امروز رفتم دانشگاه ببینم چه خبره
فقط 5-6 نفر تو 1 کلاس بودن استاد هم داشتن!:n04:
دیگه هیچ کس تو دانشگاه نبود:n19:
Printable View
امروز رفتم دانشگاه ببینم چه خبره
فقط 5-6 نفر تو 1 کلاس بودن استاد هم داشتن!:n04:
دیگه هیچ کس تو دانشگاه نبود:n19:
اقا سلام علیکم
میشه وضعیت پیام نور رو یکی بگه بم
آیا باز به همون سختی چند سال پیشه؟
استادا هنوز کاری ندارن؟
کلاس نمی ری؟
کلا وضعیت آموزشی و دشواری عوض شده؟
مثل همون چند ساله پیشه با این تفاوت که اکثر استادا جوون شدن و از دانشجوها کمتر میدونن ! به غیر از چند تاشوننقل قول:
کتاب ها قطور
امتحان از کل کتاب
ساعات کلاسی خیلی کم
برنامه ریزی ضعیف
کل جهان پیش رفت می کنه ولی ما پس رفت می کنیمنقل قول:
امتحانات خود کتاب آیا باز سوال های مندراوردی در مییاورن که 3 ساعت باید اثبات کنی؟
امتحان تماما از داخل کتاب سوال داده میشه و با توجه به نمونه سوال های قبلی تا حدودی میشه با سبک سوالات آشنا شد !نقل قول:
مصیبته برادر من مصیبت.بله بسیار سخته.استادا افتضاحن از دانشجوها کمتر میدونن خدایی.کلاسی نیست که بخوای بری.ریاضی 10جلسه س و 4جلسه استاد نمیاد و 6جلسه تمرین حل میکنه کتاب 600صفحه ای رو.نری کاری ندارن ولی تو دانشگاه ما امتحان میگیرن و نری سر جلسه امتحان نمره کلاسی نمیدن.وضعیت آموزشی بسیار دشوار و سخته و برنامه ریزی افتضاحه.کتاب های قطور و امتحان های سخت و کلاس های افتضاحنقل قول:
این که چیزی نیست،یکی از دخترای اقوام ما رفته بود فراگیر کنکور داده بود همه درس ها منفی بودن خدایی !قبول شد:dنقل قول:
اصن یه وضعیهـ
یکی از فوامیل توی همین کنکور اخیر رتبه اش برای پیام نور 29هزار بود ولی مردود شد و قبول نشد.چجوری ایشون با منفی قبول شدن و این فامیل ما با این رتبه اصلا هیچ پیام نور درنیومده؟الله اعلم.پیام نور فیلم کمدیهنقل قول:
نقل قول:
کمدی ؟؟؟ بلاک باستری رو هم رد کرده :n02:
حالا هر کس وارد دانشگاه پیام نور شده بهش خوش آمد می گوییم
welcome amigo :n09:
سلام .شهریه پیام نور میانگین چقدره ؟
من کامپیوتر نرم افزار شمیرانات قبول شدم . و IT واحد الکترونیکی آزاد .
کدومش بهتره ؟