خبري نشد؟:31:نقل قول:
Printable View
خبري نشد؟:31:نقل قول:
سلام دوستان من تازه ps3 خریدم . اگه دیگه -- نمیشه ... برم همین الان بفروشم . و ایکس باکس 360 بگیرم چون بازی فیفا 12 تو راه ؟؟؟؟؟؟؟؟
راهنمایی کنید. ممنون
تو که تازه ps3 خریدی!!:31: بازم میخوای بفروشی؟!!نقل قول:
اگه نظر منو میخوای میگم GT 5 رو ولش کن بیا این Forza رو بچسب مخصوصا با این بازیایی که واسه کینکت میخواد بیاد واقعا حیفه! (هر چند میدونم اصلا از ریسینگ خوشت نمیاد:31:)
آقا من هارد Western خریدم این فرمت Fat32 نداره ... فرمتهای NTFS و exfat داره
exfat همون fat32 هستش> چیکارش کنم؟
اگه نظر منو میخوای میگم GT 5 رو ولش کن بیا این Forza رو بچسب مخصوصا با این بازیایی که واسه کینکت میخواد بیاد واقعا حیفه! (هر چند میدونم اصلا از ریسینگ خوشت نمیاد:31:)[/QUOTE]
شما که ایکس باکس داری . نمتونی بفهمی لذت بازی انحصاری ps3 چیه . ولی اگه کپی خورش نشه چرا ......پول بازی ارجینال رو ندارم
من تازه ps3 خریدم . اگه دیگه -- نمیشه ... برم همین الان بفروشم . و ایکس باکس 360 بگیرم چون بازی فیفا 12 تو راه ؟؟؟؟؟؟؟؟
راهنمایی کنید. ممنون
نقل قول:
شما اگه دوست داری بازی های جدید رو بدون معطل کردنشون بازی کنی خوب بهترین گزینه xbox 360 هست.
---------- Post added at 08:37 PM ---------- Previous post was at 08:34 PM ----------
اگه تا یه ماه دیگه فریمور های بالاتر -- نشن ps3 ام رو میفروشم یدونه 360 میگیرم!!!
چاره چیه :19:
آقا یکی منو کمک کنه
هاردم usb3 نمیشناسه باید چیکار کنم؟ Western هاردم
این نرم افزار رو دانلود کن:نقل قول:
کار کردن باهاش خیلی راحته ولی فقط رویه Xp کار میکنه...........کد:http://support.wdc.com/download/external/ExtFat32_v2.00.zip
اگه سون یا ویستا دنبال نرم افزار Swiss Knife بگرد.........
ميخواي وصلش كني به ps3 نمي شناسه؟:31:نقل قول:
نه نمیشناسه... چیکارش کنم؟نقل قول: