سلام دوست عزیز ...
میدونید چیه ؟؟؟ ... راستش تنها کسی که به من گفت : برو ... تحت تعقیبی !!! فقط یکی از سربازهای دژبانی بود که موقعی که دیگه افسر رسمی دژبانی ازم گذشت کرد و اجازه داد برم ، موقعی که داشتم از ساختمان دژبانی خارج میشدم که دیگه برم اون سرباز دژبانی این حرف رو بهم زد! و من هم گفتم ممکنه برام پرونده درست کرده باشن و لیست برام درست کرده باشن! و این سربازه هم خواسته بگه که از این به بعد تحت تعقیبی !!! چون آخه موقعی که من عکس گرفتم و اونها متوجه شدند همون سربازه که بعدا بهم گفته بود تحت تعقیبی ، من رو برد داخل دژبانی داخل اتاق پیش افسر رسمی دژبانی و اون کارت گواهینامه من رو به عنوان مدرک شناسایی ازم گرفت و داد به سربازش که بزنه تو سیستم و استعلام بگیره ( البته این کلمه استعلام رو از خودش شنیدم اما دیگه نمیدونم منظورش فقط استعلام بووود یا چیز دیگه !!! ) بعدش هم به من گفت بیرون از اتاق باش ... چند لحظه بعد صدام زد و بعد از اینکه بهم گفت این کار جرمه و ... این حرفا ، بهم گفت این سری میبخشم شما رو ... بعدش هم موبایلم و کارت شناسایی من رو بهم تحویل دادن و البته سربازش که اطلاعات من رو تو سیستم زده بود بهم گفت : سرعت بالا داشتی و ... از اینجور حرفا !!! از این به بعد آرومتر رانندگی کن !!! ... که من هم بهش گفتم ممکنه جایی تند رفتم و دوربین ثبت کرده باشه! آخه مگه اینا به سیستم پلیس وصلن ؟؟؟ برام سواله ؟! یعنی همینطوری از خودش یه چیزی گفته ؟؟؟
ضمن اینکه : من میخواستم بدونم وقتی اطلاعات مدرک شناسایی من رو تو سیستم زدن میخواستن برام پرونده ای تشکیل بدن یا فرمی تشکیل بدن ؟؟؟ یا اینکه فقط میخواستن استعلام از وضعیت پیشینه و سابقه من بگیرن و روال همیشگی شووون همینه ؟؟؟ شما میدونید ؟