الان هاردو بر عکس گذاشتم کار میکنه به محض اینکه به رو میچرخونم دوباره صدا میده و سیستم از کار میفته واقعا کلافه شدم مشکلش از کجاست هارد باید تعویض شه؟
Printable View
الان هاردو بر عکس گذاشتم کار میکنه به محض اینکه به رو میچرخونم دوباره صدا میده و سیستم از کار میفته واقعا کلافه شدم مشکلش از کجاست هارد باید تعویض شه؟
مشکل بیشتر باید از همون هد هارد باشه باید به یک تعمیرکار نشون بدیدنقل قول:
سلام
دوستان یه هارد 500 سیگیت دارم. وضعیت هارد به صورت زیر هست. چی کار کنم درست بشه؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون از راهنماییتون اگر مشکل از هد باشه برای تعمیر اطلاعات روی هارد فرمت میشه و از بین میره؟؟؟و از نظر هزینه ای به نظرتون ارزش تعمیر داره یا بهتره یه هارد دیگه بگیرم اطلاعات و جابجا کنم؟؟نقل قول:
هاردتون relocated sector هاش زیاد شده و در حال زیاد شدن هم هست و به صورت نرم افزاری هم قابل حل نیست باید یا به فکر یک هارد دیگه باشید یا اینکه ببرید برای تعمیر ببینید قابل تعمیر است یا نهنقل قول:
شما باید بهشون بگید اطلاعات مهم دارید اگه خودتون میتونید که اطلاعات لازم رو از روی هارد بردارید این کارو بکنتید و سپس بدید برای تعمیر نشد اول برای ریکاوری اقدام کنید بعد تغمیر هاردنقل قول:
از نظر هزینه خبر ندارم
با سلام
دوستان حدود 7 ماه پیش من یه هارد اکسترنال wd my book 2TB از این رومیزی ها گرفتم کلا برای آرشیو ازش استفاده می کردم و در کل شاید 10 بار هم این هارد رو به برق وصل نکرده باشم
چند روز پیش دیدم وقتی آداپتور رو به برق میزنم چراغ جلوی هارد یه ثانیه روشن میشه و سریع خاموش میشه در حالی که در حالت عادی چراغ جلوش روشن میشد و ثابت روشن بود
خلاصه کلا روشن نمیشه
خودم فکر میکنم آداپتور مشکل داره حالا ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن
نقل قول:
شما علاوه بر آداپتور کابل یو اس بی هم متصل میکنید هارد روشن نمیشه؟ چون هارد من اینطوری هست که آداپتور به تنهایی روشنش نمیکنه و کابل یو اس بی هم متصل کنم آن وقت چراغ هارد روشن میشه و شناسایی میشه هارد
اگه با زدن کابل یو اس بی هم هارد روشن نمیشه اول از همه خود آداپتور و کابل یو اس بی باید بررسی بشه اگه سالم بودند برد و سوکت ها و موتور هارد باید بررسی بشه که توسط شرکت گارانتی کننده اینکار انجام میشود
نقل قول:
سلام دوست عزیز ، همانطور که EXTERME فرمودند باید کابل دیتا یو اس بی و کابل آداپتور بصورت همزمان باهم متصل باشند تا هارد دیسک روشن شود و شروع به کار کند ، فقط نکته قابل توجه این است که هیچ وقت هارد مای بوک را بصورت مستقیم نباید به سیستم زد ، منظور از بصورت مستقیم این است که هارد رو از باکس درآورده و مستقیما بصورت ساتا به سیستم وصل کنید، اگر شما این کار رو انجام بدین در سیستم شناسایی نمی شود و باید پارتیشن بندی شود که در صورتی که این کار انجام شد اطلاعات شما بهم ریخته خواهد شد، چون هارد های وسترن سیستم کدینگ دارند و فقط با برد تبدیل دیتای درستی به شما نمایش می دهند. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظر من این هارد دیسک ارزش تعمیر ندارد. اگر اطلاعات مهمی داخل هارد دارین به یکی از مراکز بازیابی اطلاعات مراجعه کنید.htto://------------نقل قول: