جنابcamaro lt این قطعه که فرمودید روی کاپریس هستش تاثیری در راندمان ماشین داره یا فقط برای کاهش آلودگی هوا بکار میره. با تشکر فراوان
Printable View
جنابcamaro lt این قطعه که فرمودید روی کاپریس هستش تاثیری در راندمان ماشین داره یا فقط برای کاهش آلودگی هوا بکار میره. با تشکر فراوان
جناب KCNC دقیقا همانطور که اشاره کردید ، این پمپ فقط برای کم کردن مقدار آلودگی هوا و سوختن بنزین و گازهای خروجی قابل اشتعال استفاده شده.
یادم هست سالهای ورود اولین مدلهای جدید شورلت کاپریس کلاسیک به کشور، که عمدتا از سمت کویت و زمان جنگ اول خلیج فارس ( بین آمریکا و متحدان با عراق ) بود، با این قطعه آشنا شدم. البته اون موقع دقیقا اطلاع نداشتم برای چه کاری استفاده میشه و فکر میکردم سوپر شارژ باشه، اما با نگاه کردن به مدار نصب شده از خرجی پمپ ، بازهم سوال پیش می آمد پس چرا بجای اتصال لوله های هوا به ورودی مانیفولد سوخت و هوا ، لوله ها به مانیفولد اگزوز وصل شده؟!
منابع اطلاعاتی درستی هم در دسترس نبود و بیشتر حدس و گمان و شایعه و ... بجای اطلاعات صحیح رد و بدل میشد، بجز یکی دوتا مکانیک بسیار با سابقه که زمان جوانی در آمریکا دوره تعمیرات خودرو گذرانده بودن اطلاع داشتن و از اونها یاد گرفتم.
مدار برق پمپ هوا
ظاهرا با سرد و گرم شدن آب رادیاتور و دمای موتور، تزریق هوا به مانیفولد هم تغییر میکنه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقشه لوله کشی پمپ
روش باز و بسته کردن از روی موتور
به نظرم چون هنوز سیستم تزریق سوخت انژکتوری، مشابه چیزی که الان استفاده میشه، روی شورلت نصب نشده بود، از این تمهیدات برای کم کردن میزان آلودگی استفاده میشده، بخصوص در ایالت کالیفرنیا که مقررات سختگیرانه تری نسبت به بقیه ایالتها داره
سلام KCNC
سلامی مجدد خدمت شما کاربر فعال جناب KCNC واقعا تشکر میکنم ما به اشخاصی مثل جنابعالی برای تعمیرات خودرو شورلت نوا احتیاج داریم
بنده چند تا سوال در صفحه قبل از شما پرسیدم ممکنه لطف بفرمائید جواب بدهید؟
ما منتظر جوابهای ارزشمند حضرتعالی هستیم
میخواهیم از اطلاعات فنی ارزشمند جنابعالی کاربر فعال استفاده کنیم
ببخشید اگر هم نمیدانید مشکلی نیست مزاحم وقت جنابعالی نمیشوم
تشکر فراوان
!!!!!
؟؟؟
!؟!
سلام دوستان
برای پونتیاک لمانز 1970 دنبال صافکار و نقاش خوب هستمماشین بدنش به نسبت خوبه
می خوام رنگش سوخته بشه و شاسیش ترمیم بشه و دوباره رنگ بشه
آدم منصف می شناسین؟
عکس ها تو فایل تکست اپلود شده
یه سری لوازم فعلا دارم برای زیر بندی هم می گیرم
ببینید نظرتون چیه?
برای ترمز جلو هم می خوام دیسک خنک کننده بخرم چون دیسکش مشکل داره
پمپ و جعبه فرمان و پمپ هیدرولیک رو هم اگه نیاز باشه همین جا تعمیر می کنم
شلنگ های ترمز و هیدرولیک رو همین ایران فکر کنم می شه تهیه کرد
اینا معمولا صافی بنزینشون کجا قرار می گیره؟
چه لوازم دیگه ای از جلو بندی نیاز هست که بخرم به غیر از این موارد؟
ماشین کمپرسور کولر نداره.
برای راه انداختنش چیا نیاز دارم؟
متاسفانه نمی تونم لینک لوازم و عکس ها رو بفرستم
ولی اسمش ایناس
سیستم تعلیق
BMR HPP012R
چه لوازم دیگه ای واسه جلو بندی و همچنین زیر بندی عقب جز این کیت نیاز هست؟
کلیه بوش های سیستم تعلیق همراهش هست؟
برای راه انداختن کولر چه چیزهایی جز کمپرسور نیاز هست؟
کمپرسور کولر
58098 FOUR SEASON
کیت تبدیل سیسیتم ترمز عقب به دیسکی
RIGHT STUFF DETAILING AFXRDM1
براش چه لنتی باید بخرم؟
دیسک چرخ جلو چپ و راست
SUMMIT RACING SUM-BR-66057L,R
فیلتر روغن AC DELCO 06437462
10 عدد
کلیه منجیدهای اتاق
SOFFSEAL 6531
برای سیستم برق و سوخت چه چیزایی پیشنهاد می دین؟
اگر قصد دارید که همین روزها وسائل را نصب و کولر را راه بندازید، شستشو کردن با توزن خوب هست، ولی اگر خواستید انبار کنید تا فصل تابستان بعدی، نیازی به این کار نیست چون مجددا گرد و غبار وارد لوله ها و کمپرسور میشه.نقل قول:
توزن برای تمیز کردن این وسائل از جرم و چربی روغن قبلی خیلی خوب عمل میکنه، ولی معمولا روغن چندانی توی لوله ها باقی نمانده که بخواد با توزن شسته بشه( هر چند که انجام دادن هم ضرری نداره)
در مورد کمپرسور معمولا بیشترین روغن در داخل کارتل کمپرسور باقی خواهد ماند و شاید بهتر باشه اول این روغنها را تخلیه کنید.
با استفاده از یک لوله و سرنگ ( مثل روشی که من روغن داخل کمپرسور ریختم) روغنهای باقیمانده ته کارتل را خارج کنید و نهایتا با توزن شستشو بدید و کمپرسور را سر و ته بگذارید تا تمام روغنها خارج بشه.
مراقب باشید آب وارد کندانسور، کمپرسور، درایر، اواپراتور نشده باشه چون زنگ زدگی زیادی بوجود میاره، بخصوص در بخشهای آهنی.
بعد از شستشو اگر مسیرهای ورود و خرج کمپرسور و کندانسور و اواپراتور را مسدود کنید خیلی بهتره تا احیانا جرم و غبار داخل این بخشها وارد نشود، اگر هم کلا روی ماشین سوار کردید بطور موقتی اتصلات را ببندید تا جلوی ورود آب و غبار گرفته بشه.
در مورد بلبرینگ احتمالا جرم گرفته بوده و صدا میداده و حالا با تمیز شدن صدا رفع شده، اما بگذارید چند روز بگذره و اگر مجددا صدا داشت تعویض کنید.
گاهی ممکنه بلبرینگ در فشار و سرعت چرخش زیاد دوباره به صدا بیافته که در این صورت بدون بازکردن کمپرسور از روی ماشین و خروج گاز، بازهم میشه بلبرینگ را تعویض کرد ولی چون جای کافی برای استفاده از پولی کش و در آوردن پولی وجود نداره، باید کمپرسور از پایه ها باز شده و مقداری بالاتر بیاد تا پولی از روبروی رادیاتور دور شده و امکان استفاده از پولی کش باشه.
لوله ها هم اگر خیلی قدیمی هست، بهتره تعویض کنید( پرس شلنگ) چون بازهم بعد از چند مدت کار کردن و در معرض حررت و فشار قرار گرفتن، ممکنه نشتی پیدا بکنه و هزینه مجددی برای تعمیر داشته باشه.
حالا که صحبت به این مسئله مهم گاز کولر رسید، موردی را باید توضیح بدم که امیدوارم در تهران و بقیه شهرها اینطور نباشه ، که متاسفانه در اهواز این قضیه وجود داره:
طی زمانی که مشغول سرویس و راه اندازی کولر بودم، گاها موردی پیش می آمد که نیاز بود حتما کولر در حالت روشن و با گاز کولر کار بکنه تا آزمایشات و بررسی های لازم را انجام بدم و احیانا دوباره قطعه باز و تغییراتی داده بشه( مثل آزمایش تفاوت عملکرد بخشهای مختلف در دو نوع گاز R12 و R134a )
برای انجام این کار باید گازی که شارژ شده بود، تخلیه و بعد از انجام کارها دوباره شارژ مجدد بشه.
مسلما این روش منطقی و اقتصادی نیست و هر بار باید هزینه زیادی برای شارژ کردن پرداخت بشه، به همین دلیل وجود یک سیستم بازیافت گاز کولر خودرو برای انجام این کارها خیلی ضروری بود.
خوشبختانه این سیستم قبلا طراحی و ساخته شده و دستگاههای گوناگونی برای انجام این کار تولید شده که کارایی بسیار بالایی هم دارند.
