سلام
یک جفت باند کواکسیال Audio System CO609 میفروشم.کم کارکرد هرکی خواست PM بده.قیمت مقطوع 275 هزارتومان
سلام
یک جفت باند کواکسیال Audio System CO609 میفروشم.کم کارکرد هرکی خواست PM بده.قیمت مقطوع 275 هزارتومان
سلام دوستان. خسته نباشید.
میخواستم یه سیستم جموجور برا ماشینم ببندم. نمی دونم توی این شرایط ارزششو داره یا نه.
با توجه به چیزای که اساتید محترم گفتن توی انجمن هدیونیت Kenwood 7016 به نظر خوبه کیفیتش. می خواستم بدونم USB هم میخوره دیگه؟
اگر امکانش هست یه آمپلی خوب هم معرفی کنید برام. در آینده قصد خرید ساب هم دارم ولی اسپیکرهای بیشتر نه. نمی دونم 2 کانال بگیرم یا 4 کانال. :n13:
راستی اسپیکرهای فعلیم Rockford P1694 هستن 4 اهم فکر کنم.
خازن هم که فعلا نیاز نیست درسته؟!
چقدر سول پرسیدم ببخشیدا :n06:
مرسی از همگی دوستان.:n16:
سلام خدمت اساتید محترم
برای هد یونیت کنوود 8016 رو پیشنهاد میکنید یا آلپاین x305 ?
قیمتشون چنده ؟
سلام به دوستان عزیز
من میخوام یه سیستم با قیمت 1-1.5 میلیون واسه 206 اس دی ببندم. خودم هیچ اطلاعاتی ندارم. ممنون میشم از اساتید که نظرشونو بدن. در ضمن امروز به یه جا سرزدم که فقط مارک پایونییر داشت و این سیستمو پیشنهاد داد:
head unit : 5450
band : 6975
ampli : 5500
با تشکر
پخش خوبه.......نقل قول:
بجای اون 6975 هم یک دست کامپوننت بگیر که دیگه لازم نباشه اون طاقچه عقب را هم جر بدی.ضمن اینکه خوش صدا تر هم هست.
سلامنقل قول:
با اجازه اساتید!
به جای 8016 بهتره 8019 بگیری که خیلی بهتره
x 305 هم من باش کار نکردم ولی میگن باید همراه با اون پروسسور هم نصب بشه که باز هزینه سازه. درست یا اشتباه بودنش گردن راوی!
دوستان بهتر میتونند راهنمایی کنند.
سلام آقا حمید گل
داداش لوازم رو بستم رو ماشین ولی صدا وحشتناک روی ولوم بالا دیسورت داره چی کارش کنم یارو نصاب هم مثلا همه چیو تنظیم کرد هم هدیونیت و هم آمپ رو لطفا راهنمایی کن مرسی
سیستم هم :
هدیونیت کنوود 8019
باند DLS 1073
آمپیلی کنوود 7205
ماشین 111
اقا خوب شد استیج جلو s20 نبستم.
یه جفت کواکسیال گرد 16 سانتی اسیتج جلو بستیم صداش با روح و روانت بازی میکنه حالا اگه s20 بود که یه راست میرفتم تیمارستان :n02:
الان یه مشکلی دارم صدای جلو عقب مساوی هستش هرچقد هم با تنظیمات f دستکاری کردم جواب نداد.
میخام یه مقدار صدای استیج عقب بیشتر از جلو باشه نمیدونم از روی امپ میشه همچین کاری کرد؟ اصلا این کار درسته؟
باند های عقبم به امپ وصله ولی جلو هرکدوم 45 rms بود مستقیم به ضبط وصل کردم.
کسی از دوستان خبر از قیمت ها نداره که بتونه منو راهنمایی کنه؟نقل قول:
عزیز توی این رنج قیمت فقط میتونید رو 7016 حساب کنید(البته کمی بیشتره)نقل قول: