از کجا بدونیم خطمون روی چند مگ بسته شده ؟نقل قول:
Printable View
از کجا بدونیم خطمون روی چند مگ بسته شده ؟نقل قول:
ممنون دوست مننقل قول:
الان کارشناس اومد کانفیگ کرد یه خورده بالا رفت تا 4 مگ رفت البته اگه شب نیاد پایین
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
قسمتی از مودمت مثل همین که عکسش رو گذاشتن این مقادیر رو مشخص کرده :نقل قول:
Downstream Rate برای دانلود
Upstream Rate برای آپلود
دانلود شبانه من با سرویس 2 مگ پارس :n09::n05::n02:
محتوای مخفی: دانلود شبانه
یک خورده این bilmazlar برات درس عبرت بشه دیدی دیشب چی به سرش اومده یک هو سر تو هم میاد هانقل قول:
محتوای مخفی:
پارس آنلاین به امثال تو افتخار میکنه:n16:نقل قول:
داداش چیزی که اینجا زیاده شرکت خوبه :n02:این خراب شد میرم شاتل اونجا هم میتونم شبی 20 گیگ بگیرم چون محدود نمیشه اینجا سرور داخلی :n09:مخابراتمون هم 5 مگ میده با دانلود شبانه میشه شبی 12 گیگ کشید ازش ...صبانت قزوین هم من زنگ زدم گفت ما محدود نمیکنیم سرعت شبانه رو تضمین دادن:n10:پیشگامان هم 10 مگ میده...فن اوا هم هست که هر سرویسی بگیرم 8 مگ میبنده....بازم نام ببرم :n05:خلاصه چیزی که تو مرکز مخابراتی ما زیاده شرکته ارائه دهنده اینترنتهنقل قول:
رفقا این hec eror و fec و crc error مال چیه؟؟؟؟؟؟؟؟ کلا این خط برای سرعت 4096 مشکل خاصی داره؟؟؟؟؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما یه روز میگی محدود شدم میری شکایت میکنی ! یه روز میگی محدود نشدم میری شکایت میکنی ! یه روز فحش میدی ! یه روز دانلوداتو میگی ! ماذا فازا ؟! هل فازا ماذا ؟! وات د اف ؟!نقل قول:
دوستان امروز سرویسم وصل شده طرح 128 یک ماهه 5 گیگ
آیا ترفند جدیدی وجود داره سرعت رو ببرم بالا؟؟؟؟ با ترفندهای قبلی ( پ رو ک س ی ) تست کردم بالا نرفت!!!
تست 10 دقیقه پیش نهایت تا 10 کیلوبایت میره !!! خونه قبلی مون 128 پارس داشتم تو روز 600 بود:
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
صد رحمت به تری جی ایرانسل بسته 1 ماهه 24 گیگ شبانه گرفتم 2 تا 8 صبح""" سرعت دانلود با آی دی ام بین ساعت 2 تا 4 سرعت 800 هست 4 تا 8 سرعت بین 1200 تا 1800 کیلوبایت هست
خدایی قیمت ایرانسل به صرفه تر هست یه بسته 24 گیگ شبانه 10 تومن طرح روزانه هم قیمت هاش عالیه
128 پارس واقعا افتضاحه
دوست عزیز دعوی نداره آرومتر هم میپرسیدی جواب میدادم:n16:نقل قول:
تو تایپک صبانت یک نگاه می فرمودید متوجه جریان می شدید من محدود شدم حتی عکسش گذاشتم ولی با شکایت و صفحه وزیر(از 195تماس گرفتن با دستور مستقیم وزیر:n07:) فعلا دو شب هست از محدودیت در اومدم(حتی گفتم ممکنه این رفع محدودیت موقت باشه ) و عکسش تو تایپک گذاشتم و به همه اعلام کردم اگه از این طریق برید مشکلتون حل میشه
حالا اگه سوال دیگه هم هست میتونی تو خصوصی بپرسی:n16:
آقا ما نفهمیدیم برای دانلود شبانه به کدوم ISP پناه ببریم بالاخره :n14: فقط به امید شبانه ی درس حسابی از نامحدود دل میکنم به سمت محدود:n28: در ضمن من فکر میکنم اکثر شرکت ها منطقه مارو سرویس بدن چون سمت بازار هستیم.پس اگر ISP دیگری هم هست برا شبانه راهنمایی کنید ممنون:n16:
دادانقل قول:
تا انجاییی که مییدونم در شاتل با وی پی ان ایران میشه
سرعت شبانه ات را به سرعت روزانه ات تبدیل کنید.
ولی خودم شاتل ندارم خیلی ها استفاده می کنند.
لینکشو خواستی پی ام می.
دوستان کسی میدونه از نظر Stability و نویز خط مودم Zyxel بهتره یا Linksys؟
راستش جریان از این قراره که امروز سرویس های وبی که سفارش داده بودم روی یک خط دیگه به جز این خط که پارس آنلاین روشه وصل شد. یه مودم Symphony درب و داغون خودم داشتم (از اینایی که خیلی وقت پیش پارس 100 تومن میفروخت) ولی مودمی که روی خط پارس استفاده می کنم Zyxel هست که خیلی ازش راضی هستم. چون Symphony وای فای درست و حسابی نداشت تصمیم گرفتم مودم ها رو جا به جا کنم و Zyxel رو بذارم روی خط های وب و Symphony رو بذارم روی پارس آنلاین. حالا مشکلی که پیش اومده اینه که خط پارس آنلاینم که قبلا حوالی ظهر SNR DOWNSTREAM روی 14 بود حالا با مودم SYMPHONY اومده روی 7 که احتمالا شب با روش شدن روشنایی خیابون و بالا رفتن نویز با مشکل مواجه بشم.
حالا تصمیم گرفتم یه مودم نو بخرم واسه این خط پارس آنلاینم ولی بین Zyxel و Linksys موندم. Zyxel رو که خودم داشتم و خیلی خوبه از خیلی جهات (مثلا همین نویز) ولی Linksys تا حالا نداشتم ولی تعریفش رو خیلی شنیدم. میخوام بدونم به نظر شما برای اینکه نویز کمتر اثر بذاره رو خطم به نظرتون ارزش داره 100 تومن بیشتر بدم Linksys بگیرم و وضعیت نویز بهتری حتی در مقایسه با Zyxel داشته باشم یا اینکه فرق زیادی ندارن و همون Zyxel رو بگیرم؟
مال من دیگه دندون اره ای نداره :n09: ولی کلن سرعت حدود اسمیه و با شیب خیلی ملایم 10-20 درصد بالا پایین میشه....نقل قول:
مطمئنم اینا یه کارایی دارن میکنن... من با 256 سرعتم همیشه از اینی که الان سرویس 512 هست بیشتر بود....
من کلا تو این ماه 12 گیگم دانلود نداشتم چجوری محدود شدم؟نقل قول:
آقا یه سوال.
من ماه پیش که اینترنت گرفتم یارو گفت تو 1024 بگیر ما برات تا 9mb باز میذاریم!
ولی الان رو 2mb بستن! کلا شبی 3 تا 3.5gb دانلود دارم.
به فرض با دعوا! برسونم همون 9mb ، بعد دانلود شبانم 5 برابر میشه!
اونوقت محدود نمیشم؟!!!
(فعلا تو لیست دانلود من حدود 200gb منتظره!:n02:)
SNR دقیقا چیه و بالا باشه خوبه یا پایین؟نقل قول:
حدّاکثر به 64 کیلوبایت میرسه داداش. البتّه چون حجم تمام سرعتم تموم شد، انقد میزنه! اگه سرعت 66 گیگ تمام سرعت رو بخوای، 256 کیلوبایت آخرشه! :| سرویسی هم که از پارس آنلاین دارم، 512 نامحدوده!نقل قول:
[ُStrike] نویز مربوط به دانستریمتون خیلی بالاست. 4 مگ رو نمیکشه ولی اگه بذاری روی 2 مگ جواب میده. باید از دم در ساختمونتون از سیم مخابرات هم نویزتون رو بررسی کنید و اگه دیدید اونجا وضعیت بهتره بهترین کاری که میشه کرد اینه که یه کایل فویل دار شماره 06 یا 08 بخرید و یه سره بیارید پشت مودمتون و گوشی تلفن رو هم قبل از مودم به Splitter وصل کنید. ولی اگه جلوی در هم وضعیت همینه مشکل مربوط به مخابرات هست که اگه با پشتکار برید دنبالش توی مخابرات منطقه تون احتمال اینکه درستش کنه هست. فعلا بهتره از دم در چک کنید و نتیجه رو اینجا بگید تا دوستان راهنمایی تون کنن.[/Strike]نقل قول:
ی SNR نسبت Signalدیتا به نویز شماست. هر چی بالاتر باشه بهتره. از 6 به پایین هم خیلی مودم ها جواب نمیدن و در نتیجه کیفیت کانکشنتون میاد پایین.نقل قول:
دوست عزیز داری اشباه میکنی نگاه کن خط منم روی 4 بسته شده وضعیتش هم از خط ایشون بدتره ولی اصلا قطعی ندارمنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون بابت جوابتون، دوست عزیز. میشه Attenuation رو هم توضیح بدید؟ البتّه می دونم معنیش "تضعیف" ـه ولی مفهومشو نمی فهمم! سؤال دیگه این که چه جوری میشه تا حدّی که امکان داره، SNR Margin رو بالا برد؟نقل قول:
بستگی به 1- مرکز مخابراتتون داره و 2- اینکه هر چند که رسما تایید نشده ولی خیلی ها میگن که سرعت شبانه شون محدود شده. واسه من رسما زیر سرعت اسمی هست (سرویس 2 مگ که روی 9 مگ بسته شده سرعت شبانه اش با اسپید تست حدود 0.88 مگابیت بر ثانیه است. ) من حتی با همین سرویس تو روز سرعتم بیشتر از 3-4 مابیت بر ثانیه میشه. از طرفی ظاهرا تو این تاپیک دوستانی هستن که سرعت روزانه و شبانه شون خیلی بالاست. پس ظاهرا کیفیت سرویس چه روزانه و چه شبانه توی مراکز مخابراتی مختلف متفاوته. بهترین کار اینه که توی منطقه خودتون از کسایی که پارس آنلاین دارن پرس و جو کنید و بعد تصمیم بگیرید. اون مورد محدودیت رو هم در نظر بگیرین هر چند که چون خود من زیاد اهل دانلود شبانه نبودم و نیستم نمیتونم بگم واقعا اجرا میشه یا نه. چیزی که برای من اتفاق افتاده اینه که همیشه (از چند سال پیش) سرعت شبانه ام خیلی خیلی پایین تر از سرعت روزانه بوده به نحوی که خیلی وقت ها کلا اینترنت غیر قابل استفاده میشه. البته مرکز مخابراتی ما جز مراکز خیلی شلوغ محسوب میشه. در هر صورت بهترین روش پرس و جو تو منطقه ی خودتون هست.نقل قول:
نه آقااا....نقل قول:
کافیه 2شب با وی.پی.ان ایرانی دانلود کنی(بالای 2 گیگ هر شب)، شب سوم جفت سرور داخلی و خارجی رو با هم محدود می کنه...
خواهش میکنم. Attenuation مربوط به افت طبیعی سیگناله که نسبت مستقیم داره یا طول کابلی که از مرکز مخابراتی تا مودم شما کشیده شده. یعنی به فاصله تا مرکز مخابراتی بستگی داره و هر چی بالاتر باشه کیفیت سرویس دریافتی تون کمتره. اگه این عدد زیر 20 باشه تقریبا افتی رو احساس نخواهید کرد.نقل قول:
مثل این که برای من فقط آپلود رو خوب کردن! :n27: SNR Margin برای آپلودم 30 هستش و Attenuation برای آپلودم 16 که هر دو عالی محسوب میشه ولی SNR Margin برای دانلودم 7 هستش و Attenuation برای دانلودم 29 که SNR Margin دانلودم تقریبا میشه گفت افتضاحه! راهی هست برای بالا بردن SNR Margin تا حدّی که امکان داشته باشه؟ ممنون میشم راهنمایی کنید... :n16:نقل قول:
آقا با تشکر، اصلاح میشه! فکر کردم SNR بر حسب 0.1db هست ! نویز برای 4 مگا بیت خیلی خوبه. البته این رو هم در نظر داشته باشید با تاریک شدن هوا نویز خیلی شدید بیشتر میشه. باید دید چه ساعتی از روز اینقدر SNR دارید. بهترین وقت برای چک کردن جداقل SNR ساعت 10-11 شبه.نقل قول:
اینم عکس تستم که همین الآن گرفتم! سرویس 512 نامحدود پارس آنلاین. قائمشهر - مازندران...
وضعیت آپستریم همیشه بهتره چون نویز و Attenuation با بیشتر شدن پهنای باند زیاد تر میشه. احتمالا چون آپستریمتوم روی مقدار خیلی کمتری بسته شده نسبت به داونستریم این عدد رو مشاهده میکنید.نقل قول:
همونطور که قبلا در جواب یه دوست دیگه گفتم بهترین کار اینه که از دم در چک کنید و ببینید آیا وضعیت تفاوتی داره یا نه؟ چرا که معمولا وضعیت سیم کشی داخلی (اتصالات بد، سیم نا مناسب و رد شدن سیم تلفن از کنار کابل های برق) خیلی روی نویز تاثیر منفی میذاره. اگه دیدید دم در وضعیت نویزتون خیلی بهتره میتونید یه سیم با کیفیت (فویل دار 08 یا 06) از جلوی در مستقیم بکشید پشت مودم و یه اسپلیتر هم بگیرید و قبل از مودم وصل کنید و گوشی تلفن رو فقط به اسپلیتر وصل کنید.البته من خودم یه خط جداگانه واسه ADSL دارم و اصلا تلفن هم روش وصل نیست.
ولی در صورتیکه مشکل از سیم کشی داخلی نباشه دیگه مشکل از وضعیت سیم کشی مخابرات هست که یه کم سخت میشه کار ولی دوستانی بودن توی همین تاپیک که همین مشکل رو داشتن ولی با پیگیری تونستن مخابرات رو وادار کنن که وضعیت خطشون رو بهتر کنه.
سرویستون رو چند مگ بسته شده؟ هر چند که با SNR=7 عملا دیگه امکان افزایش پهنای باندتون وجود نداره.نقل قول:
دوستان این سوال رو یکی جواب بده لطفا. میخوام مودم بخرم یکم عجله دارم :n02:
نقل قول:
Down Stream رو روی 16 مگابیت بستن و Up Stream رو روی 512 کیلوبیت!نقل قول:
ممنون بابت پاسخ کاملتون... :n16: میشه با پایین آوردن مقدار Down Stream از طرف شرکت، مقدار SNR Margin رو برای دانلود بالا برد؟ میگم شاید چون Down Stream رو روی 16 مگابیت بستن، انقدر SNR Margin برای دانلودم پایینه! چون همون جور که توی پست قبل ذکر کردم و شما هم فرمودید، مقدار Up Stream منو پایین بستن، انقدر SNR Margin برای آپلودم عالیه! ممنون میشم جواب بدید... :n16:نقل قول:
بله اتفاقا یکی ار راههای کمتر کردن نویز همین کاهش سرعت آپستریم یا داونستریم هست. به نظرم قبل از اینکه بگین دانستریمتون رو کم کنن، زنگ بزنید پشتیبانی بگین آپستریمتون رو بذارن روی 512 بعد امتحان کنید ببینید SNR داونستریمتون بیشتر میشه یا نه. اگه فرق نکرد دوباره بگید بذارن روی همون 1 ولی احتمالا از این حالت مرزی که الان دارید در میاد. اون 500 کیلو بیت بر ثانیه ای هم که کم میشه از سرعت آپلودتون خیلی تاثیر کمی تو کیفیت اینترنتتون خواهد داشت. ولی اگه داونستریمتون مثلا بیاد روی 9 مطمئنا کامل از شر نویز راحت میشین. شما با این سرعتی که میگیرین الان همون 9 مگ هم زیاده چه برسه به 16.نقل قول:
سرعت Up Stream من روی 512 کیلوبیت همین الآنش بسته شده! :n02: الآن زنگ بزنم بگم که سرعت Down Stream منو بذارید روی 9 مگ؟ :n13:نقل قول:
آره به نظر من بهترین کار همینه. بگیین دانستریم رو بذارن رو 9 و آپستریم رو بذارن رو 1. چون شما عملا سرعتی که دارین میگیرن حتی کمتر از سرعت اسمی تون هست حالا دیگه چه فرقی داره رو 16 مگ باشه یا 9 مگ؟ ولی در عوض با 9 مگ از شر قطع و وصل شدن و این نویز بالاتون خلاص میشید.نقل قول:
ممنون از راهنمایی هاتون. تو FB بهشون گفتم. تا چند ساعت دیگه پشتیبان از تهران تماس می گیره... :n16:نقل قول:
اگه شب بین ساعت 9 تا 11 همین 6.9 باشه و کمتر نشه مشکلی نداره. مودمت اگه خوب باشه جواب میده.نقل قول:
عجب! پس مطمئنا این سیستم محدود کردن سرعت شبانه داره اعمال میشه!!!نقل قول:
شما چرا اینقد گیر دادی به SNR؟؟؟ مگه مودمی؟ :n02:نقل قول:
تا وقتی قطعی نداشته باشی SNR هر چی باشه اوکی هستش... تازه اکثر مودم ها دان استریم رو یه جوری تنظیم میکنن که مشکل قطعی هم نداشته باشی....
اینا که گیر میدن به SNRشون هدفشون اینه که نویز رو کم کنن که خطشون رو ریت بیشتری آپ بشه.....