سلام
الان توی تایپیک صبا ، از شبانش دارن ایراد میگیرند(اگر ساعت شبانش هم 3 تا 7 باشه که خیلی ستمه:31:)نقل قول:
Printable View
سلام
الان توی تایپیک صبا ، از شبانش دارن ایراد میگیرند(اگر ساعت شبانش هم 3 تا 7 باشه که خیلی ستمه:31:)نقل قول:
من از محدودیت دوباره در اومدم . دیشب سرعت از ساعت 1 60-70 بود :31: ولی فکر کنم مال دورم . چون دیروز دورم تمدید کردم :31::20:
پس بگو چرا من دیشب محدود بودم:31:
حالا امشب ببین چطوره؟نقل قول:
سلام مراقب باشید
تمام کارکنان شرکت های دیگه بسیج شدن مشتری های شاتل رو روی هوا بزنن
مثلا با تعداد پست تک رقمی گفته باشم
خوبه حالا رو اسم طرف بری میتونی تمام سوابقش رو ببینی طرف 20 تا پست داده 19 تاش از شاتل تعریف کرده ما هم که بوووووووووووغ
البته هر چند دیگه نیازی به این کار نیست . مخابرات هم از شاتل بهتره
امروز از شاتل زنگیدن که چرا داری سرویست رو قطع میکنی؟ خیلی جلوی خودم رو گرفتم هیچی نگم :9:گفتم به خاطر محدودیت دانلود شبانه
گفت نمیخوایید سرویستون رو عوض کنید؟ خندیدم گفتم چی بگیرم ؟ روی سرویس آرت هم محدودیت بستید .
یه هو گفت : اگر آرت بگیرید محدودیتش کمتر از سرویس حجمیه :18:
منم گفتم ممنون که بالاخره یه نفر تو این شرکت قبول کرد که شرکت داره محدودیت اعمال میکنه .
اما من دیگه دارم میرم:21:
من چند روزه محدودم
دیشب وسط وبگردیم که سرعت خیلی هم پایین بود گفتم بزار بزارم رو دانلود! یه خورده گذشت سرعت رفت روی 250......
بچه های محلمون که شاتل دارن میگن مال ما هم ساعت 3 به بعد سرعت میره بالا
چیکار کنم دیگه محدود نشم؟؟
حمله کنیم دانلود کنیم و چند روز محدود باشیم بهتره؟؟؟ یا کم کم دانلود کنیم حدودا ماهی 10 گیگ؟؟؟
یه ترفند بود می گفتید نا مرتب دانلود کنید ساعات متفاوت و حجم های متفاوت ... با این ترفند ماهی 10 گیگ بیشتر میه دانلود کرد
اگه نشه بیشتر از 10 گیبگ در ماه ، فکر کنم حمله کردن بهتره ، یعنی من از اول خرداد تا 15 هم 23 گیگ دانلود کردم و 5 روز هم محدود بودم !!!!
اگه همین روند باشه خیلی خوبه !! یعنی تقریبا ماهی 35 گیگ راحت ! و تقریبا ماهی 5 روز محدودیت ....
اگه زمان محدودیت هاش رو بیشتر نکنه
چرا من تولدم پریروز بود ، ترافیک بهم نداد!!!
بچه ها مال من رفته رفته داره هم پینگش هم سرعتش میاد پایین الان 15 روزه فعال کردم 2 گیگ دانلود داشتم :44:
حالا نمیگم ها بده چون قبلا شرکت دیگه میگرفتم اون اصلا شبانه رایگان نداشت سرعت 1 مگ رو با 25 دان میکرد ولی بازم ظلمه که هر روز سرعتم کمتر بشه
سلامنقل قول:
بستگی به استفاده تون از نت داره. اگه فقط دانلود میکنید و کم شدن سرعت در روز و شب واستون زیاد اهمیت نداره شاید روش خوبی باشه :46:
تماس بگیرین بگین چرا هنوز هدیه تون رو ندادن. معمولا چند ساعت بعد اقدام میکنن. تماس میگیرن تولدتون رو تبریک میگن و همینطور گیگ هدیه.:46:نقل قول:
فعلا مخابرات از همه جا بهتره! این شاتل همه از مخابرات سرویس میگیرهنقل قول:
نقل قول:
داداش شما از كدوم شهري كه 3 به بعد 250 ميشه؟
ISP مذخرف تر از صبا ندیدم!نقل قول:
ببینید دوست عزیز شما نمی تونین Isp بهتر از صبانت تو اکانت شبانه پیدا کنین چون واقعا عالی هست ...
2 هفته هم می شه تمام پورت ها به 2 مگ ارتقا پیدا کرده و ریت دان شبانه فیکس روی 230 هست البته اگر سرور که لینک مربوز به اون هست قوی باشه ....
من خودم 3 ماه پیش شاتل داشتم حالمو دیگه بهم زده بود انقدر افتضاح بود ...
حالا سرعت هیچ پینگش که دیگه وحشتناکه تو تمام ساعت برای من روی 300 بود ...
اما صبا همین الان که دارم این پست رو می زنم 160 هست ....
پس برگرد صبا ....
یعنی آشغاله خالص!
شما صبر کن بعد از 3 ماه ببین چه نت بیخودی بهت میدن بعد بیا بگو خوبه!
گول این صبا رو نخورید که هر روز یه قری میاد!
قمنقل قول:
البته این 23 گیگ که گفتم به همون سرعت معمولی 60 توی 15 روز گرفتم که سه روزش این اتفاق افزایش سرعت افتاد
یه شب من بیدار شدم دیدم 3 گیگ دانلود کرده !!!(البته سرعت ساعت 1 به شدت کم میشد و به گفته ی بچه ها ساعت 3 سرعت میره بالا)
فرداش هم همین اتفاق تکرار شد!!
پس فرداش محروم شدم!!! و سرعتم 3 بود!
تا دیشب که ساعت تقریبا 3.5 یا 4 بود زدم رو دانلود دیدم با سرعت 250 داره میره - تا صبح 800 مگ گرفت
الان باز اومدم میبینم سرعت پایینه !!!
الا ساعت 2 هست ! نمی دونم علش به خاطر محرومیت هست؟؟؟ یا همون اتفاق که میگفتم سرعت اول نیمه شب کمه و حدود 3 به بعد زیاد میشه.
آره منم شنیدم صبا سرعتش رفته بالا ولی میگن موقتیه و تبلیغاتی !! خدا کنه پایدار باشه، چون باید یه جایگزین برا شاتل پیدا کنم با این محدودیت هاشنقل قول:
اینم آخر سرعت امشب من!!............ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظرتون شاتل به عدد 007 خیلی علاقه داره یا من جمیز باند بودم و خودم نم دونستم:39:
شما که خوبی ما الان جز اون 4% باقی مانده ایم :دی
Z-
دوستانی که تازه از شاتل سرویس گرفتند کمی صبر کنن وقت برای تعریف و تمجید زیاد هست؟ از صفحه 1738 پارس آنلاین :
البته مورد دوم رو قبول ندارم چون اگر همه رو با یکدیگر شیر هم بکنن بالاخره سرعت باید (هنگام محدودیت ) یه نوسانی داشته باشه که من یک همچین چیزی ندیدم و بیشتر از 6 کیلو نشدنقل قول:
اون زمانی که من حدود 1سال و نیم مشترکشون بودم، این چیزها رو در مورد دانلود شبانه فهمیدم:
به نظر من شاتل برای کاربران سرویش های حجمی دو نوع محدودیت برای ساعات رایگان شبانه داره:
1-وارد کردن افراد با دانلود زیاد در یک لیست سیاه! البته کسانی که برای اولین بار سرویس می گیرند و یا کسانی که سرویسشون رو عوض یا تمدید می کنند، اگه چند شب هم پشت سر هم دانلود کنند چند وقت بیشتر طول می کشه که به لیست سیاه بپیوندند، و وقتی به لیست سیاه بپوندند، در دفعه ی اول چند روزی از ساعت 1 تا 3 سرعتشون از 3 کیلوبایت بر ثانیه بالاتر نمی ره و از ساعت 3 تا 8 درست می شه. اگر بازم دانلود رو در ساعات 3 تا 8 ادامه بدن، کلا محدود می کنند و باید چند شب اصلا دانلود نکنی تا درست بشه. حالا اگه مثلا سرویس بلند مدت مثلا 6 ماهه یا 1 ساله داشته باشی و به لیست سیاه بپیوندی حتی اتفاق افتاده بیش از یک ماه محدود بشی!
2-محدودیت دیگه ای که شاتل داره اینه که به گفته ی خودشون، کاربران پر مصرف رو با هم شیر می کنند و به نسبت دانلود با افرادی که شبیه خودت دانلود کردن اشتراک گذاری میشی. این یعنی اگه همه ی دانلودر ها رو با هم شیر کنه سرعت دانلود آنها حدودا تک رقمی خواهد شد و پینگ شدیدا افتضاح. در عوض کاربرانی که حرفه ای دانلود نمی کنند و سالی یک بار به این کار دست می زنند، میگن بابا عجب سرعتی و ...!
نتیجه ی اخلاقی: اگر شبها دانلود ندارید و کاربر کم مصرف هستید شاتل انتخاب خوبی برای شما هست اما اگه مثل من همیشه در حال دانلود هستید، دور شاتل رو خط بکشید، اما اگه به دلایلی از جمله پشتیبانی نشدن منطقه ی مخابراتی توسط شرکت های دیگه مجبور به استفاده از سرویس های شاتل هستید، یه این نکته توجه کنید: هرگز بیش از 3 ماه سرویس خود رو شارژ نکنید!
این بود چیزی که من در مورد شاتل یافتم، البته ممکنه بستگی به منطقه مخابراتی سختگیری های شاتل بیشتر و کمتر باشه و در همه جا یکسان نیست.
من تمام مدت محدودیت دانلود نمیکردم بقیه دوستان هم همین رو گفتند پس پر واضحه که ما رو با یک نرم افزار محدود میکنند نه شیرینگ
نقل قول:
سرعت دیشب 7-8 بود 1 به بعد :31: فکر کنم 3 به بعد درست میشه . ولی دیشب نشد تست کنم ! :31:
نمیشه گفت کدوم شرکت بهترین همه چی بستگی به مرکز مخابراتی مون خلوتی و شلوغی اون مرکز مخابراتی داره پس دعوا نکنید؟ :31:
سلامنقل قول:
خیلی هم معلوم نیست. دیشب هم تست کردم ببینم وضعیت چطوره! تو نگو هنوزم محدودیم:31:
کاملاً موافقم! چه اصراری هم دارن که بگن به صورت شیرینگه! :13:یه متنی دارن ، به محض اینکه از سرعت شب حرف بزنیم، Ctrl+C ـ Ctrl+V میکنن :31: (توش حداقل 1 بار نوشته شیرینگ!:31:)نقل قول:
واقعاً ما رو چی فرض کردن؟:13::9:
شاتل بیام؟بچه ها؟یا پارس یا صبا
من 1 سال شاتل بودم ولی محدودیت ندیدم مشترک کم مصرفم چه کنم؟:ی:31:
سلام عزیزنقل قول:
اگه زیاد دانلود ندارید شاتل خوبه چون محدود نمیشین و مشکلی هم نیست. :46:من الان 2 ساله شاتل دارم به غیر از محدودیت بقیه چیزاش خوبه. سرویس های آرت هم اصلا طرفش نرو :31:
صبا رو نمیدونم ولی پارس آنلاین قبل شاتل داشتم خیلیییی قطعی داشت. یه شایعاتی مبنی بر گیگ دزدی هم در موردش هست که خدا میدونه درسته یا نه :20:
:11:
نقل قول:سلامنقل قول:
در ادامه ی حرف این دوستمون
از مخابرات هم غافل نشو (شنیدم مخابرات قم خوبه و احتمالا گیگ های مصرف نشدت هم به دور بعد میره )
كسي از رشت adsl مخابرات گرفته؟ وضعيتش چطوره؟
من دانلود زیاد نمیکنم.میخوام از شاتل سرویس بگیرم.
