تهران
سرعت دانلود شبانه روی 30 کیلوبایت بر ثانیه فیکس شده
سرویس 2 مگ
Printable View
تهران
سرعت دانلود شبانه روی 30 کیلوبایت بر ثانیه فیکس شده
سرویس 2 مگ
تایید میشه البته برا مشهد .نقل قول:
یعنی دوشنبه زنگ میزنم مادر و خواهر و زن و بچه و عمه و ... فحش میدم . یعنی 96 تومن سرویس سه ماهه که تا آخر اسفند بود به F رفت .
سرویس 2 مگ-سرعت 100کیلوبایت:n13::n02:شبانه :n16:(بعد 7سال بخوان نت بد بدن مثل مرد میگم تخلیه کنن)
تایید می شه البته برا تبریز !نقل قول:
از سال 84 صبانت هست تا الان ! تا 5 روزم ترافیکم تموم می شه ! اینجور باشه باید یک فکری بکنم ...
نقل قول:
3 ماه 96 تومن؟:n04:من ماهی 87 تومن پول میدم به اندازه تو ناراحت نیستم -3 ماهش 240تومن:n05:
عزیز 96 تومن برا کسی که دانشجو هستش و باید خرج خورد و خوراک و جا و مکانش رو خودش متقبل بشه چیزی نیستش ؟! انصافتو شکر .نقل قول:
چرا داداش چیزیه ولی منظورم اینکه الان من باید بیشتر اعصابم خورد باشه!که اونم فردا پس فردا زنگ میزنم البته واسه پینگ چون از سرعتم راضیم! تاپیک های دیگر رو ببین !همه ناراضین !شاتل پارس و ....!تخلیه هم بکنیم فایده ای نداره!نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :n04:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] متغیره!
هه هه ... جالبه سرعت روزانه هم برا من روی 30 فیکس شده . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یعنی پای من اگه به اونجا برسه . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در کل از خرداد 89 تا حالا مشترک صبانت <حذف> بودم . ولی دیگه شورشو درآوردن از دیشب . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان من چند روزه قعطی رندومی دارم یعنی هی قطع میشه هی وصل برای شما هم همینطوره؟؟:n13::n30: