما به دنبال آی اس پی دلخواه هستند که من توی منطقه خودمون اون رو پیدا کردم و فسخ کردم:21:.
در کل به نظر من این کار شاتل یه خودکشی اقتصادیه مگر اینکه خیلی به خودش مطمئن باشه
شاتل دست به یک سلیقه سازی زده :5:و میخواد کاربر ایرانی رو به این نتیجه برسونه که دانلود خوب نیست و سرعت مهمه:27:
بزرگترین نقطه ضعف شاتل الان به وجود اومده حالا باید ببینیم رقبا که به نظر من وجود خارجی نداره و همه چی زدو بندیه چه کار میکنن
درپایان شما که میگید قبول دارید شاتل داره مشترکین رو محدود میکنه مگر این قانون شکنی نیست؟
خودتون فرمودید اگر شاتل این رو اعلام کنه میشه ازش شکایت کرد درسته؟
ما نفهمیدیم شما طرف دار و شمشیر بدست حق و حق گویی وعدالت در قضاوت هستید اما دارید از یک قانون شکن دفاع میکنید!!!! چطور اینها رو با هم جمع میکنید؟؟؟
تمام این بدگویی ها حول محور محدودیت دور میزنه که یک کار غیر قانونی هستش و دفاع از قانون شکن ...
دفاع از یک قانون شکن کار هیچ کس نیست مگر اینکه وکیل مدافع خاطی باشه .
من کجا گفتم شاتل از عیب و خطا مبراست؟نقل قول:
اولا این کلمه آشغال رو شما از کجا درآوردی که دم به دیقه میگی من گفتم. اگر چیزایی که من گفتم باعثش شده پس خودتون هم قبول دارید ولی اصرار به کتمانش میکنید!
این تقدس شاتل رو شما از کجا آوردی که از هر عیب و نقصی مبراست اصلا این همه دفاع بیخود و بیجهتت از کجا آب میخوره
شما که اکو آفیس داشتی ! حالا اومدی سنگ شاتل رو به سینه میزنی که چی، من سرویسم اکو هستش پس شاید دلیلش اینه که منظور من رو درست نمیگیری!
اگر از هر شرکت دیگه ای سرویس داشتم و اینطوری بامبول در میاورد هم توی تایپیکش میگفتم حالا از سر ناچاری گیر شاتل افتادیم.
شما اول برادریت رو ثابت کن بعد بیا ادعای ..... اصلا معلوم هست شما انگیزت چیه از طرفداری بی حد و اندازه از شاتل .. وکیلشون هستید ، سهامی چیزی داری...؟
اتفاقا هیچ شرکت ISP حسابی ای توی ایران وجود نداره!فقط توی این شرکت هایی که وجود داره شاتل بهترینه
من قبلا اکو آفیس داشتم که عالی بود الان هم آرت دارم که بازم فوق العاده است
عزیز من شما با این تبلیغات سوئی که می کنی اجازه نمی دی کاربر تصمیم درست بگیره!میای اینجا از شاتل بد میگی کسی که می خواد تازه اینترنت بگیره میاد توی تاپیک می بینه شما از شاتل بد میگی
میره توی تاپیک صبانت می بینه اونجا هم بد میگن
بعد میره توی پارس آنلاین می بینه اونجا هم بد میگن
کلا گیچ می شه دیگه
من میگم مغرضانه بدیشو نگین...
بیاین بگین آقا شبانه زیاد دانلود کنی محدودت می کنه پینگش بده ولی توی بقیه ی زمینه ها خیلی خوبه
شما اگخه تجربه ی یه نت دیگه رو توی مرکز مخابراتیت داشتی و اون بهتر از شاتله چرا هنوز رو شاتلی؟نقل قول:
1.عجب دلیل خنده داری ، نخوردیم نون گندم ، دیدیم دست مردم! مگر عصر حجره، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خودم که نداشته باشم دلیل نمیشه که استفاده هم نکرده باشم
2.این تقریبا درسته
3.فکر نکنم کسی تو ایران براش پیش نیومده باشه که حداقل یه بار با دیال آپ کار کنه ، مگر اینکه تازه به دوران رسیده باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4. اگر بدی داره که حتما داره، به نظر شما گفتنش گناه کبیرست!!!
اگه هم فکر می کنی ISP ای هست بهتر از شاتل بسم الله اسمشو بگو ما بریم بگیریم
آره...نقل قول:
دوستان اگه مثل من در منطقه ای هستید که برای دانلود شبانه محدودتون میکنند، سرویس نامحدود منجر به سرعت بسیار پایین میشه.
من محدود بودم سرعت دانلود شبانه ام قفل شد سر 16KBps حالا خیر سرم ART5 رو گرفتم، روزانه سرعتم 150 ولی شبانه عملا اینترنت قطعه به زور 7KBps رو میده... مثلا نامحدوده - والا با این نوناشون!
نکته: من سرویسم رو دیروز کردم نامحدود و دانلود خاصی هم نداشتم باش که برم تو قانون من دآوردی FUP...
سرویس های آرت در زمان های دانلود شبانه ی رایگان به سرعت قرارداد محدود می شن که همینکار شاتل هم نشون دهنده ی مشکل شاتل برای تامین پهنای باندش در ساعات رایگان شبانس( و نه سود جویی شاتل!چون اگه دنبال سودجویی بود آرت هارو محدود نمی کرد تا در شب پهنای باند کمتری به اکو ها برسه و مجبور بشن در روز دانلود بیشتری بکنند و درآمد بیشتری به شاتل تعلق بگیره)
اکو 2 مگا بیت(طبق حرف دوستان)نقل قول:
دوستان 128 شاتل سرعتش چنده؟ دانلودش؟
می خوام پیش خودم مقایسه بکنم با پارس آنلاین و مخابرات تهران. که بعدا خواستم سرویس بگیرم از الان بدونم از کی بگیرم از شاتل یا پارس آنلاین یا مخابرات.
آرت 800 کیلوبیت(که هر چه قدر بیشتر دانلود کنید سرعتتون کاهش پیدا می کنه)
منم میگم شاتل محدود می کنه.فقط میگم که دلیل این محدودیت شکایت های افرادی مثل من بوده که از وضعیت اینترنت در شب ناراضی بوده اندنقل قول:
دوست عزیز چندین خط توضیح دادم تا شما رو شن بشی تمام کارهای ترافیکی و کنترل سرعت شاتل و جدیدا بقیه شرکت ها با نرم افزار مخصوص هستش که یکی از کارهای این برنامه گذاشتن محدودیت هستش
وقتی تمام کارها با برنامه انجام میشه دیگه شیرینگ معنی نداره که شما برید و مثل گلادیاتور از همه دفاع کنید .
کسی نمیتونه منکر محدودیت بشه !!!که اگر میشد حس میکنم افرادی در این تاپیک هستند که منکر بشند .
ببین...این نظرسنجی ها فانهنقل قول:
قطعا وقتی تعداد زیادی از کارمندان علاقه خاصی به اینجا داشته باشن همینطوره و نظر سنجی جنبه تبلیغاتی پیدا میکنه نه فان
در مورد تعداد یوزر ها قطعا اینطور نیست که شب بخوابید وصبح بلند بشید ببینید همه فسخ کردن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دوستانی هستند که پتانسیل این کار رو دارند
اما به دنبال آی اس پی دلخواه هستند که من توی منطقه خودمون اون رو پیدا کردم و فسخ کردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
در کل به نظر من این کار شاتل یه خودکشی اقتصادیه مگر اینکه خیلی به خودش مطمئن باشه
شاتل دست به یک سلیقه سازی زده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و میخواد کاربر ایرانی رو به این نتیجه برسونه که دانلود خوب نیست و سرعت مهمه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چون از یه طرف شاتل میاد یوزر 0 پسته می سازه و عالی میزنه
از طرف دیگه هم یه سری افراد کم ظرفیت 4تا 4تا یوزر می سازه و خیلی بد میزنه
این طرح محدودیت هم 9 ماهه پیاده سازی شده اگه قرار بود اتفاقی بیوفته تا به حال افتاده بود
بله معلومه که محدود می کنه ولی اینکار به نفع بیشتر کاربر هاستنقل قول:
درپایان شما که میگید قبول دارید شاتل داره مشترکین رو محدود میکنه مگر این قانون شکنی نیست؟
خودتون فرمودید اگر شاتل این رو اعلام کنه میشه ازش شکایت کرد درسته؟
ما نفهمیدیم شما طرف دار و شمشیر بدست حق و حق گویی وعدالت در قضاوت هستید اما دارید از یک قانون شکن دفاع میکنید!!!! چطور اینها رو با هم جمع میکنید؟؟؟
تمام این بدگویی ها حول محور محدودیت دور میزنه که یک کار غیر قانونی هستش و دفاع از قانون شکن ...
دفاع از یک قانون شکن کار هیچ کس نیست مگر اینکه وکیل مدافع خاطی باشه .
منم هیچ وقت نگفتم شاتل شرکت پاک و درسته
میگم با شرایط فعلیش این کاری که کرده منطقی هست و به نفع اکثر کاربران
واقیعته ، چه شما خوشت بیاد چه نیاد . چه منم خوشم بیاد و چه بدم بیاد، واقعیت رو نمیشه کتمان کردنقل قول:
عزیز من شما با این تبلیغات سوئی که می کنی اجازه نمی دی کاربر تصمیم درست بگیره!میای اینجا از شاتل بد میگی کسی که می خواد تازه اینترنت بگیره میاد توی تاپیک می بینه شما از شاتل بد میگی
وقتی بین خودشون زدوبند میکنند که فلان منطقه رو فلان شرکت فقط ساپورت میکنه شما چی میتونی بگی؟نقل قول:
شما اگه تجربه ی یه نت دیگه رو توی مرکز مخابراتیت داشتی و اون بهتر از شاتله چرا هنوز رو شاتلی؟
یه چیزی میگم ممکنه باور نکنی، ولی بدتر از اون چیزی رو که فکر میکنی خود پشتیبانی شاتل قبول داشت و تایید کرد ( گفت آقای فلانی این چیزا رو به مشترکهای جدیدمون که نمیتونیم بگیم ولی شما چون مشترک قدیمی ما هستی و...........) حالا شما از پشتیبانی شاتل هم بالاتری الله اکبر.....نقل قول:
من میگم مغرضانه بدیشو نگین...
بیاین بگین آقا شبانه زیاد دانلود کنی محدودت می کنه پینگش بده ولی توی بقیه ی زمینه ها خیلی خوبه
اصلا اینطوری بگم: کاربری که دلش بخواد شرکتی که ازش سرویس میگیری کیفیتش رو بالا ببره کاربر واقعیه نه اون که کورکورانه فقط تعریف میکنه
من میخوام این شاتلی که ازش سرویس میگیریم بهتر بشه و تا وقتی که مشترکش باشم عیب و ایراداش رو میگم ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) همه هم عقل و شعور دارند خودشون حساب کتاب میکنند که کی درست میگه و کی اشتباه
حالا شما بگو چند مرده حلاجی............
1.برادر من شیرینگی وجود نداره که بخواد به بعضی مثل شما سخت گذشته باشه و به بعضی خوبنقل قول:
میگم تمام سرعت ها با برنامه بین یوزر ها تقسیم میشه برای هر یوزر حساب مجزا تشکیل میشه
حالا شما از چی شاکی بودی خدا عالمه:23:
اینکه به خاطر دانلود بعضی افراد سرعتت شما کم شده به تجربه میگم معمولا جواب پشتیبانی برای پیچوندن من و شماست .
2.یکی از دلایل من برای آوردن لفظ زدوبند در شرکت ها همینه .نقل قول:
این طرح محدودیت هم 9 ماهه پیاده سازی شده اگه قرار بود اتفاقی بیوفته تا به حال افتاده بود
3.برادر من محدود کردن یعنی قانون شکنی چه یوزر قبول کنه چه نکنهنقل قول:
بله معلومه که محدود می کنه ولی اینکار به نفع بیشتر کاربر هاست
منم هیچ وقت نگفتم شاتل شرکت پاک و درسته
میگم با شرایط فعلیش این کاری که کرده منطقی هست و به نفع اکثر کاربران
مثل اینکه من بیام بگم این بابا دزده ولی قصدش رابین هود بازی بوده و برای خودش چیزی نمیخواد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این قانون شکنی از رتبه اول کشوره سر زده و این نیاز به اطلاع رسانی داره . نه سرپوش گزاری
چون شرکت متوجه میشه تقاضای کاربر چیز دیگه ایه(که صد البته میدونه)
تمامی کاربران همیشه دنبال دانلود هستند مگر یک کاربر با تعداد پست زیر 20 بیاد بگه نه من نمیخوام دانلود کنم .
4.اگر بر فرض محال شیرینگی هم باشه و قصد شاتل خیر باشه عالم و آدم میدونن هیچ وقت هدف یک کار وسیله انجام اون کار رو توجیه نمی کنه
چون ثابت شده شیرینگی در کار نیست پس در موردش توضیح نمیدم
اما بدون شیرینگ تصور نفع برای دیگر کاربران کاملا باطله چون حق اونها با برنامه تقسیم کننده سرعت محفوظ بوده واضحه که این محدودیت برای سود بیشتره
اینجا به هرکسی که بخواد دانلود کنه یا بازی آنلاین گفته میشه دور شاتل رو _____ بکشه خوب چی موند؟
اصلا دلیل شاتل برای افت سرعت شبانه در مقایسه با روزانه دانلود کردن زاد افراد در ساعت رایگان هست .
کسی که موند انقدر بیکاره که از 1 تا8صبح که گاه از 3 تا 8 صبح هم میشه بیاد وب گردی کنه (بد برداشت نشه اگر باشه من بهشون احترام میزارم و) شاتل جای مناسبیه
اما کسی این کار رو نمیکنه چرا؟ چون کسی که دانلود نداره شب خواب راحتش رو رها نمیکنه
در ای حالت مگه روز رو از آدم گرفتن؟؟؟ با 3 گیگ در ماه میتونه روزی 100 مگ سایت بالا بیاره
هر آدمی میدونه اگر یک کار تحقیقاتی سنگین هم بخواد بکنه صد مگ نمیشه
این یعنی تنها گیمرها و دانلودرها شب ها پای کام هستن که شاتل برای هر جفتش مزخرفه
5.شاتل فقط برای وب گردی خوبه شما فقط میتونی اطلاعات متنی رو بگیری
اما اگر دیدی یک دی وی دی آموزشی در یک سایت خارجی هست که تا100سال آینده نمیاد ایران باید گوشت خودت رو بخوری
چون سرویست ممکنه محدود بشه
تهش به این خفت رضا میدی و ماهی 4 تا دی وی دی میگیری از ترس اینکه محدود نشی که خوب اونم تضمینی نیست .
الان دوست من داره شبی یک گیگ دان میزنه تا سر ماه 30 گیگ میشه با همین سرویس همین پول همین سرعت روزانه حالا 20 تا کمتر که بی تاثیره
این نامردا سر 18 گیگ پخ پخ میکننت .
دو روز شده بود سرعت دانلودم توی شرکت پیام اوران از 360 به 100 رسیده بود رفتم واسشون یه انتقاد نوشتم گفتم:
بلافاصله روز بعد سرعت رو بردن روی 360 و اخم به ابروم نیاوردننقل قول:
در خواست شما از شركت پيام آوران كوير :
با سلام ضمن تشکر از کیفیت فوق العاده و بی نظیر شرکت به خصوص سرعت مناسب دانلود رایگان در ساعات شبانه، با توجه به کم شدن و محدود شدن سرعت برای اشتراک 1Mb از سرعت 360 به سرعت 100 کیلوبایت در ثانیه، اینجانب با توجه به رابطه متقابل شرکت و کاربر توصیه می کنم دست کم امکان دانلود شبی حداقل 2 گیگ را برای کاربران این پهنای باند ( 1 مگ ) فراهم کنید زیرا متناسب با افزایش کیفیت و حجم فایل های مالتی مدیا و بازی در فضای مجازی به لحاظ کیفیت فیلم ها، بازی ها، نرم افزار ها و غیره ، دسترسی به این اطلاعات سرعت دانلود رایگان بالاتری می طلبد و سرعت فعلی چندان مناسب نیست امیدوارم با انتخاب سرعتی مناسب و رعایت حقوق متقابل کاربر و شرکت، رضایت هر دو جانب را به وجود بیاورید با تشکر فراوان ایمان رونقی
پاسخ مسئولين شركت :
با سلام.کاربر گرامی بنده مراتب را به مدیر عامل شرکت انتقال خواهم داد.هدف این شرکت رضایت هرچه بیشتر مشتریان می باشد. با تشکر از تماس شما. شرکت پیام آوران کویر
حالا اینو مقایسه کنید با شاتل و پشتیبانیش
دو سه هفته که طول میکشه تا قبول کنن سرعتت رو خودشون محدود کردن بعد هم با هزار التماس و تهدید واسه یه روز بازش میکنن و دوباره می بندن
شرکت اگه بخواد، میتونه اما کیه که از سود زیاد بدش بیاد؟
دیگه واقعا مسخرست که توی دوره ای که حجم هر فیلمی بالای یک گیگ شده و بازی های 20 گیگابایتی ارائه میشه یه شرکت بیاد واسه شبی یک گیگ کاربرشو محدود کنه
ماشالا نظرسنجی رو هم که اومدن داغونش کردن دو نفر از رفیقامو فرستادم اینجا، اومدن گفتن بابا شاتل که کلی طرفدار داره! برو ببین چند نظر رضایت داشتن! تعدادشون خیلی زیااااده! اینم نتیجه نظرسنجی که هرچی به مدیرهای محترم گفتم حذفش کنین گوش نکردن
نقل قول:
منم میگم شاتل محدود می کنه.فقط میگم که دلیل این محدودیت شکایت های افرادی مثل من بوده که از وضعیت اینترنت در شب ناراضی بوده اند