بطور مثال علاوه بر شارژ گاز به مقدار تعیین شده و بر اساس درجات مختلف، شارژ روغن را هم انجام میدن ، همینطور در زمان بازیافت گاز، گاز ذخیره شده در مخزن را پالایش کرده و ناخالصی و رطوبت و..را از گاز خارج میکنه و با مقدار مناسبی از گاز جدید برای جبران کمبود ، دوباره در کولر خودرو شارژ میشه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما یک مشکل بزرگ اینکه قیمت تمام شده این دستگاهها بسیار زیاده ( ظاهرا بین 20 تا 30 میلیون تومان) و هر کولر سازی قادر به خرید نیست و صرفه اقتصادی لازم را برای اونها نداره.
اینطور که کولرساز ماشین میگفت، از این دستگاهها چندتایی از طرف سازمان محیط زیست به چند کولرساز عمده اهواز با هزینه کم داده شده تا با بازیافت گازهای کولر خودروها، مقداری از آسیب رسیدن به محیط زیست جلوگیری بشه، اما این کولرسازان شریف بجای استفاده از این دستگاهها، اونها را کنار گذاشتن و فلسفه ای هم که دارند این هست که اگر ما گازهای کولر خودروها را بازیافت کنیم و دوباره برای همان ماشین استفاده کنیم، پس کی و به چه کسی گاز کولر بفروشیم؟!
من سعی کردم با روشی ابداعی از کمپرسور هوا به نوعی برای بازیافت گاز کولر استفاده کنم اما متاسفانه انجام این کار چندان میسر نبود و بعد از کمی بررسی متوجه شدم که بخش زیادی از گاز هدر خواهد رفت و مابقی هم بشدت آلوده به مواد زائد و بخصوص رطوبت میشه و قابل استفاده نیست.
در هر صورت اگر احیانا نیاز به تعمیراتی وجود داشت، بهتره قبل از گازگیری انجام بدید و از همین الان اگر کولرسازی پیدا کردین که دارای این نوع دستگاههای بازیافت هست، سعی کنید از این قابلیت در زمان نیاز استفاده کنید، چون درکل هزینه کمتری داره.
جناب Kevinb
به کلوپ خودروهای آمریکایی خوش آمدید
سوالات زیادی داشتید که پاسخ دادن به همه آنها در یک بخش امکان نداره، بخصوص که از چند و چون ماشین شما اطلاعی در دست نداریم ( مشکلات فنی که در حال حاضر وجود داره، کارهایی که انجام دادید، بخشهای که تعویض و تعمیر شده و نتیجه بدست آمده از این سرویسها و...)
اگر لطف کنید در هر مورد بطور مختصر توضیحی بدید و البته با عکس همراه باشه، احتمالا همه اعضاء بتونیم پیشنهاد و راهنمایی بهتری به شما ارائه بدیم، بخصوص که اتومبیل خاصی دارید و مسلما خیلی از بخشها تفاوتهایی با نمونه های متداول و رایج مانند بیوک ایران و نوا دارد.
DODGE 1959
کلیه بوش ها و منجیدهای زیر خودرو از بین رفته و همچنین طبق های ماشین چندان وضعیت جالبی ندارند
اول از همه می خوام کارهای زیربندی خودرو رو انجام بدم و بهتره که حالا که سوالاتم زیاد هست از زیربندی خودرو شروع کنیم
برای شروع نظر من این هست که ماشین لخت شود رنگ ماشین سوخته شود و همچنین شاسی اگر نیاز به تعمیر جزیی دارد انجام شود.
درهمین خلال می خوام کلیه لوازم جلوبندی رو بخرم و تعویض کنم تا بعدا به بقیه جاهای ماشین برسم.
ترمزهای ماشین هم تعریف جالبی ندارند و می خوام سیستم ترمز عقب رو دیسکی کنم
دیسک های جلو هم خطوط عمیق دارند که می خوام تعویض بشه.
فعلا همین چیزاس
می خوام ماشین رو کاملا اصولی و با حوصله جمع کنم
من نمی تونم عکس بفرستم
اگه مدیر زحمت بکشه و کار کنی که بتونم عکس ها رو اپلود کنم ممنون می شم
راستی یه صافکار و نقاش حرفه ای و منصف بهم معرفی کنین
من هم این دستگاه های مربوط به کولر خودرو را دیدم ولی بلا استفاده بود حتی برای خودرو های گرانقیمت! و فقط جنبه ی تبلیغ تعمیرگاه را داشت !نقل قول: