هر کاری بلد بودم کردم. بازم ممنون دوست عزیز از راهنماییت.نقل قول:
Printable View
هر کاری بلد بودم کردم. بازم ممنون دوست عزیز از راهنماییت.نقل قول:
امشب سرعت منم به نسبت شب های قبل اصلا جالب نیست ریست مودمم هم جواب نمی ده
حالم خوش نیست م.ج نیومده امشب یکم پستاشو بخونیم بخندیم؟ :(
در مورد سوالتون من هم فقط سعدی رو میشناسم، پیدا کردن این چیزا یکم سخته شاید بتونید از طریق مارکت های اینترنتی شانستون رو امتحان کنید الیته خود من بهشون اعتماد ندارم و تا حالا از فروشگاهای آنلاین ایرانی خرید نکردم از اون فروشگاهای معتبر خارجی هم که اصلا نمیشه بهش فکر کرد بخاطر گمرکی.[/QUOTE]
یکی هست درمجتمع تک میفروشه تاچندوقته پیش یه چندمدلی داشت ولی الان فقط کیوباکس 8920 داره به قیمته 420000 تومن.
من ازخودموازهمون تک خریدم البته اس 1
مدله اچ دی فقط اون یاروتوتک داره که اونم گرونه
والا ظاهرا شما فکر می کنید همه تو خارج در حال آپولو هوا کردن پای اینترنت هستن و فقط ما و امثال ما از اینترنت برای دانلود فیلم و غیره استفاده می کنیم ! نه عزیز برادر . ما هم کم درس نخوندیم . کم زحمت نکشیدیم . خود من تو این اوضاع تحریم ها ،شبکه ( سیسکو ) خوندم با این وضع قیمت دلار رفتم ترکیه امتحان دادم مدرکش رو گرفتم اما الان میام میبینم هیچ شرکت دولتی هیچ ارزشی برای مدرک قایل نیست و فقط یه عده با پارتی بازی میان و استخدام میشن . همین مخابرات فکر می کنید چنر نفر توش مدرک بین المللی دارن ؟؟ اصلا چند نفر مدرک مرتبط دارن ؟ مملکت ما کم جوون تحصیل کرده نداره اگر ازشون استفاده بشهنقل قول:
دوستان لطفا اعلام وضعیت کنید طلایی و سایر طرحا شبا چنده؟
اینطور که کسی اعتراضی نمیکنه فکر میکنم وضعیت همه خوبه فقط من محدود شدم.
با این وضعیت که الان طلایی بهترین طرحه تا چند وقت دیگه با این طرحای جدید و هجوم کاربران میترسم این هم نابود بشه و این سرعت 240 هم از کفمون بره.
سرعت توی روز برای من 1 مگ هستش و در شب بالاتر از 64 نمیره قبلا روی 90 بود الان رنگ 70 رو هم نمیشه دید:n24:نقل قول:
ما اینقدر اعلام کردیم هیچی درست نشد کلا دیگه بی خیال شدیم. مخابرات:n21:نقل قول:
دوست عزیز سرعت شما دیشب و شبهای قبل چند بود؟لطفا طرحتون هم بگید.نقل قول: