سلام
میدونم ربطی به تاپیک نداره. ولی خوب از اینجا شروع شد. راصد مارال فقط به شرکتها اینترنت میده؛ نه به اشخاص.
باید شرکت داشته باشیم؟
Printable View
سلام
میدونم ربطی به تاپیک نداره. ولی خوب از اینجا شروع شد. راصد مارال فقط به شرکتها اینترنت میده؛ نه به اشخاص.
باید شرکت داشته باشیم؟
يعني مثل همه جا درحال حاضر ip شما ديناميك هستنقل قول:
و باز مثل همه جا اگه IP استاتيك بخواي بايد هزينه اش رو بپردازي
البته فكر نكنم ip استاتيك به كار شما بياد:13:
نقل قول:
كي گفته؟؟ !!!
هم خودم و هم خيلي هاي ديگه رو ميشناسم كه كاربر خانگي هستند (مگه جديدا اينطور شده باشه)
شايد منظورش سرعت بالاي 128 بوده؛ كه همه جا همينطوره و بايد يه نامه از شركتي يا ... داشته باشيد.
این ای پی استاتیک به چه دردی میخوره و معمولا چه کسایی میگیرن؟نقل قول:
وقتي شما بخوايد هميشه يه ادرس معتبر تو اينترنت داشته باشي بايد ip تون استاتيك باشه
يه مثال خيلي ساده:
IP استاتيك مثل اين مي مونه شما يه شماره موبايل هميشگي براي خود داري كه هر كس در هر زمان مي تونه شمارو پيدا كنه و با شما صحبت كنه
ولي ip ديناميك مثل اين مي مونه كه شما هر روز كه موبايلت رو روشن مي كني مخابرات يه شماره جديد به شما بده و شما مجبوري كه هر روز به همه اطلاع بديد كه شماره تلفن جديد شما چي هست.
چون تو اينترنت معمولا اكثر كاربرها مهم نيستند (و كسي كاري باهاشون نداره) پس ip شما ديناميك هست
ولي بعضي ها به دليل كارشون نياز دارند كه ip شون استاتيك باشه :cool:
یک به چهارمون 90 تا 120 در وضعیت مطلوب ... البته توصیه میشه سراغ تعرفه های نامحدود نرین ، حجم دانلودتون بالا باشه سرویستون غیرفعال میشه ...نقل قول:
شما واقعا از طرف مبین نت هستی؟نقل قول:
اهواز چرا اینقدر داغونه؟؟ چرا من که 40 گیگ 1mb دارم باید الان با سرعت 12 دانلود کنم؟
نقل قول:
من فرم قراردادش را دانلود کردم که اینجور نوشته بود. تو سایتش هم هست.البته شاید منظورش فقط وایرلس باشه و ADSL را به همه بده.
تعرفه هاش هم میگه 512؛ آبونمان و یک گیگ ترافیک 19800 و هر گیگ روزانه 4800 و شبانه 1800 و ترافیک اضافه هرسه گیگ 12800. این یعنی چی؟
مثلاْ من ماهانه سه گیگ بخوام میشه 19800+1800+4800=26400 یا باید اشتراک را با بسته سه گیگی بخرم:19800+12800=32600؟
سرویس 1 مگ نامحدود سرعت دانلودش چنده ؟
من یه مودم مبین دارم که برای سری اول سرویس 512 یک ساله رو گرفتم. حالا مبخوام برای شرکتمون بازم از مبین سرویس بگیرم ولی 1 مگ نامحدود ، به نظر شما می تونم برای یک مودم 2 تا سرویس بگیرم و هر زمان که خواستم ID , Pass رو از تو کنسول تغییر بدم و از 1 مگ یا 512 استفاده کنم. اینطوری پول یه مودم اضافه رو هم نمی دم.؟؟؟