| مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )
سلام ، دوستان هر کی میتونه لطفا راهنمایی ام کنه ، خیلی واجبه :42:
دوستان فرض کنید ، یکی می خواد یگان خدمتی اش ( بعد آموزشی ) بیفته سازمان نظام وظیفه شهرش ، کدوم یک از این دو راه براش اتفاق میفته :
1) بعد آموزشی میفرستنش به عنوان یگان خدمتی به ستاد کل نیروی انتظامی اون شهر و اگر شانس بیاره تو تقسیم نیرو ها میفته سازمان نظام وظیفه اون شهر ؟
2) یا اینکه بعد آموزشی مستقیم یگان خدمتی اش سازمان نظام وظیفه اون شهر تعیین میشه و باید مستقیم بره اونجا و دیگه به ستاد کل نیروی انتظامی اون شهر کاری نداره ؟
پیشاپیش ممنون از لطفتون
| مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )
نقل قول:
دوستان من اسفند ماه اعزامم. به نظرتون اگر الان اقدام کنم برای معاف از رزم تا قبل از اسفند نتیجه اش مشخص میشه؟ و اینکه اصلا ارزش داره معاف از رزم بگیرم یا نه؟ به دردسرش میارزه؟ :n27:
چون شنیدم میگن ممکنه معاف از رزم تو درجه ات تاثیر داشته باشه!
سلام
من هم دقيقا مثل شما هستم (اعزام اسفند) و بعد از ارسال دفترچه خواستم براي معاف از رزمي اقدام كنم كه بيخيالش شدم فعلا.
در اين حالت بايد شما بريد پليس +10 و درخواست قبلي تون كه اعزام اسفند بود رو باطل كنيد و از اول دفترچه رو ارسال كنيد منتهي در مرحله معاينه پزشكي درخواست كميسيون براي معافيت بديد كه به تشخيص اون ها معاف از رزم بشيد (البته اگه شرايطش رو داشته باشيد).
نكتش اينجاست كه وقتي دفترچه تون رو باطل مي كنند تاريخ اعزام جديد صادر ميشه كه در صورتي كه الان اين درخواست رو بديد احتمالا تاريخ اعزام حدود ٤ ماه( براي ليسانس) عقب ميفته كه با احتساب تعجيل (در صورت باز بودن درخواست تعجيل ) ميشه دو ماه .
البته من شنيدم كه ميشه در حين آموزشي هم براي معاف از رزمي اقدام كرد ، ولي بازم اين مورد بستگي به پادگاني كه توش ميفتيد داره و اجازه دادن براي رفتن به بهداري و انجام كارهاي مربوطش اصلا قطعي نيست.
تاثير روي درجه هم داره و يك درجه كم ميكنه البته بستگي به فعاليت (زياد) در پادگان احتمال رفع تاثيرش هم وجود دارد همون جور كه يكي از دوستان اين تاپيك با وجود معاف از رزمي تونسته بود ستوان سه بگيره