:n02:عجب!!!!!میشه بفرمائید چطور این کار رو انجام دادی؟!!یک جفت خروجی مثبت و منفی و دو جفت ورودی مثبت و منفی؟!:n13:نکنه سری/موازی کردید؟:n04:نقل قول:
:n02:عجب!!!!!میشه بفرمائید چطور این کار رو انجام دادی؟!!یک جفت خروجی مثبت و منفی و دو جفت ورودی مثبت و منفی؟!:n13:نکنه سری/موازی کردید؟:n04:نقل قول:
سلام دوست گلم.نقل قول:
قبلا با این قیمت 7016 رو میتونستید بخرید.ولی الان رفته بالا حدود 500 شده.اگر میتونی بودجتون رو افزایش دهید که هیچ ولی اگر توانائیش رو نداریدبنده بهتون کن وود 6049 رو پیشنهاد میکنم که یه پیچش می ارزه به پایونیر.فروشش 400 هست.
متاسفانه قیمت دست دوم رو من ندارم.
آره دیگه مواری بستم:n09:نقل قول:
مگه چیزی میشه؟!
خداییش هیچ فرقی نکرده الان که کراس داره!!:n15:
دوست عزیز میشه لطف کنید چندتا مدل پایونیر یا مارک دیگه با قیمت (حدودی) بگید (البته یه چیزی که حداقل بلوتوث داشته باشه و اپ آندرویدم داشته باشه)نقل قول:
من از قیمت ها اطلاعی ندارم و همچنین از مدل های موجود تو بازار
اینجور که معلومه باید آمپو بیخیال بشم پولشو بذارم فقط برای پخش:n03:
6450 حدودا چنده ؟یه چیزی تو همین سبک میخوام
دوستان کواکسیال 16.5 سانتی با 40w rms بدون امپ درایو میشه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام فکر کنم منظورتون 16 سانتی باشه در این صورت بله درایو میشه چون RMS پایینی داره
سلام. به به به.چشمم روشن.دوست خوبم.100% کار اشتباهی کردی.شما شبیه یه اسپیکر کواکسیال عمل کردی ولی طراحی اونها متفاوت هست. هر کدوم جداگانه برای میدرنج و تیوتر یه خازن HPF مخصوص سر راهشون دارن که مشخصات متفاوتی دارن.فعلا برو از تیوتر قطع کن و فقط به ووفر بده و فرکانس HPF رو هم از روی آمپ بزار روی بالاترین عدد ،البته میدونم که باز هم کار اشتباهی هست ولی چاره ای نیست.حتما یه کراس اوور براش بگیر.نقل قول:متاسفانه من قیمت پایونیر رو ندارم. ولی باز هم میگم اصلا ارزش هزینه کردن نداره.مطمئن باش پشیمون خواهید شد.نقل قول:بلهنقل قول:
سلام حمید جان.عرض کردم که کراس اور بستم همون روز...نقل قول:
واقعا ممنونم حمید جان ....خودمم قصد دارم کنوود بگیرم فقط دو شک بودم که شما گفتی کلا از پایونیر بریدم
تا آخر هفته میخوام برم بخرم اگه لطف کنی بهترین مدل کنوود که با بودجه من سازگار باشه رو بگی ممنونت میشم
من چندتا مدل از نت پیدا کردم ولی نمیدونم تو بازار موجوده یا نه ولی اگر هم نبود شما لطف کن چندتا مدل بهم پیشنهاد بده البته با قیمت(تا 700 )
Kenwood KDC-U7053BT
Kenwood KDC-BT952HD
Kenwood KDC-BT925sD
Kenwood KDC-BT955HD
Kenwood bt-742u
Kenwood KDC-BT52U
Kenwood KDC-X8016BT
دوستان بهترین انتخاب هدیونیت بین 350 تا 400 چه مدل و برندی میشه گرفت؟