سلام
چند نمونه عطر مردونه مناسب پاییز و فاقد طعم شیرین یا کم شیرین تا حدود 200 تومن معرفی میکنید موندگاری و پخش بو هم داشته باشه
اگر کاری هست که که 50 میلشم تو این رنج قیمت باشه بگید لطفاً
Printable View
سلام
چند نمونه عطر مردونه مناسب پاییز و فاقد طعم شیرین یا کم شیرین تا حدود 200 تومن معرفی میکنید موندگاری و پخش بو هم داشته باشه
اگر کاری هست که که 50 میلشم تو این رنج قیمت باشه بگید لطفاً
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
پیور هاوانا از برند تری ماگلر
نت انتهایی بوی پیپ میده
:n06:
ممنوننقل قول:
قیمتش چنده ؟
از قیمت جدیدش دقیق اطلاع ندارم اما احتمالا بین 220 تا 240 هزار تومن:n06:نقل قول:
حقیقتش 220 تومن برای یه ادکلن زیاده ( لا اقل برای من ) ... از این ادکلن fakeش نیومده ؟ .... یا یه ادکلن با بویی شبیه همین با قیمت مثلا 60- 70 ؟نقل قول:
خب مشابه این عطر که اگر هم باشه متاسفانه من اطلاع ندارم اما در همون سبک بویایی(قاعدتا با کیفیت به مراتب پایینتر و متفاوت تر) شاید بشه این مثال رو اورد که تقریبا با بودجه ای که فرمودید سازگاره:n06:نقل قول:
به نقل از سایت معرفی کننده:((ادکلنی بسیار خوشبو با رایحه ای گرم و مجلسی و اسانس توتون کاپیتان بلک می باشد.))
دوستان عطر بیک که اینقدر تبلیغش هست به نظرتون چطوره؟
کدوم رایحش بهتره . شنیدم 14 خیلی پر فروشه
بهترین همینه که دوستمون معرفی کرد اما متاسفانه قیمتش خیلی زیاد شده!نقل قول:
من جدیدا با این عطر نیز برخورد کردم میتونید تست کنید قیمتشم مناسبه و به بودجه شما میخوره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایتای خرید اینترنتی رو سرچ کردم ... یه جا نوشته بود 60 تومن .... یه جا 45 تومن بود .... یه جا 28 تومن ... کدومش درسته ؟نقل قول:
عطری نیست که بخواد تقلبی براش باشه! احتمالا سایتهایی که خیلی ارزون زدن قیمت رو ، بروزرسانی نکردن! یعنی تا مراحل سفارش رو انجام بدید بهتون میگن اون قیمت قبلی بوده و...نقل قول:
من همون 60 منظورم بود که تازه همون هم ممکنه به روز نبوده باشه! باید باهاشون تماس بگیرید تا مطمئن بشید