دوستانی ک های وب دارید مخصوصا سرویس ۱ مگ
سرعت دانلودتون چقدره؟
سایت خوب باز میکنه؟
شبا افت سرعت دارین؟
شبانه چقدر دانلود میکنید؟
Sent from my iPhone 5s using Tapatalk
Printable View
دوستانی ک های وب دارید مخصوصا سرویس ۱ مگ
سرعت دانلودتون چقدره؟
سایت خوب باز میکنه؟
شبا افت سرعت دارین؟
شبانه چقدر دانلود میکنید؟
Sent from my iPhone 5s using Tapatalk
بعد از یک هفته که سرعت افتضاح بود مدتیه سرعتم عادی شده و الان با 450 تا دانلود میکنمنقل قول:
سایتا رو هم عالی باز میکنه
دانلود شبانه نداشتم تا حالا
دیشب هفت گیگ گرفتم
سرعت هم بین ۶۰۰ تا ۷۰۰ متغیر شده
پینگ هم بد نی
Sent from my iPhone using Tapatalk
دوستان پروکسیهای elite روی های وب کار میکنن؟
اینطور که من فهمیدم یک مگش در حد 4 مگ سرعت دانلود داره
اگر 2 مگ بگیرم سرعتش میشه 8؟
از های وب راضی هستید؟ قطعی نداره زیاد؟
سلام من هفته قبل شنبه های وب را ثبت نام کرده ولی هیچ مدرکی ندادم حتی کارت ملی . ۲ روز بعد اس اومد که نامه را برای رانژه فرستادن . حالا من باید چکار کنم ؟ باید مدارک رو ارسال کنم ؟ یا خودش وصل میشه به نت؟ سرویس ۱مگ گرفتم .بدون ارسال مدارک هم وصل میکنن ؟ دو روز پیش زنگ زدم پشتیبانی گفت تا یک شنبه طول میکشه ولی تا اومدم پرسم مدرک هم میخواد قطع کرد....
برای من تاحالا قطعی نداشته عزیزنقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
در مراکز آمل (( مرکز امام رضا و مرکز آزادگان )) تست شد , با سرعت بسیار پایین قابل استفاده بود .نقل قول:
خط شما مشکلی با پهنای باند 8Mbps نداره , با توجه به مقادیر به نظر من مشکل از یکی از موارد زیر میباشد :نقل قول:
1 - سیمکشی داخل ساختمان
2 - خرابی مودم
3 - مشکل از آخرین کافوی نزدیک منزل شما که احتمال آن بسیار کم میباشد .
بررسی دو مورد اول کار سختی نیست ولی در رابطه با مورد آخر , لطفا سیم تلفنی که در مسیر منزل شما کشیده شده را بررسی فرمایید :
الف ) سلامت فیزیکی عایق سیم چک شود که آیا دارای سوختگی یا حتی بوی سوختگی میباشد یا خیر
ب ) سیم را از نظر سلامت مغزی یا هم سیم مسی بررسی فرمایید , آیا تغییر رنگ داده و سیاه شده یا خیر ؟
در آخر نوع سیم مسیر و تعداد انشعابات را در صورت امکان مشخص فرمایید.
دوست عزیز اینکه میگین به هر پورتی که دوس دارین کاملا اشتباه هست :n01: برای مثال بر اساس قانون ISP ها اجازه دارن پورت 23 رو ببندن و کسی هم نمیتونه اعتراضی داشته باشه . لطفا بفرمایید از چه پورت ها و پروتکل هایی قصد دارین استفاده کنین تا بهتر بتونیم راهنماییتون کنیم .نقل قول: