سلام دوستان.
اگه کارت ملی هنوز به دستم نرسیده باشه و بخوام دفترچه پست کنم با همون رسید قبول میکنن یا نه؟ ممنون
Printable View
سلام دوستان.
اگه کارت ملی هنوز به دستم نرسیده باشه و بخوام دفترچه پست کنم با همون رسید قبول میکنن یا نه؟ ممنون
عزیزان در موردی که قبلا نوشته بودم اگه استشهاد جمع کنم تاٹیری توی کفالت داره؟
فردا اعزامم باکری دزفول :n19::n19::n19::n20::n19::n19:
سلام اینایی که آشنا و پارتی دارن و بعد تقسیم جابه جاشون میکنن و میندازن شهر خودشون یا هر جا که بخان میخاستم ببینم منظور از پارتی چه کسی هست ؟ مثلا سرهنگه ارتشه یا یه کارمند توی
نظام وظیفه آشنا داشته باشی میتونه این جابه جات کنه کلن این آشنا و پارتی چه درجه ومقامی داره ؟؟؟؟؟؟؟
سلام من معاف از رزم شدم .
گفتن به پلیس ۱۰ مراجعه کنین.حالا بعد یه هفته مراجعه پرونده ای که بعد تکمیل برای اعزام به بقیه میدن و بمن ندادن و فقط برگه تاریخ اعزام دادن.تو اون برگم معاف از رزم درج نشده.
یچی دیگم هس اونم اینه که من اگه بخام تو شهر خودم بیوفتم اول اینکه معاف از رزم ها مشکل پذیرش ندارن توسط سازمان ها؟ها؟
دوم اینکه اون پرونده بهم گفتن دست حوزه انتظامی هس.اگه درخواست رو قبول کنن سازمان ها برای جذب حوزه پرونده رو میده برا مراحل پذیرش یا نه؟
خواهشا جواب سوالامو بدین موندم خودم
سلام دوستان من پذیرش سپاه اهواز گرفتم کجا میندازن برای آموزشی؟!
سلام , اقا من 6 ماه خدمتم تو شهره خودمم داخل اداره زندان ها استان سمنان , چجوری میتونم روزبرگ بشم؟ یا 24/24
خیلی فشار داره هر چیم میگگم نیگن نه نمیشه , خروجم الان هر 3 روزو نیم یه بعد از ظهر بهم 12 ساعت میدن تا فردا صبحه سحر :|
راهه قانونی نداره اقدام کنم؟
برا آموزشی باید توی نظام وظیفه باشه، اما برای یگان باید در نیروی مورد نظر باشد، مثلا توی نیروی زمینی ارتش باید اون آشنای شما در ستاد نیرو زمینی باشه و یا یه آشنای برش دار اونجا داشته باشه. بستگی به برش داره هر شخص برش خاص خودش داره یهو میبینی یه سرگرد از سرهنگ برشش بیشتره!:n05:نقل قول:
اشنا نظام وظيفه تنها مى تواند سازمان شما را تغيير دهدنقل قول:
اما اگر در ارتش باشيد براى تقسيم بعد از اموزشي نياز به اشنا در ارتش داريد
پرونده اى پزشكى به كسى نمى دهند فقط اگر جواب كميسيون معاف از هر نوع باشد به نظام وظيفه اعلام و ثبت مى گردد شما براى جذب به عنوان امريه در هر سازمانى به برگه اعزام كه در ان تاريخ اعزام مشخص شده مهم است در ضمن برخى سازمان ها معاف از رزم ها را نمى گيرندنقل قول:
راه قانونى وجود نداردنقل قول:
همه چيز دست مسول كادر ارشد شماست
اما معمولا سربازهاى سازمان زندان ها همه همين طورى هستند
عزیزان به نظرتون من چکار کنم اقدام کنم برای کفالت با اون توضیحات و با تهیه استشهاد احتمالی داره معاف شم؟کسی نگرفته کفالت رو تا حالا؟
سلام دوستان
برای گرفتن کسری خدمت جبهه پدر چه مدارکی نیازه و به کجا باید مراجعه کرد؟حتما خود پدر باید اقدام کنه یا خودمم میتونم برم
لطفا کامل توضیح بدین
با تشکر
سلام دوستان.من از اول میخواستم پذیرش سپاه رو بگیرم مدارک کارت سبز و کارت فعال دادم سپاه شهرمون متاسفانه پذیرش نکردند افتادم نیروی انتظامی الانم تهران افتاد یگانم.بعد پدرم جانباز هست میخوام انتقالی بگیرم بیام شهرمون.میشه گرفت؟ بعد پدرم جانباز و ایثارگر هم هست میشه کسری گرفت؟ متولد74 هستم
سلام دوستان.من از اول میخواستم پذیرش سپاه رو بگیرم مدارک کارت سبز و کارت فعال دادم سپاه شهرمون متاسفانه پذیرش نکردند افتادم نیروی انتظامی الانم تهران افتاد یگانم.بعد پدرم جانباز هست میخوام انتقالی بگیرم بیام شهرمون.میشه گرفت؟ بعد پدرم جانباز و ایثارگر هم هست میشه کسری گرفت؟ متولد 74 هستم؟
سلام دوستان ، بهترین جا ، چه پادگان چه نیروی انتظامی ، توی تهران برای خدمت کجاست ؟
چون من سرکار میرم ، قرار شده همزمان با سربازی کارمم برم ، کسیم دارم که میتونه مشخض کنه کجا بیفتم ، حالا دنبال یه جاییم که راحت باشه و بتونم به کارمم برسم .
معاف از رزم هم هستم ، ممنون
دوست عزیز بهترین پادگان ..پادگانیه که چسبیده به خونتون باشه:n02:نقل قول:
ضمن عرض سلام خدمت تک تکتون سوالم اینه مدرکی توی سیستم ثبت شده نمیشه با آشنا و اینا کمش کرد که شامل طرح خرید بشه؟
تا اقدام نكنيد هيچ چيز مشخص نيستنقل قول:
بايد پدرتون نامه اى از يگان زمان جنگ داشته باشند ، ابتدا شما به نيروى انسانى پادگان خودتون مى رويد سپس انها نامه اى به يگان دوران جنگ پدرتان مى زنند و بايد حضورى نامه به ان يگان برده شود پس از ان ، ان يگان مدت حضور پدرتان در جبهه را اعلام مى كنند و شما ان نامه را به نظام وظيفه مى بريد تا ثبت سيستم شود بعد از مى توانيد دوباره به نيرو انسانى پادگان خودتان برويد و كسرى را ثبت كنيدنقل قول:
خيرنقل قول:
سلام دوستان
ببخشید بنظرتون برای ارشد رشته برق الکترونیک امریه خاتم خوبه یا دفاع؟
ارشد الکترونیکم همون نزدیکیای خاتم . کارگاه امام رضا خوبهنقل قول:
یکی که برگه استعلاجی پزشک داره یا متنشو بلده پ خ کنه برام یا بگه همینجا
یه برگه دارم میخوام خودم پر کنم واسه یه روز که غیبت نخورم متنش میخوام تابلو نشه واسه یه روزم هست :n02:
سلام دوستان ...
سوالی داشتم خواهشمندم جواب بدید!
راستش من بعد از چند سال که از اتمام خدمتم گذشته بود برای گرفتن گواهی خدمت برای ارائه به اداره ، رفتم پادگان محل خدمت و گواهی گرفتم بعد که داشتم از پادگان خارج میشدم اتفاق بدی برام افتاد ... من به طور خیلی اتفاقی گفتم یه عکسی هم از خروجی دژبانی بگیرم و برم اما از شانس بدم اون داخل دژبانی یه سرباز میبینه و من رو لو میده !!!
بعد یهو چند نفر اومدن و من رو بردن پیش افسر دژبانی که در طبقه دوم دژبانی بود!
اونجا که رفتم افسر ازم مدرک شناسایی گرفت و داد به سربازش که بزنه تو سیستم و استعلام کنه ( البته اون طوری که خودش گفت !!! ) و هی میگفت الان میفرستمت بازداشتگاه !!! من هم کلی ترسیده بودم ... ازش خواهش کردم گفتم ترو خدا ببخشید اشتباه کردیم منظوری نداشتیم فقط میخواستیم بی منظور یه عکس بگیریم و از اینجور صحبت ها !!! اما اون باز حرف خودش رو میزد ...