سرویس های اکو 128 و 256 و 512 روز و شب روی چه سرعتی بسته شده اند؟؟
اگه همشون رو 2 مگ بسته شدن خوب همون 128 رو بگیرم چه کاریه پول بیشتری بدم؟؟
آره دوستم سرعت تو روز روی 2 مگ بسته شده سرعت هم بالای 100 میره با 128 ولی بگم ها همه جا بستگی به مراکز مخابراتی شهرتون داره ولی 128 آره خوبه اون 256 و512 وقتی سرعت و تفاوتشو با 128 احساس میکنی که ساعت شلوغی باشه سرعت ها واقعی بشه .... ولی در کل چون دانلودر نیستی من بهت شاتل رو پیشنهاد میکنم چون واقعا خوبه .....
سرعت شبانه بستگی به دانلود مصرفی رایگانت و بازهم مخابرات و شهرتون بستگی داره .....
موفق باشی ....
وا وقتی راضی بودی دیگه چرا می پرسی ؟ :20: خوب با این تعریف خودت پس شاتل بگیر دیگه :31:
سلامنقل قول:
اول ببین مخابرت منطقتون سرویسهاش چجوریاست. اگر بدتر از شاتل بود که هیچ . و اگر فقط روزا کار میکنی و شب هم دانلود نداری شاتل هم خوبه. اول مخابرات رو چک کن:21:
مسخره تر از شاتل و کلا اینترنت ایران دیگه هست؟ این الان وضع 1 ماهه عین خیالشونم نیست!
من می خوام از پارس بیام بیرون سرعت سرویس art 1 چنده
سلام دوستان
این رو باید توجه کنید که همیشه مشکل از شاتل نیست .......
دوستی که اسکرین شات گذاشتی از پینگ 4.2.2.4 که همش داره تایم out میده چطوری پس اینترنت داری شما ؟!!!!!!!!!
من خودم هم داتک دارم هم شاتل ..... از جفتشون هم راضی هستم خدایی .
کلا نباید زود قضاوت کنید .
نقل قول:
سلام
جدیدا مثل اینکه شاتل سرویسهای نامحدود رو هم خیلی بالاتر میبنده . فکر کنم art1 رو روی حداقل 90 تا 100 بستن .
الان دیگه اکثر کاربرا احتیاج به سرعت بالا دارن وگرنه بخوای فیلم بگیری با شاتل بهتره اینکارو نکنی چون حیف این سرعت نیست فیلم بگیری.
این همه فیلم تو نت ریخته دونه ای 200 یا 300 تومن حیف نیست بیشتر از حد معمول دانلود کنی سرعتت بیاد پائین.
من قبلا آرت 1 داشتم سرعتم رو 95 دانلود بود الان اکو 512 گرفتم روی دومگ آپ شده سرعتم 230 الی 250 تاست خدائی من که احتیاج به سرعت بالا دارم واقعا کارمو راه انداخته.
دیشب یه دانلود واجب داشتم ساعت 1 گذاشتم دیدم سرعت دانلود 8-9 ! بعد دوستان که گفتن از ساعت 3 خوب میشه ساعت 3 گذاشتم تا 8 . الان دیدم از 3 تا 8 3100 مگ دانلود شده :31: کف کردم خدایی . دوستان من ریاضیم زیاد خوب نیست ! با این حساب دیشب سرعت دانلود چند بوده ؟ :31: عکس :
منبع: دنیای اقتصاد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گپی با مدیرعامل شرکت شاتل
5 خرداد 1391 - بازار ديجيتال- «بزرگترین شرکت اینترنتی و اپراتور برتر دیتا در کشور محسوب میشویم. همچنین با داشتن بیش از 330 هزار کاربر در سطح کشور، بیشترین سهم بازار اینترنتی را در اختیار داشته و بزرگترین مصرفکننده پهنای باند در کشور به حساب میآیم.
این بخشی از اظهارات مسوولان شرکت شاتل، در نشست خبری این شرکت به مناسبت هفته ارتباطات بود.
در حالی مسوولان شرکت شاتل عنوان میکنند که بزرگترین شرکت اینترنتی در کشور هستند که سرویس اینترنت پرسرعت این شرکت در مراکز مختلف مخابراتی، با کیفیت یکسان به کاربرانش ارائه نمیشود. در خصوص علت این امر با حسن شانهساززاده، مدیرعامل شرکت شاتل گفتوگوی کوتاهی انجام دادهایم که میخوانید:
علت اصلی تفاوت کیفیت سرویس اینترنت پرسرعت شاتل در مناطق مخابراتی مختلف چیست؟
ما داستان بلند بالایی در این زمینه با شرکت مخابرات داریم. همانطور که میدانید شرکت مخابرات در دو بخش بازار اینترنت در حال فعالیت است. در یک بخش به عنوان رقیب با ما کار میکند و در بخش دوم به عنوان فراهمکننده زیرساخت برای فعالیت شرکتهای ندا مشغول به فعالیت است. وجود چنین مشکلی که به آن اشاره میکنید تنها مربوط به شرکت ما نیست، بلکه اکثر شرکتهای اینترنت پرسرعت در کشور هم با این مشکل مواجه هستند. برخی مناطق مخابراتی جزو مراکز قرمز برای ما محسوب میشوند؛ یعنی به دلایلی مخابرات امکان نصب تجهیزات به شرکتهایي نظیر شاتل را نمیدهد.
به چه دلایلی؟
به دلایل رقابتی مخابرات در برخی مناطق حاضر به همکاری با ما نیست.
عدم همکاری مخابرات و شرکتهای ندا چند سالی است که وجود دارد و تا کنون هیچ راهحلی برای آن در نظر گرفته نشده است. به نظر شما با این شرایط تنها کاربر نهایی متحمل ضرر نمیشود.
درست است. در چنین شرایطی سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی به عنوان ناظر باید وارد شده و این مشکلات را حل کند. بسیاری از کاربران در صورت افت کیفیت یا سرعت اینترنت خود شکایتشان را تسلیم این سازمان میکنند و این سازمان هم بدون بررسی اینکه مقصر اصلی در کاهش کیفیت و سرعت اینترنت چه بخشی است، به شرکتهای ندا نامه زده و از ما میخواهد که در سریعترین زمان ممکن کاربر نهایی را راضی کنیم. در نتیجه این برخوردها است که کاربر نهایی هم دیگر به ما اعتماد نمیکند و در صورت تماس با مرکز پشتیبانی اگر بگوییم مشکل از مخابرات است حرفمان را باور ندارد.
شما به عنوان یک فعال در حوزه بازار اینترنت پرسرعت معتقدید که هر مشکلی در این حوزه به دلیل کم کاری شرکت مخابرات به وجود میآید؟
به هیچ وجه ما این اعتقاد را نداریم. فضا غبار آلود شده است. ممکن است از ده مرکزی که شاتل در آن مشغول فعالیت است، مشکل 7 مرکز به دلیل کم کاری مخابرات باشد و سه مرکز باقیمانده به دلیل مشکلات زیرساختی شرکت ما دچار مشکل شده باشند.
اگر فضا شفاف باشد و سازمان تنظیم مقررات به وظایف اصلی خود که نظارت بی طرفانه در بازار است، عمل كند، این فرصت از شرکتیهای ندا گرفته میشود که به خاطر کم کاری شرکتی مثل مخابرات، از اتفاقات به وجود آمده سوءاستفاده کند.
در این شرایط چه راهکار و پیشبینیاي برای راضی نگه داشتن کاربران خود دارید؟
ما سعی میکنیم در صورت به وجود آمدن مشکل با کاربران خود صادقانه برخورد کنیم. همچنین با رفع مشکلات به وجود آمده ضررهای آنها را با ارائه فضای دانلود رایگان و... جبران کنیم.
