شهریه رو میگیرن کامل.نقل قول:
کاغذ بازی و هزینه های کاغذبازی هم هست(سمنان رو 100 درصد مطمئنم)
Printable View
شهریه رو میگیرن کامل.نقل قول:
کاغذ بازی و هزینه های کاغذبازی هم هست(سمنان رو 100 درصد مطمئنم)
سلام اینجا کسی از دانشگاه پرند هست؟ چجور دانشگاهیه پرسنل درست حسابی دارن؟نمره دادنشون چجوریاس؟
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
اگر کسی هست لطفا راهنمایی کنیننقل قول:
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
سلام دوستان
یه سوال؟ دوستم میخواست از دانشگاه سراسری انصراف بده میگفتن ۳ ماه طول میکشه برای تکمیل شدنش
میخواستم بدونم تو سیستم ازاد چه طوریه؟ انصراف دادن چقد طول میکشه و کلا چقدر کار داره؟
ممنون
سلام من خودم به تازگی مدرکم رو از آزاد پس گرفتم. سال ۹۰ کاردانی قبول شدم دو سه ماه هم کلاس رفتم دیگه اصلا نرفتم حتی نامه از دانشگاه برام اومد که بیا پیگیری کن وگرنه هر تصمیمی بگیریم حق اعتراض نداری باز هم نرفتم تا اینکه سال ۹۱ رفتم کارشناس گفت باید تقاضای انصراف بنویسی رضایت ولی خودت رو هم بیاری دیگه پیگیر نشدم تا یک ماه پیش که رفتم و گفتم اومدم مدرکم رو بگیرم اسمم رو سرچ کرد گفت شما اخراج شدی یه برگه داد که یه پیوست داشت و متنش رای دانشگاه به تاریخ سال ۹۲ بود که تصمیم گرفته بودن من باید اخراج بشم بهم گفت برو امضاهاش رو بگیر دو سه ساعتی طول کشید امضاها رو گرفتم و رفتم از دبیرخانه مدرک پیش دانشگاهی ام رو تحویل گرفتم یعنی شهریه هم پرداخت نکردم برای من که اینطوری شدظاهرا اگر خودتون انصراف بدید باید شهریه ثابت یه ترم رو پرداخت کنید و اگر اخراج بشید معاف میشیدحالا باز شما برید پیش کارشناس گروه رشته تون ببینید چی میگه بالاخره ایرانه دیگه نمیشه خیلی حساب و کتاب قائل شد!نقل قول:
ما دیروز در به در پی گرفتن کارت ورود به جلسه بودیم بعد تا شب و اون سر دووندنمون گفتن شما بین المللی ثبت نام کردید
اومدیم خونه دیدیم جفتمون بدون آزمون نوشتبم
الان با معدل 17 میشه وارد شد به دانشگاه شهر خودمون؟
چطور شده ما جفتمون با هم یه اشتباه رو تو ثبت نام کردیم؟
مگه داریم؟
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
دوستان یه سوال دیگه داشتم
میخواستم بدونم که امکانش هست ادم یه ترمی رو که شروع کرده تو ارشد کاری کنه که اون ترمش حذف بشه کلا؟ مثلا مرخصی رد بشه یا هرچی؟
دانشجو ارشدم ولی متاسفانه به دلیل یه سری مشکلات، میبینم که امتحانای اخر ترم رو نمیرسم خوب بخونم و کارهای واجب تری دارم!
ممنون میشم راهنماییم کنید
نقل قول:
طبق ایین نام اموزشی :
ماده 38: حذف کلیه واحد های انتخابی در یک نیمسال تنها در صورتی مجاز است که دانشجو به تشخیص شورای آموزشی واحد دانشگاهی ذی ربط قادر به ادامه تحصیل در آن نیمسال نباشد در این حال نیمسال مزبور به عنوان مرخصی تحصیلی محسوب می گردد.تبصره 2-چنانچه استفاده از مواد 31-32و35 موجب حذف کلیه درس های یک نیمسال گردد آن نیمسال جزو مرخصی با احتساب در سنوات محسوب می گردد.
سلام دوستان
این آیین نامه جدید مربوط به بی اثر بودن نمرات زیر 10 تو دانشگاه آزاد دقیقا چی هست؟
یعنی اگر من برای بار اول یه درسی رو بردارم و برم سر جلسه و برگه سفید بدم هیچ تاثیری تو معدلم نمیذاره؟
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
سلام.
یکی از دوستام دانشجوی کارشناسی پیام نور هست.ایا میتونه همزمان در یه رشته کاردانی دانشگاه ازاد هم درس بخونه؟
ینی همزمان 2 رشته در دو دانشگاه.
سپاس