خلاصه سربازش اطلاعات کارت گواهینامه من رو زد تو سیستم چون من کارت ملی همراهم نبود و گواهینامه همراهم داشتم ... خلاصه سربازه اطلاعات روی کارت رو زد تو سیستم و بعد از گذشت چند دقیقه بهم گفت : قبلا جرمی داشتی ؟؟؟ گفتم نه والا !!! اصلا ... !!! گفت : اینجا تو سیستم یه چیزایی نشون میده!!! شاید هم تو قبلا سرعت بالا داشتی تو جاده ( 130 کیلومتر سرعت !!! ) و از اینجور صحبت ها !!! من بهش گفتم : خب شاید ... احتمالش هست! فکر کنم منظورش همین سرعت بالا بووود!
آخه میخوام بدونم مگه اینا به سیستم پلیس وصل هستند ؟؟؟
خلاصه دیگه با هزار خواهش و التماس افسر دژبانی قبول کرد که بازداشت نشم اما موبایلم رو کامل گشتن ( مخصوصا فیلماش !!! ) و وقتی دیگه مطمئن شدن که به غیر از اون چند تا عکس چیز دیگه ای تو گوشی نیست گوشی رو بهم تحویل دادند و افسر بهم گفت : هیچ نمیدونستی عکسبرداری از مکان نظامی جرم محسوب میشه ؟؟؟
من هم بهش گفتم : به خدا منظوری نداشتم ... من قبلا اینجا سرباز بودم با اینجا خاطره دارم و فقط واسه همین عکس گرفتم و اصلا قصدی نداشتم حالا هم شما هر چی که تو گوشی من هست رو پاک کنید ... فقط بزارید برم!
خب خدا رو شکر به خیر گذشت و من رو فرستادن که برم و افسر دژبانی آخر بهم گفت که من باید تو رو بازداشت میکردم اما گذشت کردم! برو به سلامت موفق باشی :n39:
حالا اون چیزی که من رو نگران کرده اینه دوستان :
موقعی که داشتم از ساختمان دژبانی میومدم بیرون یکی از همون سربازای دژبانی موقعی که من داشتم بیرون میومدم بهم گفت : از این لحظه به بعد تحت تعقیبی !!! :n35:
برو فقط برو ... :n03:
دوستان ... حالا سوال من اینجاست !!!
یعنی منظورش از این حرف چی بوده ؟؟؟ یعنی من کلا همه جا دیگه تحت تعقیبم ؟؟؟ یا اینکه از این به بعد فقط تو محوطه یِ اون پادگان تحت تعقیبم ؟؟؟ منظورش چی بوووده یعنی ؟ :n38:
خدا شاهده من تو اون پادگان 2 سال با آبرو خدمت کردم و حتی یکبار هم من رو به هیچ جرمی نگرفتن !!! اصلا !!!! میخوام ببینم اون بالا که من رو بردن پیش افسر دژبانی و کارت شناسایی از من گرفت و داد به سربازش که بزنه تو سیستم ... آیا اونجا برام پرونده درست شده ؟؟؟ یا نه ؟؟؟ فقط جهت استعلام اطلاعات روی کارت من رو تو سیستم زده ؟؟؟
خواهشا دوستان کسی میدونه بهم بگه ؟؟؟ :n35: میخوام ببینم برام بد نشه یه وقت !!!
سلام دوستان.
من اعزامی ۱۹اسفندم ، برا عید مرخصی درکار هست یا نه؟
نه آقا خیالت راحت مشکلی نیست. اون طرف همینطوری یه چیزی پرونده.نقل قول:
به نظر من اون افسر آخر که مدعی تعغیب بوده داشته شوخی می کرده اونها که مدرکی ندارند شما مثلا عکس گرفتی یا نه بعدش اینکه عکس گرفته باشید مثلا از قلب راکتور اون منطقه یا از یا از زیر دریایی اتمی که عکس نگرفتید!!!!؟؟ یک عکس از ساختمون دژبانی خب هر کسی میتونه از بیرون هم همین کار رو بکنه در ضمن عکس هم که پاک شده شما زیاد حساس هستید درک میکنم ولی طوری نیست. اون زمانی که گفته سرعت بالا داشتی مشخص بوده که همشون قصد طرح کردن یک داستان فکاهی رو داشتند و داشتند با شما شوخی می کردند.نقل قول:
سوال خود من هم از شما این هست که آخه مثلا عکس گرفتن از دژبانی به چه درد شما میخوره:n34: آخه جایی که آدم خدمت کرده غیر از غم و اندوه ویادآوری بدترین لحظات زندگی ِیک انسان چه خاطره ای می تونه واسه آدمیزاد داشته باشه!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟:n34:
سلام ...نقل قول:
بله حرفتون درسته ... اما من فقط میخواستم همینجوری از نمای بیرونی دژبانی یه عکس بگیرم و قصدی نداشتم ( این که من با اونجا خاطره دارم رو من بیشتر به این خاطر به اون افسر دژبانی گفتم که بهم گیر نده !!! ) خب بهرحال درسته که دوران خدمت دوران سختی هستش اما با دوستان هم خدمتی خاطرات داشتیم و به طبع اون مکان و فضا هم برامون یادآور دوستان ما میشد و به همین خاطر من نسبت به اونجا حس خاصی داشتم !!! این رو بگم که بهر حال دوران خدمت سربازی تشکیل شده از کلی خاطرات تلخ و شیرین ...
میدونید چیه ؟؟؟نقل قول:
راستش رو بخواین من ببشتر نگرانیم از این بابت بود که وقتی مدرک شناسایی از من گرفتند و تو سیستم زدن ، یعنی میخواستن برام پرونده یا فرم دربیارن و درست کنند ؟؟؟
چون اگر اینجوری باشه برام بد میشه ....................................... یا نه ؟؟؟
یا اینکه این جزء روال عادی کار خودشونه که وقتی کسی رو به هر دلیلی میگیرن ، فقط به جهت استعلام وضعیت اون شخص اطلاعات رو تو سیستم بررسی میکنند ؟؟؟
نترسید مشکلی پیش نمیاد من خودم هم از شما حساس ترم باور کنید اونقدر که حتی نمیتونید تصور کنید به هر حال احتیاط شرط عقل هست، ولی باز هم به نظر من طوری نمیشه چون مثلا یک کسی عکس بگیره که مثلا قبلا مشکل سیاسی داشته باشه شما اشتباها این کار رو کردید اون ها هم متوجه شدند که اشتباهی این کار رو کردید راستی اون ارگان نیرو انتظامی بوده یا ارتش؟نقل قول:
در قسمت خاطرات هم آدم وقتی دوستان خدمتش رو یاد میاره فقط یک نمکی هست که روی زخم ریخته میشه(همه اونهایی که هم خدمتی هستند از بیخ نارفیق و عذاب آور هستند)، بدترین لحظات تاریخ زندگی هر انسانی همین لحظات هست.
اون ارگان سپاه پاسداران بود.نقل قول:
دوست عزیز ازشما بعیده! دژبانا ایستگاهه خیلی از سربازارو میگیرن شما اصلا نباید جدی میگرفتی...فرمانده گوشیتو بگیره فوقش چندروز بازداشت یا اخر بازرسی که حالا یه 3روز اضاف بخوری که فرمانده ها اکثرا میبخشن.. براکسی که کامل خدمت کرده دیگه فرقی نمیکنه . ....شمانباید اصلا فکرتو سره یه چندتا ادم بیخود وعقده ای خوردکنی:n02:نقل قول:
اگر سپاه بوده مشکلی نیست سپاه اهل اذیت کردن نیست دیگه مطمئن شدم شوخی کردند.نقل قول:
موفق باشید
سلام بروبچ خدمتی :(
اقا ما رفتیم دکتر هر چی میگفتیم فلان بیماری رو داریم میگه معاف از رزم .. حالا بنظرتون بگیرمش یا نه ؟ِیا تو موقع خود سربازی میشه بگیریش ؟؟
یه سوال دیگه تو نظام وظیفه دختره میگه کسری بسیج واسه متولدین 72 هست؟؟ همچین چیزی درسته؟؟ایا .تنها راه کسری رو هم بستن ینی ؟:n37:
یه سوال دیگه ..این دکتره گفت اگه قبلا عمل بینی داشته باشی احتمال اینکه معافیت دائم بگیری هست .. حالا من ک عمل نداشتم اگ بگم اره عمل کردم .. میتونم بگیرم.. پولیپ بینی دارم دو طرفه ولی ن در حد انسداد :n37:
دوست عزیز شما چه بگی عمل کردم و چه بگی عمل نکردم واسه معاینات به بیمارستان و پزشک مورد تایید نظام وظیفه فرستاده میشی و اونجا از شما پرونده پزشکی مربوط به عمل شما میخوان و همینطور خود اون پزشک معاینت می کنه و تازه بعد از تمام این کارها مدارک و نظرات پزشکان معتمد جهت بررسی در کمیسیون پزشکی به سازمان نظام وظیفه ارسال می شود پس فقط با گفتن اینکه عمل کردید به شما معافیتی داده نمی شود. اگر موردی برای گرفتن معاف از رزم هم دارید همین الان به پزشک اعلام کنید تا در صورتی که به شما معافیت از رزم تعلق می گیرد به شما داده شود. این فرصتی است که شما حق دارید برای گرفتن معافیت از آن استفاده کنید پس به نظر من اگر از آن استفاده کنید ارزشش را دارد و این حق شماست. من هم خودم این روند را طی کردم و معاف از رزم شدم.
خب فرقی هم داره تو خدمت داداش؟؟ اخه میگن باس بری دستشویی تمیز کنی :n04:
خب حالا این ب کنار .. کسری بسیج رو میشه گرفت ؟؟ شرایط خاصی داره ؟
دوستان بی زحمت خیلی وقته درگیر این قضیه هستم کسی هست جواب بده؟نقل قول:
دوستان اعزام تیر ماه برا لیسانس شروع نشده؟؟؟
درود
بعد از اخراج از دانشگاه چه مدت فرصت برای معرفی هست؟
بین کارشناسی و ارشد فرقی برای تاریخ اعزام وجود نداره، اخیرا شنیدم شروع شده اما خیلی محکم نیست یعنی مثلا موردی بوده طرف افتاده اردیبهشت، یکم باید مطمئن تر بشید اگر وقت دارید بمونید تا مطمئن شید اون وقت دفترچه ارسال کنید. به هر حال به ریسکش نمی ارزهنقل قول:
باید آشنا داشته باشید، افتادن راه نزدیک شرایط میخواد مثلا متاهل باشید، تک فرزند باشید، عضو کمیته یا بهزیستی باشید یا زمینه کفالت و ... رو داشته باشید البته پدر نظامی باشه هم میتونید نزدیک باشید. احتمالا شما این شرایط رو ندارید پس همون راه اول آشنا باید داشته باشید. راه دیگه این که شما یک سربازی رو پیدا کنید که در شهر محل خدمت شما باشه و بخواد در تهران خدمت کنه کار سختی نیست یکسری سایت ها هم هستند درخواست میدن برا این کار، تو شهر خودتون که حتما بیشتر آشنا دارید دنبال افرادی که در نیرو انتظامی خدمت میکنند و قصد جابجایی دارند باشید این هم روش مطمئن و مناسبی هست حداقل از سایت ها بهتر هست.نقل قول:
در مورد کسری خیلی اطلاعی ندارم اما قبل از رفتن باید در سامانه ثبت می کردید اینجوری راحت تر بود. در مورد کسری و نحوه گرفتنش از نظام وظیفه های استان سوال بپرسید بد نیست اونها میدونند چون هر روز شرایط عوض میشه
امیدوارم مشکلتون حل بشه چون دوری از محل سکونت خیلی سخت هست.
کسی تازگیا معاف کفالت شده ببینیم چجوره گرفتنش سخته یا آسون؟
سلام دوست عزیز؛نقل قول:
ببینین همونطوری که کار نیروی انتظامی فقط کشف جرم و دستگیری مجرم هست، نه قضاوت و مجازات مجرم، کار دژبانی هم فقط کشف و گزارش جرم هست! دژبان به هیچ وجه نه حق و نه امکان مجازات کسی رو نداره. اونا فقط می تونستن شما رو بفرستن واحد قضایی یا حفاظت اطلاعات پادگان که در مورد شما تصمیم گیری بشه.
مطمئن باشین که اونا هیچ دسترسی ای به پرونده های سربازها ندارن. این اطلاعات فقط دست نیروی انسانی و واحد قضایی و حفاظت اطلاعات پادگان هست. نه می تونن و نه قانون بهشون اجازه میده که شما رو تعقیب کنن!
اینا فقط می خواستن با شما شوخی کنن، کارشون هم اصلا درست نبود و شما می تونین بخاطر کارشون به بازرسی یا حفاظت اطلاعات یا عقیدتی سیاسی یا فرماندهی پادگان شکایت کنین.