من خودم یه مدت هست که پینگم روی 100 اومده و قبلش بین 300 تا 350 بود که توی صفحه بازکردن تغییر خاصی رو ندیدم و فقط توی بازی آنلاین واقعا تغییر ایجاد شده و دارم راحت بازی میکنم !!نقل قول:
من خودم یه مدت هست که پینگم روی 100 اومده و قبلش بین 300 تا 350 بود که توی صفحه بازکردن تغییر خاصی رو ندیدم و فقط توی بازی آنلاین واقعا تغییر ایجاد شده و دارم راحت بازی میکنم !!نقل قول:
این بحث رو همینجا چالش کنید در مورد پینگ . منتها فقط بگم یه اینترنت خوب به نظر شما ( همه دوسنان ) چه جور اینترنتی باید باشه ؟
در کل دنیا ( به جز کشور عزیز ما :n21: ) مشخصه یه اینترنت خوب و سرعت خوب و کیفیت ( همون پینگ ) است.
یعنی اگه شما یه اینترنت 100 مگ در ثانیه داشته باشی ولی از اون طرف یه پینگ افتضاخ , بازم توی بازی ها لگ خواهید داشت.
خودم به شخصه امتحان کردم.
اون زمانی که هنوز اینترنت جواد نشده بود من با 128 نامحدود مخابرات ( که سرعت دانلودش 16 تا بود ) همیشه و بدون هیچ مشکلی به تمام سرورها و بازی ها وارد میشدم بدون هیچ لگی.
ولی الان همین سرویس 2 مگی که دارم رو حتی با سرورهای داخلی هم لگ داره که انگار داری کرایسیس رو با گرافیک آنبورد بازی میکنی . در اون حد لگ. ( البته معنای لگ رو هم باید بدونید چیه )
خلاصه اینکه یه اینترنت خوب رو همیشه در پینگش جست و جو کنید. سرعت همه چیز نیست.
من که متعجب هستم شما میگی تغییر خاصی مشاهده نمیکنی! cash مرورگرت رو خالی کن هر وقت پینگت به 300 رسید تفاوت رو متوجه میشی...نقل قول:
یا بقول دوستمون امید:نقل قول:
پـــینگ واسه استریم و پخش ویدیوهای آنلاین هم مهمه.
اگه بخوای یه ویدیو HD رو بتونی انلاین تماشا بکنی در اینجاست که پینگ خوب و بد مشخص میشه. اگه راحت و بدون وقفه پخش شد که یعنی پینگ خوب و پایینه.
در صورتی که اکثرا واسه ماها یه ثانیه نشون میده و بقیه اش رو باید تا هفته دیگه اش صبر کرد تا باز دوباره لود بشه.
مسیر سوپر آنلاین ترکیه از بقیه روز ها هم بهتر شده ! پینگ گوگل 114 !!! :n04::n01:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر کردید بهترین مسیرو بهتون دادن بقیه مسیرا کشکــــن؟نقل قول:
محتوای مخفی: .....
5-6 ماهی بود پینگ زیر 160 از های وب ندیده بودم :n02:نقل قول:
بالاخره از محدودیت 40 کیلو اومدم بیرون:n09: عجب محدودیت خفنی بود:n04: دهن آدم سرویس میشد:n02:
منم با اینکه سرعتم بالا نیست ولی پینگم خوبه. یوتوب رو مشکلی ندارم با ویدیوهاش
سرعت الانم !! 256 محدود هستا !! اشتباه نکنید!! حتی از 1 مگ ابولفضل سرعتش بیشتره:n02: