سلام
یه سوال
این سرباز خونه (barracks) توی لول ۲۴ و ۲۵ سرعتش (time factor)ه ۱۶ درصد هستش
من موندم برای چی بعضی ها این همه ریسورس و فضای فارم رو هدر می کنن و تا لول ۲۵ آپگرید می کنن
وقتی که سرعتش بیشتر نمی شه چه فایده ای داره؟
Printable View
سلام
یه سوال
این سرباز خونه (barracks) توی لول ۲۴ و ۲۵ سرعتش (time factor)ه ۱۶ درصد هستش
من موندم برای چی بعضی ها این همه ریسورس و فضای فارم رو هدر می کنن و تا لول ۲۵ آپگرید می کنن
وقتی که سرعتش بیشتر نمی شه چه فایده ای داره؟
این بازی جنگیه و مهمترین ساختمون ساخت یونیت سربازخونه هستش.نقل قول:
چه بخوای ارتش تهاجمی بسازی و چه بخوای ارتش دفاعی بسازی ، بیشترین زمان برای کامل کردن ارتش (پر کردن فارم) توسط سربازخونه صرف میشه.
فرق بین لول 24 و 25 هم در طولانی مدت خیلی زیاده.
مثلا خودت حساب کن ساختن 10000 نیزه دار و 10000 شمشیر زن با لول 25 چقدر طول میکشه و با لول 24 چقدر !
حالا فرض کن بعد از این همه مدت ،نیروهای روستا بمیرن و دوباره بخوای بازسازی کنی....
درسته ، مثلا ۱ درصد هم در طولانی مدت خیلی تاثیر دارهنقل قول:
ولی آخه لول ۲۴ و ۲۵ حتی ۱ درصد هم فرق نداره جفتشم ۱۶ درصده :exclamati :question:
راستی چقدر سریع رنگ عوض می کنی :دی
اون درصد رو چیکار داری.نقل قول:
تو ببین زمان ساخت سرباز توی لول 25 چند ثانیه کمتره.
سلاملکم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سلام .
چاکر برو بچ تریبال وارس معتاد هم هستیم ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مواد بهتون میرسه ؟ یا بیام برسونم ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکی بگه اینجا چه خبره ؟ در چند ماه اخیر چه اتفاق هایی افتاده ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جریان این West چیه ؟
من که ترک کردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واقعا" کار سختی بود ولی بالأخره تونستم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه جوری میگه ترک کردم :31:نقل قول:
ترک کرده رفته یه چیز قوی تر مصرف میکنه:31:
the west
من فقط بخاطر تو از مسنجر زده شدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
یه جوری میگه ترک کردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ترک کرده رفته یه چیز قوی تر مصرف میکنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
the west
نمیزاری که ادم یه روز توبش باقی بمونه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
------------------------------------------
بچه ها الان کدوم ورلد بازی میکنین ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اعلامیه :
یک دستگاه اکانت ورلد 20 با 12 روستا با پوینت 57.000 به فروش میرسد ! علاقه مندان ( با تجربه ) که میخوان صاحب این اکانت طلایی بشن با من تماس بگیرن و فرم پر کنن ! : دی
اگه هم کسی نیستش بگین بزنم به دل دشمن لولش کنم !! lol
12روستا و فقط 57کیلو ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی کمه که [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به کارم نمیاد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من 14تا روستا داشتم 127کیلو بود امتیازم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
سلام.
فک نکنم کسی بخره، ولی می تونی از این بازی های جدید که تو فروما را انداختن بزاری.
مثلا یه تاپیک درست کن با موضوع "آخرین نفری که پست بده برنده ی یک دستگاه....".
:31:
نقل قول:
سیگار و ترک کردی و افتادی به جون تریاک ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو بازی West کسی تو ورد 3 نیست یه روستا بزنیم ؟ :31: ( نترسین دیسبند نمی کنم ! ) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هه ، همه 3 کیلویین :31:نقل قول:
مشتری داره :21:نقل قول:
حالا می بینی. امتحانش که ضرر نداره.
سلام دوستان..من نمیتونم توی ورد 10 روستا بسازم.اجازه نمیدن.الن 16 و 19 روستا دارم.یه قبیله باهام دشمن شدن هر روز دارن به تک تک سربازام تجاوز میکنن :31: ..هیچ کدوم از شما دوستان توی ورد 16 یا 19 نیستید؟ کسی هست که بخواد از اکانتش استفاده نکنه و توی ورد 10 که بچه های خودمون هستن اکانت داشته باشه؟ اینجا تنهایی حال نمیده..بچه ها کمک کنید با هم باشیم..منتظرممم..
ورلد 10 خیلی وقته که نمیشه توش اکنت ساخت !!!!!!نقل قول:
سلام دوستان..من نمیتونم توی ورد 10 روستا بسازم.اجازه نمیدن.الن 16 و 19 روستا دارم.یه قبیله باهام دشمن شدن هر روز دارن به تک تک سربازام تجاوز میکنن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ..هیچ کدوم از شما دوستان توی ورد 16 یا 19 نیستید؟ کسی هست که بخواد از اکانتش استفاده نکنه و توی ورد 10 که بچه های خودمون هستن اکانت داشته باشه؟ اینجا تنهایی حال نمیده..بچه ها کمک کنید با هم باشیم..منتظرممم..
اون جا رنک 200 تش 400 تا روستا داره !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
جدیدا ورلد 20 رو هم نمیشه ساخت چه برسه به ورلد 10 !!!!!!!!!!!!!
در ضمن من توی ورلد 19 یه روستا داشتم !!! ولی دیگه ندارم !!! LOL !!!!
در ضمن بهتره که توی ترایبت درخواست کمک کنی !
اقا کسی می دونه دوهول چی شد ؟؟؟؟
دهل انگار از ترایب خودش رفته بوده بیرون بعد وقتی خواسته برگرده نزاشتن و ریختن سرش و نوبلش کردن
فیلم ترسناک دیدی ؟:؟ : دینقل قول:
دهل انگار از ترایب خودش رفته بوده بیرون بعد وقتی خواسته برگرده نزاشتن و ریختن سرش و نوبلش کردن
مطمنی ؟؟؟ چرا همچین کاری کرده ؟؟ اخه اون یکی عربه هم نیستش !!!
یک دستگاه اکانت ورلد 20 به فروش میرسد !
کشتی ما رو با این دستگاه اکنتت !!!! :18:نقل قول:
تازه خوبه خودت هم اکنت یکی دیگه بوده ور داشتی !!! Lol ! بچه ها یه چیز باحال !!! عضویت در ورلد 25 هم بسته شد !!!!!!!!!!
چرا بسته شد ؟!!
نه بابا؟؟؟!!!نقل قول:
دیده بودم خیلی سریع پر می شد
به به جناب سام عزیز
ماشاالله توی فرومها که خیلی فعالی
ولی بزودی از توی ترایب گاد میندازیمت بیرون :21: مثل اینکه باهاش زیاد حال نمی کنی
یحتمل مشکل داره !!! چون توی فوروم این رو ننوشته زیر اسمش !!
World closed for joining:
فعلا بهتره یکی سیترم بشه ... اخه تا یه مدت نمیتونم بازی کنم ( بعد مدرسه ) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اکانت ورلد 20 رو هم ترکوندم !
شرمنده
دیگه فکر نمی کنم امیدی بهت باشه
رفتی تو لیست سیاه
باید زودتر می گفتی
نمی دونم چرا بچه ها اینطورین
اون اولش همه با شور و اشتیاق اومدن
ولی بعدش بیشترشون غیر فعال شدن
سلام
من فقط تا تابستون نمیتونم بیام نامردا ...
میخواین منو تبدیل به یه فارم تپل مپل کنین ؟؟
چه جالب من فکر میکردم اکانت سیتینگ همیشه فعاله!
(boldها از نظر من نکات جالبی بودن)
Start: Friday, 31/10/08 09:00
End: Friday, 31/10/08 17:00
Description: No paladin, no archers, coins, 1 tech per unit, tribe limit 5, growing bonus villages, tribe lock, no outside support, cannot attack own tribe.
Player limit: 100
Requirements for victory: Cluster round. Maximum nobling distance - 5 fields.
Speed: 300
Unit speed: .4
Sleep mode: No
Account sitting: No
Morale: Yes
Buliding queue: Yes
من غذا کم میارم
چوبم متوسط هست
و سنگم هم زیادی میاد همیشه
قابلیت خرید و فروش هم ندیدم
چه کار کنم غذام زیاد بشه !؟!!!!!!!!!
غذا چیه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چوب => این که با افزایش لول timber camp بیشتر ساخته میشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سفال => باید ساختمان clay pit رو آپگرید کنی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آهن => اسم ساختمانش iron mine هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فارم => باید farm روز آپ کنی
وقتی مارکت بزنی و لول مارکتت خوب باشه میتونی به جای 10.000 تا آهن حدود 10.000 تا غذا بگیری ...نقل قول:
وقتی قوی بشی آهن خیلی نیازت میشه
نقل قول:نقل قول:
ممنون :10::11:
خیلی کمک کردید:11:
سلام به همه.چطورین.مصطفی کجایی .صفا تو کجایی؟نمی بینمتون اینجا.عضوهای اینجا چقدر تغییر کردن.چقدر صفحه اضافه شده.:18::18:
تو کی هستی مامانی ؟ :31:نقل قول:
به احتمال 2500درصد یک بازیکن قدیمی بیده اند
بالاخره این یک دستگاه اکانت مذخرفمو به هنیبال انداختم !! LoL
من raenaei هستم .تو ورلدهای 10.11.12.13 بازی کردم و الانم تو ورلد 26 هستم.میشه بگین صفا،مصطفی،وحید،بردیا و بقیه کجان.در ضمن شما تو کدوم ورلدین.:31:نقل قول:
به شما توصیه میشه پی دی اف صفحه اول اینجا رو دانلود کنید و بخونیدش.خیلی کمکت می کنه.:31:نقل قول:
amin_fixfox ببین یه سری به the-west بزن باهات کار دارم.
من که فعلا ترکیدیدم :31:نقل قول:
وحید و بقیه توی ورلد 21 بیدند
وست هم بازی میکنی ؟ ورلد چند ؟
صفا رنک4 ورلد21 هستنقل قول:
من raenaei هستم .تو ورلدهای 10.11.12.13 بازی کردم و الانم تو ورلد 26 هستم.میشه بگین صفا،مصطفی،وحید،بردیا و بقیه کجان.در ضمن شما تو کدوم ورلدین. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وحید هم خیلی وقته کم پیداس
بردیا هم ترک کرده
مصطفی هم پیداش میشه
کمال هم 26 بازی میکنه
دوهول هم ورلد19 بازی میکنه