فک میکردم خط تلفنم خیلی بد باشه!
حالا میفهمم چه عالیه!
SNR:34
Attenuation: 22:n24:
نگو اون نامردا سرعت رو برام کم بسته بودن!
Printable View
فک میکردم خط تلفنم خیلی بد باشه!
حالا میفهمم چه عالیه!
SNR:34
Attenuation: 22:n24:
نگو اون نامردا سرعت رو برام کم بسته بودن!
با این یه GIF هم بخوای ببینی 5 دقیقه طول میکشه! GIF اچ دی البته! :n09:نقل قول:
آقا اگه تا الان مشکلتو برطرف نکردی فکر کنم مشکل از VPI و VCI باشه. کرج معمولا 0-59 هست ولی اگه جواب نگرفتی بذار روی 0-35 .نقل قول:
نویزت هم خیلی بالاست. 1-2 صفحه پیش به چند تا از دوستان توضیح دادم چه کارهایی میشه برای کاهش نویز انجام داد.
ممنون از اطلاعات کامل و عالی تون. در مورد گذاشتن اسپلیتر هم روی این خط اصلا گوشی تلفن نذاشتم با اسپلیتر هم قبلا امتحان کردم ولی زیاد تغییری نمیکنه نویز.نقل قول:
اگه تلفن به خط وصل نباشه اسپلیتر لازم نیست دیگه.... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
شرمنده داداش یه توضیحی مختصری میدی اینو ، نمیدونم چیهنقل قول:
یا اگه کسی دیگه هم میدوه جواب بده
صبح کارشناس اومد مودم رو کانفیگ کرد پورت رفت رو 4 مگ
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG][/QUOTE]
دوستان صبح پورتم رو 4 مگ بود غروب که تیر برق کوچه مون روشن شد اینترنتم واسه چند دقیقه قطع شد بعد که وصل شد پورتم چند ساعتی هست اومده زیر 2 مگ !!! یکی از دوستان پارس آنلاینی بود یا صبانتی همین مشکل تیر برق رو داشت بعد مشکلش حل شد لطفا راه حل شو به من بگه ممنون
وضعیت همین الان:
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
تنظیمات PPPoE بر روی مودم های ADSL
کسی است
راهی برای دور زدن محدودیت shaping
محدودیت throttling بدونه؟
میدونه بگه ثواب داره.:n01:
بیشترین میزان سرعت من در روز با سرویس 2 مگ محدود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شبا هم همین قدره؟؟؟؟؟؟نقل قول:
خب اقا ماهم سفارش دادیم 512 5گیگ شنبه بیاد مدارک رو بگیره.حداکثر فکر میکنید پارس آنلاین چقدر طول بده برا راه اندازی سرویس؟ مخابرات منطقه ما که بچه خوبیه زیاد اذیت نمیکنه.گفت کارشناس میاد برا نصب هزینش جداست؟ اصن یادم نبود ازش بپرسم.اگر نخوایم از اون مبلغی که گفته کم میشه؟!:n13: کانفیگ که کاری نداره الکی معطل اون نشیم :n02:
کاشکی اینجوری بود .از سرور خارجی که دان میکنم سرعتش پایینه اما با سرور داخلی بین 700تا 800 هست (البته همینم بگیرنگیرداره) اما چند مدت پیش سرعت سرور خارجی بالاتر بودنقل قول:
این وضعیت دانلود رایگان تا سه روز پیش من هستش .امروز که تقریبا دو برابر هست یه چند گیگی از سرور داخلی بود .شاید اگه همش از سرور داخلی بود از این بیشتر هم میشد
داداش من شنبه حضوری رفتم دفتر کرج مدارک رو دادم چهارشنبه خط رانژه شد امروز صبح هم کارشناس اومد مودم رو کانفیگ کردنقل قول:
Sent from my ASUS K00S using Tapatalk
میشه بگم کارشناس نیاد؟! کانفیگ که کاری نداره ! هزینش رو کم میکنن یا نه ؟!:n13: فقط یه کانفیگ میکنه میره؟ یه روز هم اونجوری علاف میشیم که :n27: اصن یه ترس خیلی زیادی دارم که شبانه اینجا هم وضعیت داغون باشه :n28: خدایا بخیر کن :n30: یه هفته هم که نت ندارم با این حساب :n14:نقل قول:
اقا بالاخره یکی جواب ما رو بده چه فرمی پر کنیم تا پارس تو شهرمون سرویس بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:n13 :
از کی تا حالا روی 16 مگ می بندن؟ مال ما که 9 مگ بوده از اولش روزا سرعت یه مگه شبا صد کیلو !!
اقا داریم نزدیک میشیم به ساعت رایگان ساعت 2 دوستان لطف کنن بتست بزارن طی ساعت مختلف ببینیم چجوریاس.:n16:
حدود یک ماهی میشه البته بستگی به خطتون داره که میکشه یا نه مثلا برای من روی 12 بستننقل قول:
دوستان یه موردی هست! خیلی هم اگه خطتون را بالا ببندند وقتی سایتی رو یا ویدیویی رو باز می کنید ولی میخواید متنش رو سریع بخونید و ببندید یا مقداری از ابتدای ویدیو رو ببینید بهتون فرصت نمیده و همشو لود می کنه و حجمتون به فنا میره! یکی از دلایل اصلی که خط رو بالا میبندن همینه! اگه همون سرعت رو شب هم بذارن براتون اون وقت میشه روش فکر کرد. :)
میگم چطوره همه روزا با دایال آپ کانکت بشیم؟نقل قول:
هزینه کانفیگ رو به زور از همه میگرفت قبلا الانو نمیدونم حتی اگه خودت کانفیگ میکردی.نقل قول:
دوستان این جریانش چیه؟ یکی میتونه مختصر توضیح بده؟
نقل قول:
شما port forward کنید ببنید چه میشه. یا port trigger
نقل قول:
اگه تهرانی،مرکز مخابراتیت کجاست؟!نقل قول:
اگه بخوای یه پورت رو روی کامپیوترت باز کنی باید بری تو مودمت اون پورت رو اصطلاحا فوروارد کنی و الا نمیشه چونکه مودم NAT داره .... بیشتر برای کسایی هست که میخوان تو گیم آنلاین هاست بشن(یعنی سرور گیم درست کنن)....نقل قول:
پورت تریگر هم مثله همون فوروارده منتها داینامیکه به درد یه سری پروتکل های خاص میخوره(حالشو ندارم توضیح بدم دقیق یعنی چی :n02:)
آره دیگه سرعت بالا بدون حجم خیلی فایده ای نداره... البته مصرف با سرعت بالا اونقدرا تغییر نمیکنه بیشتر مسئله اینه که اگه شما حجم نداشته باشی چطور میخوای از اون سرعت بالا استفاده کنی؟.... مثل اینه که یه پورشه داشته باشی که بنزین نداشته باشه :n02: صد رحمت به همون پراید خودمون....نقل قول:
جانم؟؟؟ :n04:نقل قول:
محتوای مخفی: ...
هزینه کانفیگ رو بخوای نخوای میگیرن زوریهنقل قول:
ولی شما میتونی یوزر و پسورد رو بگیری خودت کانفیگ کنی که دیگه یه روز علاف نشی
آقا در مورد بستن خط روی 16 مگ. الان خط من رو 16 مگ هست ولی واقعا چه فایده داره. اصلا روی 160 مگ ببندن چه فایده وقتی پهنای باند ندارن یا از اکانتینگ محدود می کنند .
شبانه هم داغون هست. روزانه هم اگر بخوای دانلود کنی باید فرت فرت حجم بخری. یک بازی دوسر باخت برای کاربر و دوسر برد برای پارس آنلاین.
بچه ها کسی راه حلی در مقابل محدودیت پارس آنلاین در رابطه با تورنت نداره؟ راهی که بتونم باهاش از تمام سرعتم در تورنت استفاده کنم
سرعتم بد نیست ولی با دانلود از تورنت پیر میشم در حدی که حلزون سرعتش بیشتره
سایتی برای تست محدودیت shaping & throttling :n06:نقل قول:
قسمت Transparency
محتوای مخفی: قسمت محبوب مدیریت ترافیک در شبکه!
محتوای مخفی: ...
این جمله که تو سایت پارس زده یعنی چی کسی می دونه؟
"سرویس های نامحدود1024Kbpsو2048Kbpsنیز با هدیه سرویس نامحدود ارائه خواهند شد."
این هم برای شما میگذارم که از ته دل بخندید ! قرار داد که تموم بشه فلنگ میبندم ومیرم
سلام خدمت همه اساتید.یه نگاهی هم به اینترنت ما بندازین چون تو روز سرعت تا 450 میره بعد میاد رو 10 دوباره میره بالا و میاد پایین اصن آدم اعصابش خورد میشه.:n03:
خطت مشکل نداره روی 4 مگ بسته شده اگه بالاتر میخوایی باید زنگ بزنی پشتیبانی تا 17 مگ میکشهنقل قول:
اون بالا پایین رفتم هم بهش دندون اره ای که متخصصش netstat هست که اگه اومد برات توضیح میده:n02:
چرا پست بنده خدا پاک شد؟ یعنی همش تبلیغاته ؟ واقعی نیست؟:n13::n27:
مرسی بابت لینکای خوبی که ارسال کردی....:n11:نقل قول:
البته محدودیت ترافیک یوزنت یا تورنت و .... در واقع همون shaping هست..... که بهترین راه دور زدنش هم همون چیز.پی.ان خودمونه...:n26:
قضیه این shaping اینا چی هست دقیقا؟ یعنی با هیتلر شکن میشه محدودیت سرعت شبانه رو درست کرد؟!؟!:n13:نقل قول:
هیچی.....نقل قول:
یعنی ISP میاد سرعت یه سری سایتای خاص یا یه سری برنامه ها رو محدود میکنه... مثلا سرعت تورنت رو محدود میکنه یا اینکه میاد سرعت دانلود از اکسپرس لیچ رو کم میکنه... پارس آنلاین یه مدت اینو گذاشته بود ولی به نظر من یه یک ماهی هست که دیگه ورش داشتن.....
روی سایر سرویس هانقل قول:
کلیک کنید.
برای نمونه 1 مگ نامحدود اینطوری :
تا 80 گیگ اول دریافتی سرعت 5 مگابیت داری.
40 گیگ بعدی سرعت 3 مگابیت
بعدش سرعتت میشه 1 مگابیت.
خب بگو سرعتش کم بود ! :n02:نقل قول: