سلام.
من هم رمم خوبه هم گرافیکم اما نمیدونم چرا GTA IV برام نمیکشه.یه وقت هایی خوبه تو بازی یه وقت هایی هم انقدر تیک پیدا میکنه که خودت مجبور میشی بیای بیرون!!!!:41:
کسی میدونه راه حلش چیه؟:44:
Printable View
سلام.
من هم رمم خوبه هم گرافیکم اما نمیدونم چرا GTA IV برام نمیکشه.یه وقت هایی خوبه تو بازی یه وقت هایی هم انقدر تیک پیدا میکنه که خودت مجبور میشی بیای بیرون!!!!:41:
کسی میدونه راه حلش چیه؟:44:
جدیدترین پچ بازی رو دانلود کنید مشکل حل میشه..نقل قول:
سلام.
من هم رمم خوبه هم گرافیکم اما نمیدونم چرا GTA IV برام نمیکشه.یه وقت هایی خوبه تو بازی یه وقت هایی هم انقدر تیک پیدا میکنه که خودت مجبور میشی بیای بیرون!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی میدونه راه حلش چیه؟
بهتر است این بازی رو ...روی ویندوز xp نصب کنید .چون روی سون این بازی مشکل افت فریم داره..
به این تاپیک هم یه سری بزنید ..کد:http://www.mediafire.com/?y2mhzuj1nk0
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من شخصا ترجیح میدم گرافیک در حد سن اندریاس باشه ولی هواپیما داشته باشه.نقل قول:
فقط هواپیا نیست.
وقتی بعد از وایس سیتی سن اندریاس اومد با اون همه پیشرفتش انتظار داشتم حداقل نصف اون پیشرفت رو داشته باشه. اگه نه، حداقل پس رفت نداشته باشه
کلا حس نمیکردم یه بازی جدید میکنم خیلی حالم گرفته شد.
هلی کوپتر جنگی چرا نداشت. شهرش هم همه اش یکنواخت بود. همه جاش مثل هم بود. محله فقیر نشین و پولدار نشینش خیلی فرق نداشت.
مناطق خارج شهر هم نداشت. کلا شهرش کوچیک بود.
پول هایی که در میاوردیم هیچ فایده ای نداشت. شاید من بلد نبودم
رانندگیش واقعا رو اعصاب بود. سر پیچ ها حتما باید ترمز میکردی تا بتونی بپیچی. شاید من بلد نبودم ولی وقتی مسابقه میدادی بقیه راننده ها هم همین طوری میپیچیدن ولی تو سن اندریاس راننده های دیگه کمتر از iv سر پیچ ترمز میکردن.( انی رو به خاطر این گفتم که به رانندگی من ربطی نداره)
مرحله ها تنوع نداشت.
جت پک نداشت
به هر حال ممنون که توضیح دادید
china town wars هواپیما داره؟
یه سوال دیگه فقط منم که در مورد iv این طور فکر میکنم؟
سلام چی شد آپ نکردین همش دو سه مگه قدیما بهتر بودین فک کنم به خاطر پوسته جدید فرومه ....!!!!نقل قول:
راستی اینجا چرا این شکلی شده قبلا قشنگ تر بود ...!!
آقا مهدی کجاست ؟....!!!یکی مارو از سر درگمی در بیاره نکنه اینجا پی سی ورد نیست ...!!!
آقا مهدی ..............!!
سلام عزیزنقل قول:
من همین چند روز پیش بازی رو نصب کردم و تقریبا حدود 60 % رو رفتم.
اون فایلی که شما آدرس دادی تو فایل های من نبود.
نزدیکترینشون RGSCLauncher.exe بود که تو آدرس Grand Theft Auto IV\RGSC بود.
حالا همین رو آپ کردم. انشالله که همین باشه.
حجم فایل اصلی 598 کیلوبایت
پ.ن: منظور شا فایل داخل ستاب هست؟
اینو یه امتحان بکنید. لینک از خود راک استار
موفق باشید
هلیکوپتر کی میگه نداشت؟ یادت رفته مرحله آخرش با هلیکوپتر جنگی بود ؟ اما کنترل هلیکوپترش افتضاح بود من مرحله آخر رو هزار بار رفتم تا آخرش شانسی هلیکوپتر رو کنترل کردم هنوز هم دارم حرص میخورم از مرحله آخرش پول هم بیشتر بدرد خرید اسلحه و مهمات میخوره البته اونم اگه چیت بزنی دیگه پول لازم نداری برای تاکسی و کافی نت هم پول لازمه اما خیلی کم و همچنین برای لباس و تفریحات
تو تاپیک مشکلات نصب پرسیدم کسی جواب نداد گفتم شاید اینجا دوستان جواب بدن ....!!نقل قول:
احتمالا Visual C++ رو نصب نکردی یا ورژنش قدیمیه باید حداقل Visual C++ 2005 SP1
رو نصب کنی حتما باید 2005 سرویس پک 1 به بالا باشه
اینم یه انجمن خارجی که درباره این مشکله:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
من تازه بازی رو ریختم ویندوز هم سون هستوفتی بازی رو اجرا میکنم ارور aplication field to launch میدهبعد فایل های رجیستری هم درست کردم باز کار نکرداصلا سوسیال کلاب هم وصل نمیشه(اکانت هم ساختم)