به هیچ عنواننقل قول:
1.برادر من شیرینگی وجود نداره که بخواد به بعضی مثل شما سخت گذشته باشه و به بعضی خوب
میگم تمام سرعت ها با برنامه بین یوزر ها تقسیم میشه برای هر یوزر حساب مجزا تشکیل میشه
حالا شما از چی شاکی بودی خدا عالمه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینکه به خاطر دانلود بقیه شما سرعتت کم شده به تجربه میگم معمولا جواب پشتیبانی برای پیچوندن من و شماست
اصلا و ابدا
این بهونه ها فقط واسه پیچوندن مشتریه
یا تاسیسات مشکل داره یا شرکت محدود میکنه وگرنه پهنای باندشون کم نمیاد چون مصرف شب از روز خیلی خیلی خیلی کمتره تموم اداره ها و شرکت ها و کافینت ها و خیلی از مشترکین اون وقت شب خوابن برعکس پهنای باند فقط در اختیار دانلودلر ها هست
متاسفانه اینجا عادتشون شده هر شرکتی که شب بزنگی بگی سرعت پایینه میگه مشترکین زیادن پهنای باند مشغوله
مشکل اینه که خیلی از شما کاربرها تجربه یک شرکت سالم و باحال رو نداشتین که بفهمین پیچوندن یعنی چی حتی همین پیام اوران هم وقتی زیرساخت دچار مشکل میشه و حوصله نداره، زنگ میزنی فورا میگه پهنای باند پر شده و دانلودر زیاده و و و و....
قانون FUP حتی در کره جنوبی هم رعایت می شه استفاده بیش از حد کنید شر می شید باید واقعیت رو قبول کنید مخابرات داره به شاتل یک اکانت دو مگابایت نامحدود رو میده 350 هزار تومان میده پس شاتل بخواد همین 6 ساعت رایگان رو به شما به صورت نامحدود بده باید حداقل 70 هزار تومان از شما بگیر فقط برای این شش ساعت .
شا تل دو تا مشکل برای خودش درسته کرده یکی این طرح از اول باید اجرا می شد نه یک باره به این صورت یکی این که اندازه این محدودیت مشخص نیست مثال یه یوزر گفته بشه در طی 48 ساعت X حجم می تونید دانلود کنید بعد شب ها محدود می شید روی پلن ها هم این قید بشه تا مشتری با دست باز انتخاب کنه .
من خودم آسیا تک دارم سرعت شب و روز 300 هست یک بایت هم شبانه دانلود ندارم ولی واقعیت رو قبول کنید با پول که ما می دیم همین اینترنت هم زیاده این ها مشکل ISP نیست مشکل دولت هست اگه دولت ما با ارزش جهانی بده یعنی 50$ برای یک اکانت دو مگابیت هیچ مشکلی نخواهد بود
با سلام به دوستان
چند تا نکته هم من درباره ی شبانه ی شاتل بگم که
1ساله دارم ازش استفاده می کنم و چون قرارداد هم به اسم خودم نیست، نمی تونم فسخ کنم و
فعلا مجبورم با همین شاتل بسازم!
1. شاتل دانلود شبانه رایگان رو محدود می کنه (که خودش خلاف قوانینه و جرمه)
این که می گه شبانه رو شر می کنیم و این حرفها
صد در صد دروغه و برای فرار از شکایت کاربر است
2. این که شاتل میگه برای اینکه پهنای باند به همه برسه!!!!
کسانی رو که شبها دانلود می کنن شر (محدود) می کنه، هم کاملا دروغه
نود درصد اداره ها و کاربرهای عادی خیلی کم شبها سراغ نت میرن....
3.پاسخهایی که پشتیبانی شاتل به مشترکینی که اعتراض دارن میده
عمدتا تکراری و برای از سر باز کردن کاربره
(انگار جوابها رو از روی کاغذ می خونن!)
4.شاتل از دانلود شبانه رایگان بیشتر برای تبلیغ استفاده می کنه
تا مشترک بیشتری جذب کنه،
بعد از خرید اشتراک هر روز یه بلایی سرت میاره و روانیت می کنه!