من با خود شاتل تماس گرفتم و از سرعت بسیار بسیار پایین دانلودم در این 3 هفته شکایت کردم. (سرعت دانلود من در این 3 هفته زیر "5" بوده ! در تمام اوقات شبانه روز)نقل قول:
دوستانی که تازه از شاتل سرویس گرفتند کمی صبر کنن وقت برای تعریف و تمجید زیاد هست؟ از صفحه 1738 پارس آنلاین :
البته مورد دوم رو قبول ندارم چون اگر همه رو با یکدیگر شیر هم بکنن بالاخره سرعت باید (هنگام محدودیت ) یه نوسانی داشته باشه که من یک همچین چیزی ندیدم و بیشتر از 6 کیلو نشد
من تمام مدت محدودیت دانلود نمیکردم بقیه دوستان هم همین رو گفتند پس پر واضحه که ما رو با یک نرم افزار محدود میکنند نه شیرینگ
سرویس من "نامحدود" هست(Art 1)
خود کارمند رسمی شاتل به من صراحتا گفت که شما دانلود زیاد داشته اید، نرم افزار ما ، شما رو محدود کرده و سرعت شما رو تا اون حد پایین آورده.
گفت شما از "حد دانلودتون" فراتر رفته اید!
گفت شما یه چند وقت دانلود نکنید، طرف دانلود نرید تا بعد از اون نرم افزار شما رو از اون لیست بیرون بیاره و سرعتتون درست بشه!!
معنی اینترنت نامحدود رو هم فهمیدیم !
بین 180 تا 200 ...نقل قول:
نقل قول:
سلام دوست عزيز
پينگ تايم هاي شما همش تايم اوته مال همون زمان هستش كه داشتيد چت مي كرديد؟ اگر پينگ تايم ها تون همش تايم اوت باشه يعني عملا اينترنت رو نداريد و نبايد مي تونستيد با پشتيباني چت كنيد
آخرين باري كه با پشتيباني چت كردم قبل از ورود به چت بالاش نوشته بود :
محتوای این گفت و گو کاملا" محرمانه تلقی شده و به این وسیله دو طرف اجازه ی انتشار یا فاش کردن آن را به هر طریق از خود سلب می کنند. بدیهی است در صورت عدم رعایت این موضوع، طرف مقابل می تواند نسبت به اقدامات قضایی اقدام کند.
به نظرم با توجه به توضيحي كه اون بالاي چتشون نوشتن، باید به این نکته توجه داشته باشید که محتواي متن چت باید محرمانه باشه
به هر حال من تا اونجايي كه اطلاعات دارم زماني كه كل پينگ تايم اوت باشه عملا اينترنت قطعه و حتي شما نبايد مي تونستيد وارد چتشون بشيد
نقل قول:
دوستمون درست میگن اگه چت کردید مگه امکان داره پینگتون همش تایم اوت بشه.
اگه این اتفاق افتاده خوب صد در صد اشکال از دی ان اس 4.2.2.4 هستش که دان بوده که این هم یه چیز غیر قابل باوره.
فقط خدا کنه شاتل اصلا داخل این فروم نیاد اگه ببینه پست شمارو شکایت میکنه بابت گذاشتن چت.
من خداوکیلی تا حالا که استفاده کردم عالی بوده هم بازی آنلاین هم ویدیو آنلاین هیچ کدوم از شرکتا سرعت شاتلو واسه این کارا ندارن.
من الان آسیاتک دارم.ازمرکز مخابراتی مالک اشتر.ولی زیاد راضی نیستم.قیمت هاش هم از شاتل بیشتره.نقل قول:
به نظر شما روی مرکز مالک اشتر از کجا بگیرم بهتره؟
این جشواره عید تا عید چیه؟ چه قدر تخفیف میدن؟
هزینه نصب و راه اندازی تو تهران چقدره؟اگه خودم نصب کنم بازم پول باید بدم؟