ببخشید اینجا سال سومی داریم؟
اگه داریم میشه بگید چند ساعت در روز مطالعه می کنید؟؟!
ببخشید اینجا سال سومی داریم؟
اگه داریم میشه بگید چند ساعت در روز مطالعه می کنید؟؟!
ببخشید منظورتون از اینکه چند هفته دیگه منتشر میشه چیه؟مگه با کتاب الانش فرق داره؟؟نقل قول:
منظورم حساب ديفرانسيل و انتگرال بود تستش شهريور بود فكر كنم منتشر شد ولي اموزشيش اوايل ماه اينده بايد منتشر بشه!البته اشتباه از من بود!كلا منظورم در مورد حساب ديفرانسيل بود وگرنه حسابان تغييري نكرده!نقل قول:
نادر این چیزی که تو میگی فکر کنم منتشر شده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظر من فار رو بگیر. آموزش الگو انقدر زیاد توضیح داده و وقتگیره که نمیرسی همشو بخونی و اگه هم خوندیش دیگه وقت نمیکنی تست بزنی.نقل قول:
اما آموزش فار کامل و کافیه.
نميشه در مورده كتابايه يه انتشاراتي نظره كلي داد....هر انتشاراتي كتابايه خوب و بد دارهنقل قول:
اره جلد يك اومده!من كه گفتم يه نگاه بنداز حالا هر كدوم رو بگيري انچنان فرقي نميكنه!ولي اين فار رو من جديدا اين جا دارم ميشنوم!ولي نشر الگو غالبا ميگن خيلي خوبه!مختاري هر كدوم رو گرفتي تنها بخون اسير نام كتابها نباش هيچ كدوم معجزه نمي كنن!سعي كن تست هم بزني نكاتي هست كه تنها با تست زدن ميشه فهميدشون!قرار نيست با خوندن موضوعي بتوني مثل اب خوردن تستاش رو جواب بدي!بايد انقدر تست خراب كني جواباش رو نگاه كني و نكاتش رو ياد داشت كني كه زمان كم بياري!نقل قول:
دوستمون گفتن نمي شه راجع به يه انتشارات نظر كلي داد !
اما من نظراي كلي راجع به انتشارات مختلف مي دم و تا آخر هم پاش هستم و بحث مي كنم راجع بهش !
الان ببينيد دوستان ، نشر الگو فوق العادس ، اما اگه تو زمان نامناسبي كتاباش رو بخوني به نيستي بند مي شي تو اون درس !
از دبيراي ادبيات آشنا با كتاب ها بپرسيد ، مي گن كلك معلم آرايه هاي ادبي ـش فوق العادس ، بگيرين بخونين ، كار كنين ، اونو كه خوندين بياين نشر الگو رو بخونين !
اين يه مثال بود ! ( اما صحت داره از نظر من )
تست هاي نشر الگو ترتيب خاصي داره ( ما نمي فهميم ، مؤلف هاش اينكاره هستند ) ، اگه تست هاشو خودتون حل كنين و بزنين معنيش اينه كه تكميلين تو اون مبحث !
اما مثلاً گاج ، گاج سبز محوري ادبيات و عربي ـش رو ببينيد ! هيچي كم نذاشته و ٢٠ ـه و ... آره آره همش قبول ! اما بدترين شرايط براي يه كنكوري ورق هاي نازك و زياد و جلد داغون ـه گاج ـه !
كتابش فوق العاده هستش ، قبول ، اما براي كسي كه اونو بخونه و حداقل ١ جلسه از دبير جلوتر باشه ، يا لااقل سال دوم دبيرستان آخر سال اين كتاب رو كامل ـ كامل خونده باشه !
بزرگترين اشتباه ---> فردي سال سومي ، به دليل ضعف تو ادبيات دوم ، مي ره گاج سبز دوم دبيرستان مي خره !!!
تو كنكور سوأل مي أد كدام گزينه نشانه از وحدت وجود دارد ؟؟؟ اصلاً تو بگير كتابو سياه كن ، گاج رو كامل حفظ باش !
نه اون ٤ تا بيت تو گزينه هاي كنكور از تو كتابه ، و نه حتي تو نمي دوني وحدت وجود چيه !!!
حالا در كل خودم كه كسي نيستم ، كوچيك همه و مخلص جمع !!! سومي هم هستم ! ( اما با اين چيز ها زياد درگير بودم )
اما با اين حال يه پيشنهاد دارم ، ظرز آشنايي ما با كتاب هاي كمك درسي هم اشتباه بود ! دوستان هيچي جزوه ي معلم و توضيحاتش نمي شه ! كتاب هاي كمك درسي فقط و فقط ز فقط به عنوان يه منبع سوألي خوب هستند !
با تشكر
بچه ها کتابی داریم ک آزمونهای جامع ریاضی کنکور داشته باشه ؟ منظور مطابق سر فصل های کنکور سراسری و شرایطش ( 55 سوال و 85 مین وقت و ... ) ! یه چیز مثل پله آخر اختصاصی فــار !!
دوستان برای جبرواحتمال از چه منبعی استفاده می کنید؟