سلام ... بستگی به تعداد واحد نظری و عملی و کل واحد هر ترم داره ! به طور میانگین بین 300 تا 500نقل قول:
در کل اگه پولش رو داری برو آزاد ، آسون تره از همه لحاظ!
Printable View
سلام ... بستگی به تعداد واحد نظری و عملی و کل واحد هر ترم داره ! به طور میانگین بین 300 تا 500نقل قول:
در کل اگه پولش رو داری برو آزاد ، آسون تره از همه لحاظ!
به گزارش پایگاه خبری دانشجویان پیام نور : دکتر توکلی، سخنگوی سازمان سنجش گفت: ۹۲۰ هزار داوطلبی که در آزمون سراسری حضور داشتند و حتی قبول هم نشده اند، می توانند در مرحله تکمیل ظرفیت شرکت کنند.
وی افزود: حتی کسانی هم که موفق نشدند در آزمون سراسری ۹۲ شرکت کنند می توانند به عنوان متقاضیان بدون آزمون، (بر اساس سوابق تحصیلی) در این مرحله انتخاب رشته کنند.
سخنگوی سازمان سنجش، به بیش از ۲۰۰ هزار ظرفیت خالی دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی اشاره کرد و گفت: همه این ظرفیت، شامل رشته های بدون آزمون است و داوطلبان در این رشته ها بر اساس معدل پذیرفته خواهند شد.
دکتر توکلی، با بیان اینکه این رشته ها فقط شامل گروه های ریاضی و فنی و علوم انسانی می شود، گفت: بیشتر این ظرفیت به دانشگاه پیام نور و موسسه های غیرانتفاعی مربوط است و شامل دوره ای روزانه یا شبانه دانشگاه های دولتی نیست.
سخنگوی سازمان سنجش آموزش تصریح کرد: داوطلبانی که در آزمون سراسری پذیرفته شده اند، اما می خواهند در مرحله تکمیل ظرفیت، نام نویسی کنند، در نظر داشته باشند که در صورت پذیرفته شدن در این مرحله، قبولی قبلی آنان مردود خواهد بود.
توکلی افزود: نام نویسی از متقاضیان مرحله تکمیل ظرفیت کنکور، از ششم آبان ماه ۱۳۹۲ آغاز خواهد شد و پذیرفته شدگان برای نیم سال دوم تحصیلی، در کلاس ها حاضر خواهند شد.
حالا آقا منی که کار میکنم و توانایی آزاد و هم ندارم مجبور به انتخاب پیام نور شدم بعد از مدت ها اینجوری که داری می گی پس یه 12 سالی می مونم تو پیام نور:n02:نقل قول:
من فقط مدرک برام مهمه نمرات و اینا اصلا مهم نیست رشته مهندسی سخت افزار خوبه؟
:n02:
دانشجوی پیام نور هم میتونه توی این تکمیل ظرفیت شرکت کنه؟
باید از رشته قبلی خودش انصراف بده دیگه درسته؟؟
................
راستی این آزمون بند ج از معدل کُل کم کرد. با اینکه تغییر رشته ندادم!!
نقل قول:
برای اینکه اون نمرات تو معدل تاثیر نذاره ، برو پیش کارشناس رشه ت ، بهش بگو اون درس ها رو برات کد3 بزنه !
پیام نور با سوابق قبول شدم
هنوز ثبت نام نکردم
الان باید چکار کنم
صفر تا صد چکار باید کنم ؟
رفتم. نیم ساعت هم براش توضیح دادم. گفتم این درسهایی که امتحان دادم اصلاً جزو رشته ام نیست. ولی گفت نمیتونم نمرات رو حذف کنم. دست ما نیست. حالا که دو ترم خوندی، میتونی جبران کنی!!نقل قول:
به همین راحتی 2 نمره از معدل کُلم کم کردن. دو ترم رو با چه علاقه ای خوندم. دیگه کلاً از رشته و دانشگاه دل زده شدم...
چرند گفته ... ! البته میتونم بگم جک سال 92 رو گفته !نقل قول:
معلوم آدم بیسوادیه .... !
برو پیش مسئول برنامه ریزی مرکزتون ... بهش قضیه رو بگو خودش برات ردیف میکنه !
بعضی آدم ها اینقدر بی مسئولیت و بی سوادن که آدم شاخ در میاره چطوری به عضویت دانشگاه در میان ... !
خدمت شما : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ثبت نام 30 ام شروع میشه از طریق سایت
از کدوم قسمت سایت ؟
مدارک باید پست کرد الان ؟