تا خودت بیخیال دانلود و گیم و این حرفها بشی............
5.شاتل هیچ قانون ثابت و دقیقی درباره ی مقدار دانلود شباته
و زمان محدود کردن کاربر نداره...
یا شاید هم قوانین ساختگیش رو چند روز یه بار عوض میکنه!!
(گاهی چند گیگ دانلود می کنی محدود نمیشی
گاهی برعکس نصفه ماه قبل دانلود می کنی ولی محدودت می کنن!
گاهی زمان محدودیت 3.4 روزه
گاهی بیست روز به بالاست!
حتی یکبار برای خودم پیش اومد که بعد از
20روز محدود شدن و سرعت 3کیلوبایتی شبانه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
سرعت رو باز کردن، ولی
دوباره بعد از یک شب دانلود
حضرت شاتل لطف فرمود و محدودم کرد!!!!!!!!
گاهی از ساعت یک شب سرعت رو باز می کنن و گاهی هم 3شب
بعضی شبها هم اصلا باز نمی کنن...
سرعت دانلود شبانه هم بین 3تا6 کیلوبایت (زمان محدودیت)
و 50،60 کیلوبایت (زمان بدون محدودیت) و
حتی تازگیها گاهی 250کیلوبایت (بعد از 3 نیمه شب) متغیره......
کلا هیجگونه برنامه ریزی نمی تونی با شاتل داشته باشی،
هر شب با ترس و لرز میری سراغ نت تا ببینی
محدودیت رو برداشته یا نه!!!!!!!!
همش رو اعصابه
......
در هر حال اگر دنبال گیم و بازی و دانلود شبانه رایگان
این حرفها هستین
شاتل مفت هم نمی ارزه ،
شاتل فقط روانیتون می کنه و
شما رو حسابی می چاپه .
.
26خرداد91
کاملا تایید می شه ....
محدودیتش هیچ پینگش خیلی آشغاله طوری که BattleField 3 رو که 3 ماه شاتل داشتم نمی تونستم بزنم ....
خیلی یه Isp بایذ مزخرف باشه که پینگش تو تمام ساعت 290 باشه ...
الان صبا دارم واقعا می گم پینگم همیشه 160- 120 هست اونم تو عظیمیه که خیلی شلوغه ...
من چند ساله سرویس شاتل دارم... خیلی کم پیش می اومد که شبا نه داون لود کنم چون 1 نشده باید بخوابم 7 بیدار شم که 7 تا 8 صبح هم مشغله ها اجازه پای نت بودن را نمی دن...ولی چند هفته ای هست که آف هستم دوست دارم از داون لود شبانه استفاده کنم. هفته گذشته تونستم تا 3 گیگ داون لود کنم با سرعت خیلی بالا ( من 512 دارم ) ولی چند روزه که سرعت شبانه از 10 k بیشتر نمیشه... این یعنی منو محدود کردن ؟ یا چیز دیگه ای هست ؟ یه ایمیل براشون فرستادم منتظر جوابشون هستم.
سلامنقل قول:
95٪ موارد این چنینی رو ما بهش میگیم محدودیت. حالا 5٪ هم میگذاریم برای موارد خاص . ولی به جرات میتونم بگم محدود شدید مگر اینکه چیزی رو از قلم انداخته باشید
به جمع محدودین خوش اومدی الان شما از دید شاتل یکی از مشترکین منفور و پرمصرف محسوب میشی که تا زمانی نا معلوم امکان استفاده از نت رو در ساعات رایگان شبانه ندارینقل قول:
من چند ساله سرویس شاتل دارم... خیلی کم پیش می اومد که شبا نه داون لود کنم چون 1 نشده باید بخوابم 7 بیدار شم که 7 تا 8 صبح هم مشغله ها اجازه پای نت بودن را نمی دن...ولی چند هفته ای هست که آف هستم دوست دارم از داون لود شبانه استفاده کنم. هفته گذشته تونستم تا 3 گیگ داون لود کنم با سرعت خیلی بالا ( من 512 دارم ) ولی چند روزه که سرعت شبانه از 10 k بیشتر نمیشه... این یعنی منو محدود کردن ؟ یا چیز دیگه ای هست ؟ یه ایمیل براشون فرستادم منتظر جوابشون هستم.
برای من proxifier الان 2 روزه روی شاتل از کار افتاده. کس دیگه ای هم این مشکلو داره ؟
دوستانی که سرویس ART 1 دارن . در حال حاظر سرعت دانلودشون چند ؟ :40: