حالا ما باید اینجا 2 ساعت شفاف سازی کنیم!
اول اینکه آقای مدیر عامل برو بستگان خودت رو که احتمالا غیر حرفه ای هم هستند ترغیب کن که از سرویس محدود استفاده کنن!:12:شرایط بهتر از نظر شما محدودیت به جای نامحدودیه!؟چون تنها دلیلی که من و خیلی از دوستان هنوز مشترک مخابرات هستیم نامحدود بودنشه!بعد شما به فکر مشترک غیر حرفه ای نباشید تناسب بین پهنای باند و کاربر که رعایت بشه مشکلی وجود نخواهد داشت!الان دو سوم روز پهنای باند رو یک چهارم میکنید SSL مختله پینگ و تایم اوت بالاست خودتون دارید کاربر رو به دانلود 24/7 سوق میدید بعد میگید پهنای باند و محدود!؟ IPTV به یک شوخی تبدیل شده اینقدر هزینه شد که مزخرفات صدا و سیما رو بتونیم اینجوری هم تماشا کنیم!!سرور بازی برای چی!؟بازی های هـک شده یا ملی؟چون آخرین باری که چک کردم تقریبا تمام برندهای مطرح بازی سازی ایران رو تحریم کردن از تحریم فروش و سرور محلی بگیر تا ip ... !بر بستر اینترانت خیلی عالیه یک گیم نت گسترده میشه! :n09: ارائه محتوای خارجی بر بستر اینترانت؟!یعنی شما پالایش میکنید اینترنت رو محتوای حلالش رو اجازه دسترسی میدید از طریق شبکه ملی اطلاعات!؟:n08:
+
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] الان در حال حاضر بدون مشکل باز میشه!
این دردسر رو از زمان انتخابات داشتیم ... مدیر عامل هم فرمودند که همش تقصیر کاربران حرفه ای هست که بیشتر از کاربران غیر حرفه ای از پهنای باند استفاده میکنن برای همین ما پورت 443 رو میبندیم و SSL رو مختل میکنیم هیچ ربطی هم به فیلترینگ و شبکه ملی نداره !:n09:
مخابرات استان تهران / ADSLنقل قول:
سلام،بچه ها یک تست بزارید ببینم وضعیت سرعت استانتون چطوریه؟این تست من
سرویس 1 مگ محدود مازندران،چالوس
اکثرا هم سرویس نامحدود!
?! capiche [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]